0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 06, 2011, 07:37:08 pmΗ Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι θέλει φέτος με κάθε τρόπο να μην έχει τις περσινές καθυστερήσεις στις προσλήψεις. Πέρσι εκτέθηκε πραγματικά, είχε πει για 4 φάσεις αναπληρωτών Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και έφτασε να παίρνει μέχρι τον Μάρτιο. Δύο ήταν οι αιτίες που διαπίστωσα τουλάχιστον παρατηρώντας τι γινόταν στις τεχνικές ειδικότητες. Πολλοί αναπληρωτές αρνούνταν να αναλάβουν υπηρεσία, αφού τους καλούσαν κάπου μακριά και με τα μόρια να μην μετράνε στους πίνακες πλέον. Για το λόγο αυτό βάζει κυρώσεις από την πρώτη άρνηση. Δεύτερον, επειδή οι προσλήψεις της ειδικής προηγήθηκαν, καλούνταν κατόπιν πάλι οι ίδιοι και στα γενικά σχολεία, στα οποία φυσικά αρνούνταν και έπρεπε να πάει το υπουργείο στην επόμενη φάση για να ξανακαλέσει, όπου πάλι έπεφτε πάνω σε άτομα ήδη τοποθετημένα στην ειδική. Συγκεκριμένα ένα ΕΠΑΛ στη Χίο έμεινε τελικά χωρίς καθηγητές γεωπονίας όλη τη χρονιά γι’ αυτούς τους λόγους.Πότε προηγήθηκαν οι προσλήψεις ειδικής? Πέρυσι σίγουρα όχι.
Η Διαμαντοπούλου φαίνεται ότι θέλει φέτος με κάθε τρόπο να μην έχει τις περσινές καθυστερήσεις στις προσλήψεις. Πέρσι εκτέθηκε πραγματικά, είχε πει για 4 φάσεις αναπληρωτών Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και έφτασε να παίρνει μέχρι τον Μάρτιο. Δύο ήταν οι αιτίες που διαπίστωσα τουλάχιστον παρατηρώντας τι γινόταν στις τεχνικές ειδικότητες. Πολλοί αναπληρωτές αρνούνταν να αναλάβουν υπηρεσία, αφού τους καλούσαν κάπου μακριά και με τα μόρια να μην μετράνε στους πίνακες πλέον. Για το λόγο αυτό βάζει κυρώσεις από την πρώτη άρνηση. Δεύτερον, επειδή οι προσλήψεις της ειδικής προηγήθηκαν, καλούνταν κατόπιν πάλι οι ίδιοι και στα γενικά σχολεία, στα οποία φυσικά αρνούνταν και έπρεπε να πάει το υπουργείο στην επόμενη φάση για να ξανακαλέσει, όπου πάλι έπεφτε πάνω σε άτομα ήδη τοποθετημένα στην ειδική. Συγκεκριμένα ένα ΕΠΑΛ στη Χίο έμεινε τελικά χωρίς καθηγητές γεωπονίας όλη τη χρονιά γι’ αυτούς τους λόγους.
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΚΕΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ
πείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 06, 2011, 08:28:57 pmΦέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;έλα μου ντε?? το έχω ακούσει και αυτό
Παράθεση από: pe70-va στις Ιουλίου 06, 2011, 08:34:11 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 06, 2011, 08:28:57 pmΦέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;έλα μου ντε?? το έχω ακούσει και αυτόη αίτηση διορισμού είναι διαφορετικήαπλα. στην εγκύκλιο λέει ότι όσοι θέλουν να κάνουν και αίτηση διορισμού αργότερα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν και αίτηση αναπληρωτή οπωσδήποτε!