0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 και ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι με τα εξαμηνιαία ειδικά προγράμματα... (Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδικού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.)Τι άραγες έχουν να δουν φέτος τα μάτια μας;
Πάντως για άλλη μια φορά η εγκύκλιος περιέχει ασάφειες... στο σημείο που αναφέρει για την παιδαγωγική επάρκεια δεν είναι σαφές αν θα ισχύσει αυτό που έκανε π.χ. η ένωση φυσικών. ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη! άλλοι λένε ναι άλλοι όχι!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 06, 2011, 08:55:20 pmπείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.Σελίδα 23, παρ. 5.
πείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Και εγώ αυτό πιστεύω αλλα η ένωση φυσικών πλασάρει ότι το κάνει σε συνεργασία με το καποδιστριακό, η δε βεβαίωση που δινει αναφέρει μόνο το καποδιστριακό. φοβάμαι ότι εκεί θα στηριχθούν και θα το περάσουν και αυτό νύχτα όπως και τόσα άλλα...
Παράθεση από: epistimik στις Ιουλίου 06, 2011, 08:59:00 pmΠαράθεση από: pe70-va στις Ιουλίου 06, 2011, 08:34:11 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 06, 2011, 08:28:57 pmΦέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;έλα μου ντε?? το έχω ακούσει και αυτόη αίτηση διορισμού είναι διαφορετικήαπλα. στην εγκύκλιο λέει ότι όσοι θέλουν να κάνουν και αίτηση διορισμού αργότερα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν και αίτηση αναπληρωτή οπωσδήποτε!Υπάρχει εξάλλου και αντίστοιχη επιλογή στην αίτηση: "Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. "
Παράθεση από: pe70-va στις Ιουλίου 06, 2011, 08:34:11 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 06, 2011, 08:28:57 pmΦέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;έλα μου ντε?? το έχω ακούσει και αυτόη αίτηση διορισμού είναι διαφορετικήαπλα. στην εγκύκλιο λέει ότι όσοι θέλουν να κάνουν και αίτηση διορισμού αργότερα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν και αίτηση αναπληρωτή οπωσδήποτε!
Παράθεση από: fotini18 στις Ιουλίου 06, 2011, 08:28:57 pmΦέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;έλα μου ντε?? το έχω ακούσει και αυτό
Φέτος θα ξανακάνουν αίτηση όσοι έχουν δικαίωμα διορισμού ή αυτή των αναπληρωτών είναι ταυτόχρονα και αίτηση διορισμού;
Το "κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία" πάει στην "κατάταξη στους αντίστοιχουν πίνακες", όχι στο "αναστέλλεται η υποψηφιότητα".
Εχεις δικιο αλλα βλεπω να περναει η βεβαιωση και να τρεχουμε!!!!!!! Παντως η κατοχοι της βεβαιωσης ειναι σιγουροι οτι μετραει κανονικά!!!!