0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:01:19 pmμια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 και ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι με τα εξαμηνιαία ειδικά προγράμματα... (Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδικού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.)Τι άραγες έχουν να δουν φέτος τα μάτια μας;Μα αυτά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
μια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 και ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι με τα εξαμηνιαία ειδικά προγράμματα... (Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδικού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.)Τι άραγες έχουν να δουν φέτος τα μάτια μας;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 06, 2011, 08:57:13 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 06, 2011, 08:55:20 pmπείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.Σελίδα 23, παρ. 5.σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους..η φράση αυτή μου δημιουργεί απορίες..εγώ π.χ. που προτιμώ να δουλέψω στην ειδική αγωγη να μην καταθέσω αύριο τα χαρτιά μου;;mitsy ποια η αποψή σου;;;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 06, 2011, 08:55:20 pmπείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.Σελίδα 23, παρ. 5.
πείτε μου λίγο το σημείο όπου αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:01:19 pmμια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 Τι εννοείς από φέτος; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμη...
μια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848
Εφεξής γράφει ο 3848, παράλληλα γράφει η εγκύκλιος. Δεν είναι προαπαιτούμενο με άλλα λόγια το πιστοποιητικό (στις "καθηγητικές" σχολές) αλλά αναγνωρίζεται από την άλλη η παιδαγωγική επάρκεια όπως περιγράφεται στον 3848.
Ξέρει κανείς ποιο τμήμα του Υπουργείου είναι αρμόδιο για αυτές της επομορφώσεις στα παιδαγωγικά;
Επίσης φέτος οι εκπαιδευτικοί που δούλεψαν για τουλάχιστον 2 συνεχή χρόνια σε ιδιωτικο σχολείο και απολύθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2010, μπορούν να μπουν φέτος στους πίνακες αναπληρωτών με την προυπηρεσία που είχαν μέχρι τον περσινό Ιούνιο. Ίσχυε αυτό ως τώρα;
καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);