0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Ιουλίου 07, 2011, 11:20:01 amΥποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.καλημερα.και εγω την ιδια απορια εχω.ποιος μπορει να απαντησει.ειναι πολυ σοβαρο ζητημα.μηπως αν δεν το τσεκαρουμε δεν θα υπαρχουμε στους πινακες διορισμων του 11/12?
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 06, 2011, 11:01:19 pmμια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 και ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι με τα εξαμηνιαία ειδικά προγράμματα... (Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδικού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.)Τι άραγες έχουν να δουν φέτος τα μάτια μας;Μα αυτά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
μια ακόμη αλλαγή είναι ότι από φέτος ισχύει η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του 3848 και ιδιαίτερα εκείνο το κομμάτι με τα εξαμηνιαία ειδικά προγράμματα... (Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδικού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.)Τι άραγες έχουν να δουν φέτος τα μάτια μας;
μολις μιλησα με εναν ευγενεστατο κυριο για τη σελιδα 23 παραγρ 5 για την ειδικη.διευκρινιστικη δεν προκειται να βγει οπως περυσι κ αν σε παρουν πληρες στη γενικη δεν μεταπηδας στην ειδικη κ το αντοστροφο.αν σε παρουν μειωμενο στη γενικη μεταπηδας μονο με πληρες στην ειδικη κ το αντιστροφο.
καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);Οχι.Αυτή η αίτηση είναι καθαρά για αναπλήρωση.Η εγκύκλιος διορισμού βγαίνει αργότερα με συγκεκριμένες περιοχές.ναι όμως αν κοιταξουμε την εγκυκλιο στο κουτακι με την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ αναφερει και για μονιμο διορισμο!!
Παράθεση από: leta στις Ιουλίου 07, 2011, 10:41:09 am καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);Οχι.Αυτή η αίτηση είναι καθαρά για αναπλήρωση.Η εγκύκλιος διορισμού βγαίνει αργότερα με συγκεκριμένες περιοχές.ναι όμως αν κοιταξουμε την εγκυκλιο στο κουτακι με την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ αναφερει και για μονιμο διορισμο!!Αν ανήκεις όμως στο 24μηνο, πρέπει να το δηλώσεις και στη αίτηση των αναπληρωτών. Υπάρχει κουτάκι που λέει 24μηνο και κουτάκια που τσεκάρεις σε ποιον/ ποιους διαγωνισμούς είχες επιτυχία.Αυτό πρέπει να το κάνεις!
μου ειπε ο κυριος οτι αν δε θελω να παω καθολου στη γενικη δηλωνω το κουτακι οτι δε θελω να παω αναπληρωτης στη γενικη.επειδη κ εγω μονο ειδικη θελω σκεφτομαι να δηλωσω μονο μειωμενο στη γενικη μηπως σπασει ο διαολος το ποδαρι του κ δε με παρουν στην ειδικη καθολου.κοινως ρωσικη ρουλετα!μια σφαιρα εχει.αν εισαι τυχερος κερδισες!αν εισαι ατυχος...την εκατσες!