0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);Οχι.Αυτή η αίτηση είναι καθαρά για αναπλήρωση.Η εγκύκλιος διορισμού βγαίνει αργότερα με συγκεκριμένες περιοχές.ναι όμως αν κοιταξουμε την εγκυκλιο στο κουτακι με την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ αναφερει και για μονιμο διορισμο!!
Επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών δευτεροβάθμιας του Υπουργείου και η αρμόδια υπάλληλος για τις προσλήψεις του κλάδου μου (γεωπόνοι) με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει καμία ενημέρωση για το ότι έχουν εγκριθεί ως τώρα τέτοια 6μηνα προγράμματα και ότι αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί θα είχαν ενημερωθεί και οι ίδιοι.Παρόλα αυτά, επειδή το ίδιο το Υπουργείο θέτει ξαφνικά άμεσα το θέμα χορήγησης παιδαγωγικής επάρκειας από τις επιμορφώσεις των πανεπιστημίων, βάζοντας το στην εγκύκλιο αναπληρωτών, πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα και επίσημα για το τι ισχύει αυτή τη στιγμή με αυτά τα προγράμματα. Πάρτε τηλέφωνα και πιέστε για επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου. Το θέμα είναι σοβαρό και δεν έχω καμία όρεξη να βρεθούν στους πίνακες από το πουθενά άτομα, όπως έγινε με τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής, και να ψάχνουμε για τον καθένα τι και πότε το έκανε.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2011, 09:37:12 amΕπίσης φέτος οι εκπαιδευτικοί που δούλεψαν για τουλάχιστον 2 συνεχή χρόνια σε ιδιωτικο σχολείο και απολύθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2010, μπορούν να μπουν φέτος στους πίνακες αναπληρωτών με την προυπηρεσία που είχαν μέχρι τον περσινό Ιούνιο. Ίσχυε αυτό ως τώρα;Ναι ίσχυε και πέρυσι. Ευτυχώς η προϋπηρεσία αυτή μετράει μόνο για τους πίνακες αναπληρωτών.
Επίσης φέτος οι εκπαιδευτικοί που δούλεψαν για τουλάχιστον 2 συνεχή χρόνια σε ιδιωτικο σχολείο και απολύθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2010, μπορούν να μπουν φέτος στους πίνακες αναπληρωτών με την προυπηρεσία που είχαν μέχρι τον περσινό Ιούνιο. Ίσχυε αυτό ως τώρα;
Εδώ και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ:"Μια ιδιαίτερα σημαντική εγκύκλιος, η οποία αφορά ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που απολύονται λόγω κλεισίματος σχολείου, τάξης και τμήματος, ή με καταγγελία της σύμβασής τους κι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο συνεχή χρόνια προϋπηρεσίας στην ίδια σχολική μονάδα, εκδόθηκε σήμερα από το ΥΠΔ
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.