0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ !!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!αν ομως ενας φιλολογος υποβαλει μονο ως φιλόλογος τα χαρτια του και δηλωσει μειωμενο ....συνεχιζει να υπαρχει περιπτωση προσληψης ως φιλολογος πλήρες ή παυει να τον βλέπει διαθεσιμο το συστημα? αυτη ειναι η ερωτηση μου....εγω δεν εβαλα μειωμενο....φοβουμενη πρωτον τη διαγραφη μου σε περιπτωση μη αποδοχης μου..και κατα δευτερον και πιο σημαντικό νομιζα πως αν δηλωσεις μειωμενο και σε παρουν μειωμενο....ξεχνα το πληρες μετα....τελικα τι ισχυει?
Α! και αν εισαι ψηλη, ξανθια με καμπυλες
δεν χρειαζεται να βγει ειδικη ανακοινωση δες στη σελ 23 παραγραφος 5 της εγκυκλιου....
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 06, 2011, 09:57:42 pmδεν χρειαζεται να βγει ειδικη ανακοινωση δες στη σελ 23 παραγραφος 5 της εγκυκλιου....σήμερα που πήγα να καταθέσω στην γενική μου είπαν πως κακώς ερμηνεύτηκε το σημείο αυτό οτι αφορά σε όλους. Αναφέρεται αποκλειστικά στους γυμναστές και είναι μια διευκρίνηση που υπάρχει κάθε χρόνο. Αν ήταν να ισχύει γενικά για όλη την ειδική θα ανάφερε αναλυτικά κλάδους- ΠΕ...μήπως τσάμπα ο πανικός; μου το είπε η υπεύθυνη υπάλληλος για τους αναπληρωτές!
Συνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.
Παράθεση από: bpetros στις Ιουλίου 08, 2011, 07:47:34 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 06, 2011, 09:57:42 pmδεν χρειαζεται να βγει ειδικη ανακοινωση δες στη σελ 23 παραγραφος 5 της εγκυκλιου....σήμερα που πήγα να καταθέσω στην γενική μου είπαν πως κακώς ερμηνεύτηκε το σημείο αυτό οτι αφορά σε όλους. Αναφέρεται αποκλειστικά στους γυμναστές και είναι μια διευκρίνηση που υπάρχει κάθε χρόνο. Αν ήταν να ισχύει γενικά για όλη την ειδική θα ανάφερε αναλυτικά κλάδους- ΠΕ...μήπως τσάμπα ο πανικός; μου το είπε η υπεύθυνη υπάλληλος για τους αναπληρωτές!αφου λέει ειδική και φυσική αγωγή.επομένως αναφέρεται και σε εμάς.
Παράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 08, 2011, 08:06:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.δε νομίζω να έχει γίνει επίσημη,έγγραφη καταγγελία τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στο υπουργείο και να συνεχίζεται αυτό.ας μας πει ο/η συνάδελφος τι ενέργειες έκανε και δεν κατάφερε τπτ.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:10:21 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 08, 2011, 08:06:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.δε νομίζω να έχει γίνει επίσημη,έγγραφη καταγγελία τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στο υπουργείο και να συνεχίζεται αυτό.ας μας πει ο/η συνάδελφος τι ενέργειες έκανε και δεν κατάφερε τπτ.Μα πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει το Υπουργείο; Οι Δευτεροβάθμιες επισήμως δίνουν τα κενά των ΕΕΕΕΚ για τις αποσπάσεις των ενδιαφερομένων της γενικής αγωγής.