0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο αφορά τις οργανικές σε ειδικά σχολεία. Φυσικά και υπάρχουν οργανικές και όσοι τις έχουν έχουν τα προσόντα για αυτές.Ο μόνος τύπος ειδικού σχολείου που δεν έχει οργανικές είναι τα ΕΕΕΕΚ, εκεί πέρα του δ/ντη που είναι με τετραετή θητεία όλοι οι άλλοι δουλεύουν για ένα διδακτικό έτος.Τμήματα ένταξης, παράλληλές στηρίξεις, κατ' οικον διδασκαλία δεν θεωρούνται ειδικά σχολεία, δεν προβλέπονται οργανικές αν και θα έπρεπε ειδικά για τα Τ.Ε. που δουλεύουν χρόνια τώρα και είναι ξεφτίλα κάθε χρόνο να έχουν και άλλο εκπαιδευτικό τα παιδιά.Το ότι σε κάποια ειδικά σχολεία τοποθετούν με προσωρινή τοποθέτηση (1 διδακτικό έτος) μόνιμους χωρίς προσόντα ισχύει.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 07, 2011, 02:37:41 pmΑφού πλέον υπάρχει ρύθμιση που απαγορεύει σε αναπληρωτή όταν κληθεί να παραιτηθεί, πως θα γίνει να παραιτηθεί κάποιος από την γενική για να πάει στην είδικη ή αντίστροφα;Τι εννοείς απαγορεύει;;;κι αν δεν μπορεί να πάει τι κυρώσεις έχει;
Αφού πλέον υπάρχει ρύθμιση που απαγορεύει σε αναπληρωτή όταν κληθεί να παραιτηθεί, πως θα γίνει να παραιτηθεί κάποιος από την γενική για να πάει στην είδικη ή αντίστροφα;
παιδιά, αν ξέρετε, οι πίνακες τις ειδικής έχουν κλειδώσει??
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 09:19:19 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Ιουλίου 07, 2011, 06:35:52 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...πάνω κάτω στα ίδια θα'μαστεμη σου πω στα ίδια σχολεία!
Παράθεση από: ealevrid στις Ιουλίου 07, 2011, 06:35:52 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...
καλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 09:48:34 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 09:19:19 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Ιουλίου 07, 2011, 06:35:52 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..ealevrid αυτο που λες νομιζω ειναι παρα πολυ τραβηγμενο δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο αφου τοτε δεν θα ειχε νοημα η παραγραφος για τις μεταπηδησεις απο γενικη σε ειδικη κι αντιστροφως επισης αυτο που ειπαν σε εμενα επειδη βλεπω ρωτουν πολλοιειναι οτι μονο οι θεσεις ΕΣΠΑ εχουν διασφαλιστει και θα ειναι ιδιες με περυσι για τις αλλες μου ειπαν θα γνωριζουν τελη αυγουστου...πάνω κάτω στα ίδια θα'μαστεμη σου πω στα ίδια σχολεία! παντα αισιοδοξη mitsy ημουν στην ημεριδα που μιλησε ο αλεβιζος και ειπε οτι οι πιστωσεις που θα δοθουν θα ειναι πανω κατω ιδιες με περυσι...βεβαια απο το υπουργειο ξαναλεω μονο για το ΕΣΠΑ ηταν βεβαιη και με ρωτησε αν αυτο ενοουσε στην ημεριδα...φανηκε λιγο επιφυλακτικη για το αν θα ειναι ιδιες και στην ενταξη μου αφησε να εννοηθει οτι ισως ειναι λιγοτερες ..να μην ξεχναμε οτι θεσεις φετος στα ΕΕΕΚ θα παρουν δασκαλοι και νηπιαγωγοι..
το θεμα ειναι οτι αν σε καλεσουν στη γενικη δε θα σε καλεσουν στην ειδκη γιατι θα βγεις απο το συστημα για φετος