0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kynthia στις Ιουλίου 09, 2011, 01:38:05 amΓενικά στον κλάδο της ειδικής αγωγής δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άσχετοι........ενώ στης γενικής είναι όλοι σχετικοί.......
Γενικά στον κλάδο της ειδικής αγωγής δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άσχετοι........
Απο φετος και στο εξης θα υπαρξουν οργανικες θεσεις και σε τμηματα ενταξης και σε ΕΕΕΚ και σε Ειδικα ΤΕΕ και σε Ειδικα σχολεια Αλλαξε το νομικο πλαισιο με το νεο νομο που το προβλεπει αυτο Διαβαστε παρακατω:
οχι μονο ειδικοι παιδαγωγοι. χιλιοι καλοι χωρανε. οποιος θελει ας ερθει να γνωριστουμε.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:10:21 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 08, 2011, 08:06:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.δε νομίζω να έχει γίνει επίσημη,έγγραφη καταγγελία τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στο υπουργείο και να συνεχίζεται αυτό.ας μας πει ο/η συνάδελφος τι ενέργειες έκανε και δεν κατάφερε τπτ.Μα πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει το Υπουργείο; Οι Δευτεροβάθμιες επισήμως δίνουν τα κενά των ΕΕΕΕΚ για τις αποσπάσεις των ενδιαφερομένων της γενικής αγωγής.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 08, 2011, 08:06:21 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.δε νομίζω να έχει γίνει επίσημη,έγγραφη καταγγελία τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στο υπουργείο και να συνεχίζεται αυτό.ας μας πει ο/η συνάδελφος τι ενέργειες έκανε και δεν κατάφερε τπτ.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 08, 2011, 08:00:48 pmΠαράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......! Μα με τις ευλογίες του Υπουργείου γίνεται αυτό. Είναι ένας καλός τρόπος να βολευτούν υπεράριθμοι και να γλυτώσουν λεφτά για προσλήψεις αναπληρωτών.
Παράθεση από: lang στις Ιουλίου 08, 2011, 07:51:27 pmΣυνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.εδώ ό,τι καταγγελία και να κάνεις............εγγράφως στο υπουργείο.......!
Συνάδελφοι καλά τα λέτε για τη μη ύπαρξη προσόντων Ε.Α. απο τη μεριά των μονίμων.Καμμιά καταγγελία δεν βλέπω.Ας ξεκινήσω όμως εγώ.Στο ΕΕΕΕΚ Κωσταλεξίου φέτος δυο συνάδελφοι (ο ένας εξ αυτών γυμναστής ο άλλος ............) χωρίς τα τυπικά προσόντα της Ε.Α τοποθετήθηκαν κλέινοντας θέσεις συναδέλφων αναπληρωτών.
Να πάμε να πάμε αρκει να έχει δροσιά!