0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε... γιατί πολύ μας έπρηξαν! Για να πάρουμε ούτε 1000Ευρώ μετά το ενιαίο μισθολόγιο. Άι στον δ... πια! ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 09:11:34 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:08:08 pmE... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!δεν είσαι η μόνη...!!!τί έβαλες εσύ; να δείτε που θα βγάλει διευκρινιστική μετά και θα λέει ότι έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς!!!
Παράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:08:08 pmE... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!δεν είσαι η μόνη...!!!τί έβαλες εσύ; να δείτε που θα βγάλει διευκρινιστική μετά και θα λέει ότι έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς!!!
E... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!
Παράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:18:56 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 14, 2011, 09:11:34 pmΠαράθεση από: christina_k στις Ιουλίου 14, 2011, 09:08:08 pmE... άντε μη βρίσω τώρα! Πάλι θα στήνομαι σαν ηλίθια!!!δεν είσαι η μόνη...!!!τί έβαλες εσύ; να δείτε που θα βγάλει διευκρινιστική μετά και θα λέει ότι έχεις δικαίωμα να παραιτηθείς!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΤΟΥς ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙς? ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.......Το παραξενο ειναι τι θα εχει ον εος νομος της ειδικης και οχι ποτε θα γινουν οι αιτησεις ..θα γινουν με τα παλαια δεδομενα Η' με τα νεα ....οποτε ουσιαστικα δεν ξερουμε τιποτα ακομη και οι υπαλληλοι τηρουν σιγη ιχθυος...
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 13, 2011, 08:29:39 amΠαράθεση από: kynthia στις Ιουλίου 13, 2011, 02:59:34 amΜπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην γενική αγωγή και μετά στην ειδική, έτσι; Δεν πιστεύω να μη μετρήσουν στην ειδική αγωγή 'η να έχω κάποια κύρωση....έχεις δικαίωμα,ναι.τί να μη μετρήσει; η αίτησή σου;δεν έχεις καμία κύρωση!Πολύ παραπληροφόρηση έχει πέσει στο φορουμ...Έλεος παιδιά..Αν δεν είστε σιγουροι για κάτι μη το γράφετε και πανικοβάλετε τον κόσμο..Το οτι δε μπορεις να κάνεις τα χαρτια σου σου στην ειδική αν τα κανεις στη γενική το διαβασα και σε άλλο θεμα του φόρουμ..Έλεος παιδιά...Ηρεμήστε..Δε μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: kynthia στις Ιουλίου 13, 2011, 02:59:34 amΜπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην γενική αγωγή και μετά στην ειδική, έτσι; Δεν πιστεύω να μη μετρήσουν στην ειδική αγωγή 'η να έχω κάποια κύρωση....έχεις δικαίωμα,ναι.τί να μη μετρήσει; η αίτησή σου;δεν έχεις καμία κύρωση!
Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην γενική αγωγή και μετά στην ειδική, έτσι; Δεν πιστεύω να μη μετρήσουν στην ειδική αγωγή 'η να έχω κάποια κύρωση....
Παράθεση από: pd στις Ιουλίου 15, 2011, 08:59:09 amΓΙΑΤΙ ΤΙ ΤΟΥς ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙς? ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.......Το παραξενο ειναι τι θα εχει ον εος νομος της ειδικης και οχι ποτε θα γινουν οι αιτησεις ..θα γινουν με τα παλαια δεδομενα Η' με τα νεα ....οποτε ουσιαστικα δεν ξερουμε τιποτα ακομη και οι υπαλληλοι τηρουν σιγη ιχθυος...εμείς θεωρούμε ότι δεν τους εμποδίζει τπτ απολύτως!αλλά,βλέποντας τη διαδικασία με την οποία γίνονται ακόμη και σήμερα οι αιτήσεις της γενικής,βλέπουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν πόσο δε μάλλον να συνδυαστούν και με αιτήσεις άλλων κλάδων!Ας ελπίσουμε να μην καθυστερήσουν λόγω της παράτασης!Όσον αφορά το νέο νόμο πλαίσιο,ξέρουμε ότι θα συμπεριλαμβάνεται στην εγκύκλιο;Τι φοβάσαι ότι μπορεί να περιλαμβάνει;Πραγματικά δεν έχει ακουστεί τπτ!