0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marias στις Ιουλίου 15, 2011, 05:23:09 pmΑκριβώς δεν μετράνε... Εδώ δεν θα μετρήσει η προυπηρεσία όλων όσοι δίδαξαν το 2010-2011. στην ειδική αγωγή θα μετρήσει η προϋπηρεσία...στη γενική έχουν παγώσει οι πίνακες.
Ακριβώς δεν μετράνε... Εδώ δεν θα μετρήσει η προυπηρεσία όλων όσοι δίδαξαν το 2010-2011.
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ. Ο sparos ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Κ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΊΝΑΚΕς ΓΙΑ ΦΈΤΟς........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...
Η προϋπηρεσία στην ειδική αγωγή αποτελεί κριτήριο κατάταξης (στον Πίνακα
Παράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:06 pmΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ. Ο sparos ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Κ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΊΝΑΚΕς ΓΙΑ ΦΈΤΟς........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... είσαι ήδη τρελός..
συνάδελφοι, αν κάποιος έχει πιστοποίηση braille ή νοηματική ή και τα δύο μπαίνει στους πίνακες ειδικής αγωγής εστω κ αν δεν έχει ούτε σεμινάριο 400ωρών ή μεταπτυχιακό ειδικής; Πρεπει υποχρεωτικά να έχει σεμινάριο ή μεταπτυχιακό;