0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tou.fas στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:06 pmΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ. Ο sparos ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Κ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΊΝΑΚΕς ΓΙΑ ΦΈΤΟς........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... ευτυχως ειμαι κατραμι....
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ. Ο sparos ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Κ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΊΝΑΚΕς ΓΙΑ ΦΈΤΟς........ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...
Με ποια λογική όμως θα μετρήσει μόνο στην ειδική αγωγή;;;Δεν είναι μεγάλη αδικία;;;;;Κατά την άποψή μου αν θα μετρήσει θα πρέπει να μετρήσει και για την γενική.Δεν νομίζω ότι θα το ρισκάρουν οι του υπουργείο κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: nikonana στις Ιουλίου 15, 2011, 07:37:22 pmΜε ποια λογική όμως θα μετρήσει μόνο στην ειδική αγωγή;;;Δεν είναι μεγάλη αδικία;;;;;Κατά την άποψή μου αν θα μετρήσει θα πρέπει να μετρήσει και για την γενική.Δεν νομίζω ότι θα το ρισκάρουν οι του υπουργείο κάτι τέτοιο... η λογικη που θα μετρησει(αν μετρησει...) και που μου την εξηγησαν απο το υπουργειο ειναι οτι ο 3848 δεν τους δεσμευει στους πινακες της ειδικης αγωγης, φαινεται τελικα οτι μαλλον θα μετρησει αλλα υπομονη μεχρι την εγκυκλιοΥ.Γ :mitsy μεγια το νεο look....
αν αυτο ειναι το κριτηριο δυστυχως μενω ..............
οκ σε μία ώρα θα είμαι πάλι μελαχρινή!!!τι θέλω και τα βάζω με τη φυση;;;;;;;;;;; ένεκα διορισμού!
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 16, 2011, 02:03:06 pm
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 16, 2011, 02:10:03 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 16, 2011, 02:03:06 pm