0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 11:09:22 amΠαράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 18, 2011, 11:06:08 amρε παιδιά αφήστε τις εντάσεις! Εγώ δεν άκουσα φέτος τίποτα που να αφορά τα σεμινάρια. Μάλλον ίδια την κόβω την προκήρυξη! Το μόνο θέμα που ακούγεται είναι η προσμέτρηση ή όχι της περυσινής προυπηρεσίας στην ΕΑκι όμως.....! θα μάθουμε λίαν συντόμως........Πήρες τηλ. στο Υπουργείο σήμερα mitsy?
Παράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 18, 2011, 11:06:08 amρε παιδιά αφήστε τις εντάσεις! Εγώ δεν άκουσα φέτος τίποτα που να αφορά τα σεμινάρια. Μάλλον ίδια την κόβω την προκήρυξη! Το μόνο θέμα που ακούγεται είναι η προσμέτρηση ή όχι της περυσινής προυπηρεσίας στην ΕΑκι όμως.....! θα μάθουμε λίαν συντόμως........
ρε παιδιά αφήστε τις εντάσεις! Εγώ δεν άκουσα φέτος τίποτα που να αφορά τα σεμινάρια. Μάλλον ίδια την κόβω την προκήρυξη! Το μόνο θέμα που ακούγεται είναι η προσμέτρηση ή όχι της περυσινής προυπηρεσίας στην ΕΑ
καλημερες,η εγκυκλιος το μεσημερι κι η φετεινη προυπηρεσια μετραει κανονικα και μονο στους πινακες της ειδικης...
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 11:19:04 amκαλημερες,η εγκυκλιος το μεσημερι κι η φετεινη προυπηρεσια μετραει κανονικα και μονο στους πινακες της ειδικης...γεια σου ρε nero!!!!πες στους συναδέλφους και για τα σεμινάρια αν θα μετρήσουν...
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 11:22:08 amΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 11:19:04 amκαλημερες,η εγκυκλιος το μεσημερι κι η φετεινη προυπηρεσια μετραει κανονικα και μονο στους πινακες της ειδικης...γεια σου ρε nero!!!!πες στους συναδέλφους και για τα σεμινάρια αν θα μετρήσουν... mitsy δεν ρωτησα για τα σεμιναρια μονο για την προυπηρεσια που αποκτηθηκε φετος....δεν μπορω να πω κατι που δεν γνωριζω αλλα νομιζω ο νομος εκει ειναι σαφης μεχρι 1/9/2010 ελεγε μετρανε...αν θυμαμαι καλα
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 11:25:11 amΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 11:22:08 amΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 11:19:04 amκαλημερες,η εγκυκλιος το μεσημερι κι η φετεινη προυπηρεσια μετραει κανονικα και μονο στους πινακες της ειδικης...γεια σου ρε nero!!!!πες στους συναδέλφους και για τα σεμινάρια αν θα μετρήσουν... mitsy δεν ρωτησα για τα σεμιναρια μονο για την προυπηρεσια που αποκτηθηκε φετος....δεν μπορω να πω κατι που δεν γνωριζω αλλα νομιζω ο νομος εκει ειναι σαφης μεχρι 1/9/2010 ελεγε μετρανε...αν θυμαμαι καλαδεν εχω προχειρη την περσινη προκηρυξη για να το τσεκαρω,αλλα νομιζω οτι σ αυτο το σημειο ελεγε οτι θα πρεπει να εχουν αποκτηθει μεχρι την συγκεκριμενη ημερομηνια κι οχι οτι εχουν ημερομηνια ληξης..αν κανω λαθος..ομολογω..θα στεναχωρηθω πολυ..
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 11:19:04 amκαλημερες,η εγκυκλιος το μεσημερι κι η φετεινη προυπηρεσια μετραει κανονικα και μονο στους πινακες της ειδικης...Σου είπαν δηλαδή ότι θα μετρήσει η προυπηρεσία σίγουρα??
καλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης