0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!!
καλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:16:59 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση; λευκο μονο οτι επιθυμω στο 40% και στο 24μηνο
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:19:02 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:16:59 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση; λευκο μονο οτι επιθυμω στο 40% και στο 24μηνο ελπίζεις και σε μόνιμο διορισμό;και τι στενοχωριέσαι καλε?
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:16:59 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση; λευκο μονο οτι επιθυμω στο 40% και στο 24μηνο
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!!
ναι παιδια μολις τηλεφωνησα και γω στο Υπουργειο....βεβαια θεωρω αδικο να περαστει η προυπηρεσια...καποιοι μεταξυ αυτων και εγω δεν αποδεχτηκαν αφου δεν θα μετρουσε η προυπηρεσια.....καλα θα καναμε να μαζευομασταν να διαμαρτυρηθουμε γιαυτο!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:20:22 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:19:02 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:16:59 pmΠαράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:08 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 12:12:36 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:09:30 pmκαλημέρα και από μένα!!!ευχάριστα διαβάζω σήμερα στο φόρουμ. μακάρι να μετρήσει η φετινή προυπηρεσία και να βγει και η προκήρυξη σήμερα. Δεν το πιστεύω!!!!!αχ θα ξεροσταλιάσουμε στις δευτεροβάθμιες με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν αιτήσεις. πάλι θα περάσουμε ατελείωτες ώρες αναμονής και υπομονής ελπιζω κακως η ελπιδα τζαμπα ειναι ..... ναι κι είχα ένα φοβο μήπως δεν έχω παρέα όλη την πόλη όταν θα πάω για τις αιτήσεις!!!!! mitsy ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι λογικα θα δωσουν και την αλλη εβδομαδα εξαλλου δεν σου ελειψαν οι ανθρωποι στα γραφεια τοσες ωρες ησουν εκει για την αιτηση της γενικης η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!!!τα καμάρια μου!!!! αλήθεια,nero,τί έκανες με την αίτηση της γενικής τελικά; ακύρωση; λευκο μονο οτι επιθυμω στο 40% και στο 24μηνο ελπίζεις και σε μόνιμο διορισμό;και τι στενοχωριέσαι καλε?
ελπίζω να δώσουν και την επόμενη εβδομάδα για τις αιτήσεις γιατί κάποιοι από εμάς είναι δύσκολο να τρέχουν στις δευτεροβάθμιες αυτή τη βδομάδα!!!μάλλον θα ισχύει και σε αυτή την προκήρυξη η εξουσιοδότηση ατόμου.εεεε;;;;
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:30:12 pmελπίζω να δώσουν και την επόμενη εβδομάδα για τις αιτήσεις γιατί κάποιοι από εμάς είναι δύσκολο να τρέχουν στις δευτεροβάθμιες αυτή τη βδομάδα!!!μάλλον θα ισχύει και σε αυτή την προκήρυξη η εξουσιοδότηση ατόμου.εεεε;;;;Απλά αν θυμάμαι από πέρυσι οι αιτήσεις γίνονται μόνο στις διευθύνσεις και όχι στα γραφεία!
κατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα.Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με την προυπόθεση όμως να βγει σήμερα η εγκύκλιος.
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:41:51 pmκατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα.Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με την προυπόθεση όμως να βγει σήμερα η εγκύκλιος....τι να πω εγω στις 11.30 περιπου μιλησα και μου ειπαν σιγουρα σημερα...