0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνε μια έρευνα στις περσινές προσλήψεις braille...συνήθως παίρνουν κόσμο στην Αθήνα και στα μεγάλα κέντρα π.χ Πάτρα. Όπως και να έχει όμως, νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να το βάλεις το κουτάκι
καλημερα. φετος,λογω μη επαρκειας στη νοηματικη, ειμαι εκτος δυο πινακων, ΕΝΓ και ΕΝΓ+μπραϊγ. ωστοσο ειδα στη δηλωση οτι γραφει το εξης: αν καποιος επιθυμει να μπει στον πινακα μπραϊγ (που εχω επαρκεια), ισχυουν οι περιοχες προτιμησης που δηλωσε ΚΑΙ οι υπολοιπες περιοχες της χωρας. τι θελω να πω: να το βαλω ή οχι; λετε λογω μπραϊγ να βρεθω καμια καρπαθο; τι λετε ρε συναδελφοι;
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 20, 2011, 10:28:55 amκαλημερα. φετος,λογω μη επαρκειας στη νοηματικη, ειμαι εκτος δυο πινακων, ΕΝΓ και ΕΝΓ+μπραϊγ. ωστοσο ειδα στη δηλωση οτι γραφει το εξης: αν καποιος επιθυμει να μπει στον πινακα μπραϊγ (που εχω επαρκεια), ισχυουν οι περιοχες προτιμησης που δηλωσε ΚΑΙ οι υπολοιπες περιοχες της χωρας. τι θελω να πω: να το βαλω ή οχι; λετε λογω μπραϊγ να βρεθω καμια καρπαθο; τι λετε ρε συναδελφοι;'' Μετά τη σύμφωνη σειρά προτεραιότητας των εκπαιδευτικών που προκύπτει σε όλους τουςΠίνακες(ΕΑΕ – ΕΝΓ – Braille - ΕΝΓ+Braille), κατά τη διαδικασία πρόσληψης στουςεκπαιδευτικούς που εντάσσονται σε περισσότερους από έναν πίνακα και δύνανται ναπροσλαμβάνονται ταυτόχρονα από περισσότερους του ενός πίνακα σε διαφορετικέςπεριοχές, θα δίνεται τελικά η θέση - περιοχή προτίμησης, που βρίσκεται στην καλύτερη σειράπροτεραιότητας στις προτιμήσεις τους.''
Παράθεση από: ouff στις Ιουλίου 20, 2011, 11:32:56 amΠαράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 20, 2011, 10:28:55 amκαλημερα. φετος,λογω μη επαρκειας στη νοηματικη, ειμαι εκτος δυο πινακων, ΕΝΓ και ΕΝΓ+μπραϊγ. ωστοσο ειδα στη δηλωση οτι γραφει το εξης: αν καποιος επιθυμει να μπει στον πινακα μπραϊγ (που εχω επαρκεια), ισχυουν οι περιοχες προτιμησης που δηλωσε ΚΑΙ οι υπολοιπες περιοχες της χωρας. τι θελω να πω: να το βαλω ή οχι; λετε λογω μπραϊγ να βρεθω καμια καρπαθο; τι λετε ρε συναδελφοι;'' Μετά τη σύμφωνη σειρά προτεραιότητας των εκπαιδευτικών που προκύπτει σε όλους τουςΠίνακες(ΕΑΕ – ΕΝΓ – Braille - ΕΝΓ+Braille), κατά τη διαδικασία πρόσληψης στουςεκπαιδευτικούς που εντάσσονται σε περισσότερους από έναν πίνακα και δύνανται ναπροσλαμβάνονται ταυτόχρονα από περισσότερους του ενός πίνακα σε διαφορετικέςπεριοχές, θα δίνεται τελικά η θέση - περιοχή προτίμησης, που βρίσκεται στην καλύτερη σειράπροτεραιότητας στις προτιμήσεις τους.''Αρα υπαρχει περιπτωση να βρεθεις οπουδηποτε.
spapioan βοηθησέ με λίγο,που λέει στην εγκύκλιο ότι ισχύουν στο braille και οι υπόλοιπες περιοχές ?γιατί μάλλον θα την πάταγα....
Εγώ δεν πάω σήμερα θα περιμένω να κάνουν άλλοι ποδαρικό γιατί πέρυσι οι υπάλληλοι δεν ήξεραν τί τους γίνεται..όχι ότι τις επόμενες μέρες μάθανε δηλαδή..Λέω να παω Παρασκευή-Δευτέρα
καλημέρα κ απο μένα, με το καλό οι αιτήσεις!ερώτηση: στο πεδίο που ζητά τον βαθμό του μεταπτυχιακού γράφουμε τον χαρακτηρισμό ή τον αριθμό; ρωτώ γιατί πέρυσι είδα ότι μου έχουν σημειώσει τον χαρακτηρισμό (που σημαινει οτι πιάνεται το κατώτατο όριο κάθε φορά, καλά κατάλαβα)και κάτι άλλο πριν συμπληρώσω την αίτηση:στα τυπικά προσόντα ζητά το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό; 'εχω μπροστά μου την περσινή αίτηση, το αντίγραφο της μηχανογραφημένης κ ψιλομπερδεύτηκα απο το άγχος μου&την έλλειψη καφέ!
εγώ την έκανα σήμερα!
mitsy αυτο μου το καναν εμενα πέρυσι,αφού είχα κάνει την αίτηση κ βρισκόμουν Σκόπελο.Με πήραν τηλ να μου πουν ότι το ίδιο μεσημέρι θα πρεπε να τους έχω δώσει το μεταπτυχιακό αλλιώς δε μου το περνούσαν.Πήρα τηλ στο υπουργείο,τους είπα να πάρουν κι αυτοί για να καταλάβουν τι γίνεται και δεν έπαιρναν.Έτρεχα στα ΚΕΠ Σκοπέλου..Ας μη θυμηθώ κ τη συνέχεια γιατί χαριστικά δεν έκανα μήνυση πέρυσι με είχαν φτάσει στα όριά μου..