*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής 2011-2012  (Αναγνώστηκε 549755 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fidel_@

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής 2011-2012
« Απάντηση #910 στις: Αυγούστου 26, 2011, 05:20:59 pm »
παιδια για να ελαφρυνω λιγο τη συζητηση, εχω την εντυπωση πως φετος εχουν αργήσει
παρα πολυ να βγαλουν τους πινακες... και μεχρι να γινουν οι ενστασεις και η ανανεωση
θα παρει αλλη μια βδομαδα, πέρσι μας ειχαν καλέσει στις 13 σεπτ., φέτος τι θα γινει...????!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:22:33 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: Αυγούστου 26, 2011, 06:31:27 pm »
συναδελφε kinegire τα λες ολα ωραια (και δεν ειναι αυτο ειρωνια) ειμαι διορισμενος κι εγω στην ειδικη και καταλαβαινω ολα οσα λες .αλλα γιατι φετος αναγνωρισε μονο την προυπηρεσια της ειδικης; και γιατι δεν βγαζει πινακες με μορια και απο ΑΣΕΠ οπως στην γενικη ;τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια ειναι να ερχονται αναπληρωτες (03ή04) μονο με σεμιναριο χωρις ΑΣΕΠ και να ονειρευονται διορισμο .τα μεχρι τωρα στοιχεια τους δικαιωνουν .
Αυτό ακριβώς που είπα και εγώ συνάδελφε, πως άνθρωποι με ένα χαρτί επιμόρφωσης 400 ωρών θέλουν , και κάποιοι το καταφέρνουν, να διοριστούν.
ε καλά μην τους ισοπεδώνεις έχουν και το βασικό τους πτυχίο! επίσης μπορεί κάποιος να διοριστεί με ασεπ χωρίς να έχει διδάξει σε τάξη, πάλι τον λογοκρίνεις?
εγώ δέχομαι τον διορισμό στην γενική με προυπηρεσία στην ειδική αφού δεν υπάρχουν οργανικές, απλά θα έπρεπε να είναι απαραίτητη προυπόθεση ο ασεπ.  επίσης δεν δέχομαι τον αποκλεισμό σε ένα τομέα. έχω τα προσόντα και μπορώ να επιλέγω που θα πάω.
Ε, το πτυχίο το έχουν όλοι, αποτελεί προσόν; Αν έχει διοριστεί με ΑΣΕΠ, που σημαίνει ότι έγραψε πολύ καλά και στα παιδαγωγικά και τη διδακτική, ενώ δεν είχε εμπειρία σε τάξη, μαγκιά του. Απέδειξε εμπράκτως ότι το αξίζει, τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο στάδιο του διορισμού του.
Α! Όποιος γράφει καλά στο ΑΣΕΠ αποδεικνύει εμπράκτως την αξία του ως εκπαιδευτικός??? Και είναι και μαγκιά του? Ενώ οι άλλοι δεν αξίζουν ε? Μπράβο μας! Κλώνοι της Αννούλας γίναμε όλοι "εκπαιδευτικοί είναι αυτοί μόνο που πέρασαν στο ΑΣΕΠ" ! Να δω πως θα δουλευαν τα σχολεία χωρίς όλους τους άλλους!
Eίπα "τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο στάδιο του διορισμού του", το τι θα κάνει μετά στην τάξη είναι άλλο ζήτημα και είναι θέμα αξιολόγησης του εκπαιδευτικού, η οποία βέβαια πρακτικά είναι ανύπαρκτη. Αλλά όσον αφορά το διορισμό του, αυτός που διορίστηκε με ΑΣΕΠ σαφώς και έχει αποδέιξει κάτι παραπάνω από αυτόν που διορίστηκε μόνο με τη βοήθεια ανανεούμενων συμβάσεων. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #912 στις: Αυγούστου 26, 2011, 06:40:39 pm »
Σίγουρα δεν έχει νόημα ο διάλογος, από τη στιγμή που δεν θες να διαβάσεις αυτά που γράφουν οι άλλοι και να απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς. Επίσης, αρνείσαι να αποδεχτείς ότι κάποιος που πήρε ένα μεταπτυχιακό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνει τη δουλειά για την οποία χρειάζεται το βασικό του πτυχίο. Εγώ ,λοιπόν, συνάδελφε (δεν θα σε αποκαλέσω φιλαράκο κατ'αναλογία με το δικό σου "κοπελιά" γιατί παρ'ότι δούλεψα χρόνια με μαντραχαλάδες του ΕΠΑΛ, διατηρώ τους τρόπους μου - και ζητώ και συγγνώμη από τους μαθητές του ΕΠΑΛ που αποδεικνύονται απείρως καλύτερα παιδιά από πολλά άλλα τις περισσότερες φορές- ) είμαι φιλόλογος και έχω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Και  μπορώ να διδάξω και στα δύο όσο και να αυτό δεν θέλουν κάποιοι ή δεν τους συμφέρει να το καταλάβουν. Δίδαξα αρχαία, νέα και λογοτεχνία και στις 3 τάξεις του γυμνασίου αυτά τα χρόνια, συμμετείχα στις εξετάσεις του Ιουνίου κλπ κλπ όπως ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι. Αναρωτιέμαι πραγματικά τι είναι αυτό που θεωρείς διαφορετικό, τον τίτλο? Και αυτό συν τοις άλλοις είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο. Όταν δώσω ΑΣΕΠ λοιπόν θα επιλέξω αν μπορώ το που θα δώσω, είτε στη γενική είτε στην ειδική (αν γίνει ΑΣΕΠ ειδικής, γιατί αν δε γίνει, όχι δεν θα αρνηθώ να διοριστώ στη γενική)!
Και ναι, θεωρώ το ίδιο ακριβώς να διδάσκεις σε μια ταξη με 5 παιδάκια και σε μια τάξη με 25 μαντραχαλάδες (εκτός και αν έχεις πρόβλημα και με τον συνάδελφό σου αναπληρωτή γενικής που διδάσκει σε 5 άτομα στο ΕΠΑΛ της Σίφνου λόγου χάρη, γιατί τόσους μαθητές έχει).
Όσο αναφερόμαστε τόσο αντισυναδελφικά η μια ειδικότητα για την άλλη και πάει λέγοντας, αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε την αξία όλων των συναδέλφων και αποπροσανατολιζόμαστε απο την ουσία, ενώ στο υπουργείο τρίβουν τα χέρια τους για το "διαίρει και βασίλευε". Μας ακύρωσαν τα πτυχία, μας βάζουν να πληρώνουμε για όλα τα κατα τα άλλα απαραίτητα προσόντα και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να αποδείξουμε ποιος κάνει πιο σημαντική δουλειά μέσα στην τάξη. Κανείς μας δυστυχώς. Ελπίζω οι μαθητές μας να γίνουν πιο έξυπνοι και πιο ανοιχτόμυαλοι και πιο διεκδικητικοί από εμάς και καθόλου να μη μας μοιάσουν!
Έχεις χάσει απολύτως την ουσία των λεγομένων μου. Η δική μου θέση είναι ΑΣΕΠ για όποιον θέλει να διοριστεί, όπου και αν θέλει να διοριστεί. Η αναφορά μου στην Ειδική Αγωγή είχε να κάνει το γεγονός ότι οι συνάδελφοι των τεχνικών ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν καμία επιτυχία ΑΣΕΠ, θεωρούν ότι δεν τους χρειάζεται ο ΑΣΕΠ, έχουν εξασφαλισμένη την αναπλήρωση στα ΣΜΕΑΕ και μαζεύοντας προϋπηρεσία στόχευαν στο διορισμό μέσω του 40%. Ο ΑΣΕΠ είναι μόνο για τα κορόιδα της γενικής. Αν λοιπόν δεν γνωρίζεις την κατάσταση σε άλλους κλάδους να μην γενικεύεις και να μην θεωρείς ότι ισχύουν σ ε όλους ότι στον δικό σου.
Όσο για τα περί πτυχίων και καταλληλότητας, είναι εκ του περισσού, δεν με απασχολεί αυτός που λες, για τον τρόπο διορισμού μίλησα. Όπως και το ποια είναι τα προσόντα σου και τι μπορείς να κάνεις, δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Όσο για την αξία όλων των συναδέλφων, συγγνώμη αλλά πιστεύω ότι στα σχολεία έχουν μπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και άνθρωποι παντελώς ακατάλληλοι . Αυτά τα "είματε όλοι καλοί" νομίζω ότι ειναι εν τέλει παραπλανητικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2011, 06:44:23 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #913 στις: Αυγούστου 26, 2011, 06:47:23 pm »
συναδελφε για να τελειωνουμε. μαλλον δεν κατανοεις αυτα που γραφω... ειμαι ενας που με σεμιναριο και σχεδον μονο με προυπηρεσια ειδικης διοριστηκα.. αλλα εδωσα ΑΣΕΠ 2 φορες ..και περασα  2 φορες  χωρις Μπονια ... η ενσταση μου ειναι για τους πολλους που με διαφορες ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ περι καπιταλισμου δεν βαζουν το κωλαρακι τους να διαβασουν. ολοι οι υπολοιποι που αναφερεις λιγο πολυ μοχθησαν .ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ; σε αυτο "συγκεκριμενα " αν θελεις απαντησε.
Τις δικαιολογίες περί καπιταλισμού να τις θυμάσαι όταν θα παίρνεις 700 ευρώ και θα δουλεύεις μέχρι τέλους! Κλείνεις τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα και αρνείσαι ότι οι περισσότεροι που έδωσαν ΑΣΕΠ πλήρωσαν στους μπόνιες. Προφανώς και αρκετοί δεν το έκαναν όπως εσύ μάλλον και διάβασαν μόνοι τους αλλά σίγουρα αυτοί δεν είναι ο κανόνας. Και πίστεψε με όσοι δεν πέρασαν στο ΑΣΕΠ δε σημαίνει ότι δεν στρώθηκαν να διαβάσουν!Τι ελιτισμός είναι αυτός? Μήπως πιστεύεις το ίδιο και για τις πανελλήνιες να γελάσουμε? Εκτός και αν ξέρεις και το πως μόχθησε ο καθένας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:22:33 »

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #914 στις: Αυγούστου 26, 2011, 07:03:41 pm »
εγώ θα πρότεινα μια μοριοδότηση για τους πίνακες των σμεα. 5 μόρια για τους μεταπτυχιακους 2 μόρια για τους σεμιναριακηδες και η 0.3 χ (προυπηρεσία σε μήνες )= y μόρια  και 0,1 χ βαθμό ασεπ= z μόρια. με το άθροισμα αυτών να γίνεται η λίστα των αναπληρωτών.
φυσικά οι αριθμοί  είναι ενδεικτικοί και αλλάζουν.
πως το βλέπετε? προτιμάτε το υπάρχον?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2011, 07:06:41 pm από sixtir »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #915 στις: Αυγούστου 26, 2011, 07:42:50 pm »
kinegire συμφωνοι. αλλα τα μορια του ΑΣΕΠ δεν προστιθενται οπως στη γενικη . εκει ειναι η ενσταση μου

Ναι δεν προστίθονται όπως στην γενική αλλά παίζουν έστω και κάποιο ρόλο

Παράθεση
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί ανά κατηγορία κατατάσσονται βάσει των μορίων
προϋπηρεσίας τους στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ένα μόριο για κάθε μήνα
προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού στην ΕΑΕ). Η
προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί σε δυσπρόσιτα σχολεία ΕΑΕ μέχρι και τις 30-6-2010
υπολογίζεται στο διπλάσιο (2 μόρια το μήνα) μόνο για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών ως
αναπληρωτών ή ωρομισθίων.
Στις περιπτώσεις ίσης ή μηδενικής προϋπηρεσίας ΕΑΕ οι υποψήφιοι κατατάσσονται
σύμφωνα με τα γενικά λοιπά κριτήρια των εκπαιδευτικών (μόρια ΑΣΕΠ, ημεροχρονολογία
κτήσης και βαθμός πτυχίου). Αναλυτικότερα:
I. τα μόρια των δύο τελευταίων διαγωνισμών ΑΣΕΠ ως εξής:
α. ένα μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα πάνω από τη βαθμολογική βάση από τον
τελευταίο, προ της συντάξεως του πίνακα, διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και
β. μισό μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα πάνω από τη βαθμολογική βάση, από τον
αντίστοιχο προτελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
γ. Όσοι υπάγονται σε περισσότερες της μιας από τις ανωτέρω περιπτώσεις (α. και β.)
λαμβάνουν αθροιστικά τα μόρια αυτών.
II. την ημεροχρονολογία κτήσης του βασικού τίτλου σπουδών και
III. το βαθμό του βασικού τίτλου σπουδών.

και είναι λογικό να μην υπολογίζονται ακριβώς το ίδιο αφού ο ΑΣΕΠ είναι για γενική και δεν είναι λογικό να παίζει βασικό ρόλο στην κατάταξη αναπληρωτών για ειδική αγωγή παρά μόνο επικουρικό στο να ξεχωρίζει ισοβαθμίες στα

Αποσυνδεδεμένος tempelina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: Αυγούστου 26, 2011, 07:55:10 pm »
Για να κλείσει αυτό το κομμάτι, γιατί πραγματικά δεν βγαίνει τίποτα όπως φαίνεται, αφού ο καθένας λέει και ξελέει...θα παρακαλούσα λοιπόν να μιλάμε όλοι συγκεκριμένα τότε και όχι αόριστα. Καιρό τώρα διαβάζω τόσες μα τόσες γενικόλογες κατηγορίες σε αυτό το φόρουμ για την ειδική αγωγή (δίπορτα, λεφτά του μπαμπά και άλλα πολλά, ας μην ανατρέξουμε σε προηγούμενες αναρτήσεις) και γι'αυτό θέλησα να απαντήσω με πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα. Εγώ αποδέχομαι το ΑΣΕΠ και θα δώσω όταν και αν γίνει. Και κανένας δεν είδα να βγαίνει και να λέει πουθενά ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο. Και να πετύχω όμως δε θα θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο εκπαιδευτικό. Γιατί αυτός ο διαγωνισμός είναι μια κοροιδία. Και όχι δεν είναι καθόλου αντικειμενικός για λόγους που προανέφερα. Σχετικά με τα πτυχία και την καταλληλότητα ειπώθηκαν πολλά ("γιατί με καμία ώρα διδασκαλίας στη γενική να διορίζονται στη γενική" κλπ) και σε αυτά απάντησα. Και όσο για την αξία των συναδέλφων το ότι στα σχολεία έχουν μπει και τελείως ακατάλληλοι το ξέρουμε. Αλλά το αν εσύ είσαι κατάλληλος το λες εσύ για τον εαυτό σου. Κάποιος άλλος μπορεί κι εσένα να σε θεωρεί ακατάλληλο.
Ο ΑΣΕΠ είναι η μόνη λύση για όλους, αλλά είναι ένας εμπαιγμός! Και αυτό θα το δούμε όταν ανά δυο χρόνια θα κάνουν αξιολογήσεις και θα διώχνουν απο τα σχολεία όλους αυτούς που διάβαζαν ξανά και ξανά! Αυτούς τους καλούς και έξυπνους εκπαιδευτικούς (η εξυπνάδα δεν αξιολογείται στον ΑΣΕΠ καθώς και η παιδαγωγική κατάρτιση???) Όλοι θέλουμε να μπούμε σε αυτό το σαθρό σύστημα και νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε! Και όσοι δώσουμε και δεν περάσουμε θα είναι μάλλον γιατί "δεν στρώσαμε τον ..." μας όπως αναφέρθηκε, γιατί είμαστε τεμπέληδες με μεταπτυχιακά ή γιατί δεν έχουμε ιδέα από γενική αγωγή (είναι προσόν το βασικό πτυχίο? όχι βέβαια!).
Έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά καπιταλιστικά σχέδια. Όποιος έχει λεφτά και θα μπορεί να ανταποκριθεί έχει καλώς. Αλλά  να σταματήσουμε πια να διεκδικούμε όλοι τον τίλο του καλύτερου, εξυπνότερου, εργατικότερου εκαπιδευτικού. Γέμισε εργατοπατέρες και η εκπαίδευση. Ελεος πια!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #917 στις: Αυγούστου 26, 2011, 08:21:07 pm »
Όσο θα υπάρχουν παράθυρα για να διορίζονται κάποιοι μόνο με την βοήθεια της προϋπηρεσίας τους, προϋπηρεσίας αμφισβητήσιμης για το πως αποκτήθηκε σε πολλές περιπτώσεις, θα υπάρχει γκρίνια και φαγωμάρα. Ενιαίο, κοινό και κατά το δυνατόν αντικειμενικό κριτήριο διορισμού για όλους, σε γενική και ειδική αγωγή, για να τελειώνουμε.

Αποσυνδεδεμένος tempelina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #918 στις: Αυγούστου 26, 2011, 08:35:58 pm »
Πολύ ωραία. Τώρα και μόνο συμφωνώ. Χωρίς γενικόλογες κατηγορίες και αναθεματισμούς που διαβάζω τόσο καιρό.
Γιατί να σου πω και κάτι? Δούλεψες και στη γενική και στην ειδική όπως μας είπες (δεν έχω βέβαια καταλάβει ούτε τον κλάδο σου ούτε τελικά με ποιους είσαι...) και μάλιστα μια χρονιά και στα δύο παράλληλα. Ε μη μας μιλάς για μπακαλίστκα δίπορτα... Είναι τραγική ειρωνεία...!!!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: Αυγούστου 26, 2011, 08:47:04 pm »
Πολύ ωραία. Τώρα και μόνο συμφωνώ. Χωρίς γενικόλογες κατηγορίες και αναθεματισμούς που διαβάζω τόσο καιρό.
Γιατί να σου πω και κάτι? Δούλεψες και στη γενική και στην ειδική όπως μας είπες (δεν έχω βέβαια καταλάβει ούτε τον κλάδο σου ούτε τελικά με ποιους είσαι...) και μάλιστα μια χρονιά και στα δύο παράλληλα. Ε μη μας μιλάς για μπακαλίστκα δίπορτα... Είναι τραγική ειρωνεία...!!!
Έχω κάνει την επιλογή μου από καιρό και δεν έχω κανένα δίπορτο. Τυχαία βρέθηκα στην ειδική αγωγή πριν χρόνια και απολύτως συνειδητά αποχώρησα όταν διαπίστωσα το εμπόριο που πήγαινε να γίνει. Δεν δέχθηκα να τα σκάσω στον κάθε έμπορο της απελπισίας και της ανεργίας των νέων για να κάνω το σεμινάριο των 400 ωρών, και φυσικά το πλήρωσα με ανεργία αυτό. Είμαι πλέον αποκλειστικά στη γενική και 16ος επιτυχών του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2009.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2011, 08:49:23 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #920 στις: Αυγούστου 26, 2011, 08:54:02 pm »
Όσο θα υπάρχουν παράθυρα για να διορίζονται κάποιοι μόνο με την βοήθεια της προϋπηρεσίας τους, προϋπηρεσίας αμφισβητήσιμης για το πως αποκτήθηκε σε πολλές περιπτώσεις, θα υπάρχει γκρίνια και φαγωμάρα. Ενιαίο, κοινό και κατά το δυνατόν αντικειμενικό κριτήριο διορισμού για όλους, σε γενική και ειδική αγωγή, για να τελειώνουμε.

@Green
Εδώ και ΧΡΟΝΙΑ δεν υπάρχουν παράθυρα, αλλά ξεκάθαρες ΠΟΡΤΕΣ γνωστές σε όλους. Όλοι έχουμε την γνώση ότι υπάρχει η πόρτα του ΑΣΕΠ η πόρτα του 40% η πόρτα του παλιού 30μηνου η πόρτα του 24μηνου η πόρτα των ειδικών κατηγοριών. Άλλοι επιλέγουν την μια άλλη την άλλη και άλλη παίζουν σε πολλές.
Είναι κατακριτέο ? ΟΧΙ φυσικά. Ο στόχος του κάθε αδιόριστου εκπαιδευτικού που ασχολείται με τις πόρτες αυτές είναι να ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ μόνιμος. Έγκλημα ? Δεν νομίζω...

Όσο για τις προϋπηρεσίες και πως αποκτήθηκαν αυτά που λες είναι άλλης εποχής. Στην ειδική διορίζεσαι με τα προσόντα του ΝΟΜΟΥ, δεν υπάρχουν παράθυρα. Αν δεν σου αρέσει ο νόμος έτσι όπως είναι δικαίωμα σου αλλά δεν έχεις το δικαίωμα green να λοιδορείς τους συναδέλφους συλλήβδην λέγοντας για πολλές περιπτώσεις. Και εσύ πείρες προϋπηρεσία όπως και χιλιάδες στον πίνακα άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου την πήραν και την πείρες με αμφισβητήσιμους τρόπους.

Η καραμέλα αυτή ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ όλο τον κλάδο. Χιλιάδες συνάδελφοι αγωνίζονται κάθε χρόνο στα σχολεία και έρχεσαι να λες εσύ ότι η προϋπηρεσία τους αποκτήθηκε αμφισβητήσιμα ? ΟΧΙ είσαι ΛΑΘΟΣ τελεία και παύλα.

@Tempelina
μια χαρά τα λες και δώσε τον ΑΣΕΠ σου στην γενική ή στην ειδική ή και στα δύο αν θέλεις κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου περιορίζει τα δικαιώματα σου που απορρέουν από τα προσόντα σου.  Και αν τυχών διοριστείς με προϋπηρεσία μην ακούς κανέναν προχώρα. Και μην απογοητεύεσαι εγώ έβγαλα πράγματα από τα λεγόμενα σου και αναθάρρησα γιατί τόσο καιρό άκουγα πολύ λίγες φωνές λογικές όπως την δική σου.

Υ.Γ. για την ενημέρωση των υπόλοιπων που μας διαβάζουν σας πληροφορώ ότι ΑΣΕΠ ειδικής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Ο μόνιμος διορισμός στην ειδική αγωγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διοριζόμαστε ΜΟΝΟ στην ΓΕΝΙΚΗ μέσο ΑΣΕΠ, 40% ή όποια άλλη πόρτα οδηγεί στον διορισμό. Εφόσον κάποιος διοριστεί ΜΟΝΙΜΟΣ στην γενική μπορεί να μετατεθεί/αποσπαστεί σε δομές ειδικής αγωγής της ΙΔΙΑΣ βαθμίδας εκπαίδευσης που διορίστηκε, ΕΦΟΣΟΝ έχει τα απαραίτητα από τον ΝΟΜΟ προσόντα. Φυσικά μπορεί να γίνει και το ανάποδο. Δηλαδή ένας εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής είναι εκπαιδευτικός ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ προσόντων και μπορεί λόγω αυτών να έχει την δυνατότητα να έχει την παραπάνω ευελιξία. Αυτή η δυνατότητα γίνετε ιδιαίτερα κατανοητή μετά την μονιμοποίηση. Οι συνάδελφοι που αποζητούν τον ακρωτηριασμό των δικαιωμάτων μας ως κλάδος εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής είναι αδιόριστοι στην πλειονότητα που ελπίζουν ότι θα διοριστούν αν η ειδική αγωγή αποκοπή από την γενική για τους άτοπους λόγους που ανάλυσα σε προηγούμενο ποστ μου. Φαντασιώνονται.

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #921 στις: Αυγούστου 26, 2011, 09:09:36 pm »

@Green
Εδώ και ΧΡΟΝΙΑ δεν υπάρχουν παράθυρα, αλλά ξεκάθαρες ΠΟΡΤΕΣ γνωστές σε όλους. Όλοι έχουμε την γνώση ότι υπάρχει η πόρτα του ΑΣΕΠ η πόρτα του 40% η πόρτα του παλιού 30μηνου η πόρτα του 24μηνου η πόρτα των ειδικών κατηγοριών. Άλλοι επιλέγουν την μια άλλη την άλλη και άλλη παίζουν σε πολλές.
Είναι κατακριτέο ? ΟΧΙ φυσικά. Ο στόχος του κάθε αδιόριστου εκπαιδευτικού που ασχολείται με τις πόρτες αυτές είναι να ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ μόνιμος. Έγκλημα ? Δεν νομίζω...

Όσο για τις προϋπηρεσίες και πως αποκτήθηκαν αυτά που λες είναι άλλης εποχής. Στην ειδική διορίζεσαι με τα προσόντα του ΝΟΜΟΥ, δεν υπάρχουν παράθυρα. Αν δεν σου αρέσει ο νόμος έτσι όπως είναι δικαίωμα σου αλλά δεν έχεις το δικαίωμα green να λοιδορείς τους συναδέλφους συλλήβδην λέγοντας για πολλές περιπτώσεις. Και εσύ πείρες προϋπηρεσία όπως και χιλιάδες στον πίνακα άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου την πήραν και την πείρες με αμφισβητήσιμους τρόπους.

Η καραμέλα αυτή ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ όλο τον κλάδο. Χιλιάδες συνάδελφοι αγωνίζονται κάθε χρόνο στα σχολεία και έρχεσαι να λες εσύ ότι η προϋπηρεσία τους αποκτήθηκε αμφισβητήσιμα ? ΟΧΙ είσαι ΛΑΘΟΣ τελεία και παύλα.

@Tempelina
μια χαρά τα λες και δώσε τον ΑΣΕΠ σου στην γενική ή στην ειδική ή και στα δύο αν θέλεις κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου περιορίζει τα δικαιώματα σου που απορρέουν από τα προσόντα σου.  Και αν τυχών διοριστείς με προϋπηρεσία μην ακούς κανέναν προχώρα. Και μην απογοητεύεσαι εγώ έβγαλα πράγματα από τα λεγόμενα σου και αναθάρρησα γιατί τόσο καιρό άκουγα πολύ λίγες φωνές λογικές όπως την δική σου.

Υ.Γ. για την ενημέρωση των υπόλοιπων που μας διαβάζουν σας πληροφορώ ότι ΑΣΕΠ ειδικής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Ο μόνιμος διορισμός στην ειδική αγωγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διοριζόμαστε ΜΟΝΟ στην ΓΕΝΙΚΗ μέσο ΑΣΕΠ, 40% ή όποια άλλη πόρτα οδηγεί στον διορισμό. Εφόσον κάποιος διοριστεί ΜΟΝΙΜΟΣ στην γενική μπορεί να μετατεθεί/αποσπαστεί σε δομές ειδικής αγωγής της ΙΔΙΑΣ βαθμίδας εκπαίδευσης που διορίστηκε, ΕΦΟΣΟΝ έχει τα απαραίτητα από τον ΝΟΜΟ προσόντα. Φυσικά μπορεί να γίνει και το ανάποδο. Δηλαδή ένας εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής είναι εκπαιδευτικός ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ προσόντων και μπορεί λόγω αυτών να έχει την δυνατότητα να έχει την παραπάνω ευελιξία. Αυτή η δυνατότητα γίνετε ιδιαίτερα κατανοητή μετά την μονιμοποίηση. Οι συνάδελφοι που αποζητούν τον ακρωτηριασμό των δικαιωμάτων μας ως κλάδος εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής είναι αδιόριστοι στην πλειονότητα που ελπίζουν ότι θα διοριστούν αν η ειδική αγωγή αποκοπή από την γενική για τους άτοπους λόγους που ανάλυσα σε προηγούμενο ποστ μου. Φαντασιώνονται.

σωστός!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #922 στις: Αυγούστου 26, 2011, 09:11:32 pm »
@kinegiros
Αυτά τα «είμαστε όλοι καλοί»  και τα ψευτοεξισορροπητικά, εγώ τα ακούω βερεσέ. Σκοπίμως κάνεις και τώρα αυτό που κάνει πολύ συχνά, διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο άλλος και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Σκοπίμως λοιπόν μιλάς για τους διάφορους πίνακες διορισμού, αλλά εγώ δεν μίλησα καν γι’ αυτούς. Μίλησα για το πώς απέκτησαν κάποιοι την προϋπηρεσία για να μπουν σε αυτούς.  Επί χρόνια υπήρχαν αποδεδειγμένα βυσματικοί τρόποι απόκτησης προϋπηρεσίας, ΠΔΣ, Σιβιανίδειος, σεμινάρια ειδικής αγωγής που ούτε καν τα παρακολούθησαν κάποιοι και βρέθηκαν να διδάσκουν σε ΣΜΕΑΕ, σχολές του ΟΑΕΔ, εκκλησιαστικά λύκεια κλπ. Και τις από το παράθυρο και καταχρηστικές προσλήψεις σε όλα αυτά δεν τις προέβλεπε κανένας νόμος. Αν λοιπόν το Υπουργείο δεν μπορεί να ελέγξει το πως απέκτησε ο καθένας την προυπηρεσία του, ας βγάλει την προυπηρεσία από μοναδικό κριτήριο διορισμού όπου αυτή υπάρχει ως τέτοιο.
Αρά ο δικός σου συλλογισμός ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΟΣ και αποδεικνύεις ότι ούτε καν κατάλαβες τι είπα. Τελεία και παύλα....

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: Αυγούστου 26, 2011, 09:15:49 pm »
@kinegiros
Αυτά τα «είμαστε όλοι καλοί»  και τα ψευτοεξισορροπητικά, εγώ τα ακούω βερεσέ. Σκοπίμως κάνεις και τώρα αυτό που κάνει πολύ συχνά, διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο άλλος και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Σκοπίμως λοιπόν μιλάς για τους διάφορους πίνακες διορισμού, αλλά εγώ δεν μίλησα καν γι’ αυτούς. Μίλησα για το πώς απέκτησαν κάποιοι την προϋπηρεσία για να μπουν σε αυτούς.  Επί χρόνια υπήρχαν αποδεδειγμένα βυσματικοί τρόποι απόκτησης προϋπηρεσίας, ΠΔΣ, Σιβιανίδειος, σεμινάρια ειδικής αγωγής που ούτε καν τα παρακολούθησαν κάποιοι και βρέθηκαν να διδάσκουν σε ΣΜΕΑΕ, σχολές του ΟΑΕΔ, εκκλησιαστικά λύκεια κλπ. Και τις από το παράθυρο και καταχρηστικές προσλήψεις σε όλα αυτά δεν τις προέβλεπε κανένας νόμος. Αν λοιπόν το Υπουργείο δεν μπορεί να ελέγξει το πως απέκτησε ο καθένας την προυπηρεσία του, ας βγάλει την προυπηρεσία από μοναδικό κριτήριο διορισμού όπου αυτή υπάρχει ως τέτοιο. Αρά ο δικός σου συλλογισμός ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΟΣ και αποδεικνύεις ότι ούτε καν κατάλαβες τι είπα. Τελεία και παύλα....
ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ!!!!!!  >:(Τι πάει να πει δε μπορεί;;; >:( Όποιος δε μπορεί παραιτείται και αναλαμβάνουν άλλοι που θα μπορέσουν!
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)