0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 08:35:58 pmΠολύ ωραία. Τώρα και μόνο συμφωνώ. Χωρίς γενικόλογες κατηγορίες και αναθεματισμούς που διαβάζω τόσο καιρό.Γιατί να σου πω και κάτι? Δούλεψες και στη γενική και στην ειδική όπως μας είπες (δεν έχω βέβαια καταλάβει ούτε τον κλάδο σου ούτε τελικά με ποιους είσαι...) και μάλιστα μια χρονιά και στα δύο παράλληλα. Ε μη μας μιλάς για μπακαλίστκα δίπορτα... Είναι τραγική ειρωνεία...!!!Έχω κάνει την επιλογή μου από καιρό και δεν έχω κανένα δίπορτο. Τυχαία βρέθηκα στην ειδική αγωγή πριν χρόνια και απολύτως συνειδητά αποχώρησα όταν διαπίστωσα το εμπόριο που πήγαινε να γίνει. Δεν δέχθηκα να τα σκάσω στον κάθε έμπορο της απελπισίας και της ανεργίας των νέων για να κάνω το σεμινάριο των 400 ωρών, και φυσικά το πλήρωσα με ανεργία αυτό. Είμαι πλέον αποκλειστικά στη γενική και 16ος επιτυχών του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2009.
Πολύ ωραία. Τώρα και μόνο συμφωνώ. Χωρίς γενικόλογες κατηγορίες και αναθεματισμούς που διαβάζω τόσο καιρό.Γιατί να σου πω και κάτι? Δούλεψες και στη γενική και στην ειδική όπως μας είπες (δεν έχω βέβαια καταλάβει ούτε τον κλάδο σου ούτε τελικά με ποιους είσαι...) και μάλιστα μια χρονιά και στα δύο παράλληλα. Ε μη μας μιλάς για μπακαλίστκα δίπορτα... Είναι τραγική ειρωνεία...!!!
Υ.Γ. για την ενημέρωση των υπόλοιπων που μας διαβάζουν σας πληροφορώ ότι ΑΣΕΠ ειδικής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Ο μόνιμος διορισμός στην ειδική αγωγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διοριζόμαστε ΜΟΝΟ στην ΓΕΝΙΚΗ μέσο ΑΣΕΠ, 40% ή όποια άλλη πόρτα οδηγεί στον διορισμό. Εφόσον κάποιος διοριστεί ΜΟΝΙΜΟΣ στην γενική μπορεί να μετατεθεί/αποσπαστεί σε δομές ειδικής αγωγής της ΙΔΙΑΣ βαθμίδας εκπαίδευσης που διορίστηκε, ΕΦΟΣΟΝ έχει τα απαραίτητα από τον ΝΟΜΟ προσόντα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 08:47:04 pmΠαράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 08:35:58 pmΠολύ ωραία. Τώρα και μόνο συμφωνώ. Χωρίς γενικόλογες κατηγορίες και αναθεματισμούς που διαβάζω τόσο καιρό.Γιατί να σου πω και κάτι? Δούλεψες και στη γενική και στην ειδική όπως μας είπες (δεν έχω βέβαια καταλάβει ούτε τον κλάδο σου ούτε τελικά με ποιους είσαι...) και μάλιστα μια χρονιά και στα δύο παράλληλα. Ε μη μας μιλάς για μπακαλίστκα δίπορτα... Είναι τραγική ειρωνεία...!!!Έχω κάνει την επιλογή μου από καιρό και δεν έχω κανένα δίπορτο. Τυχαία βρέθηκα στην ειδική αγωγή πριν χρόνια και απολύτως συνειδητά αποχώρησα όταν διαπίστωσα το εμπόριο που πήγαινε να γίνει. Δεν δέχθηκα να τα σκάσω στον κάθε έμπορο της απελπισίας και της ανεργίας των νέων για να κάνω το σεμινάριο των 400 ωρών, και φυσικά το πλήρωσα με ανεργία αυτό. Είμαι πλέον αποκλειστικά στη γενική και 16ος επιτυχών του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2009.Εξακολουθω να μην καταλαβαίνω με ποιο προσόν δούλεψες στην ειδική αγωγή ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ...πριν οικειοθελώς και ως ακριβοδίκαιος αποχωρήσεις. Και συγγνώμη αλλά και αυτό ΔΙΠΟΡΤΟ είναι. Αλλά "μαγκιά" σου όπως θα έλεγες κι εσύ...Γιατί και αυτή η προυπηρεσία σου έδωσε μόρια. Εκτός κι αν οικειοθελώς και αυτά αρνήθηκες να τα κρατήσεις...
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:11:32 pm@kinegirosΑυτά τα «είμαστε όλοι καλοί» και τα ψευτοεξισορροπητικά, εγώ τα ακούω βερεσέ. Σκοπίμως κάνεις και τώρα αυτό που κάνει πολύ συχνά, διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο άλλος και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Σκοπίμως λοιπόν μιλάς για τους διάφορους πίνακες διορισμού, αλλά εγώ δεν μίλησα καν γι’ αυτούς. Μίλησα για το πώς απέκτησαν κάποιοι την προϋπηρεσία για να μπουν σε αυτούς. Επί χρόνια υπήρχαν αποδεδειγμένα βυσματικοί τρόποι απόκτησης προϋπηρεσίας, ΠΔΣ, Σιβιανίδειος, σεμινάρια ειδικής αγωγής που ούτε καν τα παρακολούθησαν κάποιοι και βρέθηκαν να διδάσκουν σε ΣΜΕΑΕ, σχολές του ΟΑΕΔ, εκκλησιαστικά λύκεια κλπ. Και τις από το παράθυρο και καταχρηστικές προσλήψεις σε όλα αυτά δεν τις προέβλεπε κανένας νόμος. Αν λοιπόν το Υπουργείο δεν μπορεί να ελέγξει το πως απέκτησε ο καθένας την προυπηρεσία του, ας βγάλει την προυπηρεσία από μοναδικό κριτήριο διορισμού όπου αυτή υπάρχει ως τέτοιο. Αρά ο δικός σου συλλογισμός ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΟΣ και αποδεικνύεις ότι ούτε καν κατάλαβες τι είπα. Τελεία και παύλα....ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ!!!!!! >:(Τι πάει να πει δε μπορεί;;; Όποιος δε μπορεί παραιτείται και αναλαμβάνουν άλλοι που θα μπορέσουν!
@kinegirosΑυτά τα «είμαστε όλοι καλοί» και τα ψευτοεξισορροπητικά, εγώ τα ακούω βερεσέ. Σκοπίμως κάνεις και τώρα αυτό που κάνει πολύ συχνά, διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο άλλος και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Σκοπίμως λοιπόν μιλάς για τους διάφορους πίνακες διορισμού, αλλά εγώ δεν μίλησα καν γι’ αυτούς. Μίλησα για το πώς απέκτησαν κάποιοι την προϋπηρεσία για να μπουν σε αυτούς. Επί χρόνια υπήρχαν αποδεδειγμένα βυσματικοί τρόποι απόκτησης προϋπηρεσίας, ΠΔΣ, Σιβιανίδειος, σεμινάρια ειδικής αγωγής που ούτε καν τα παρακολούθησαν κάποιοι και βρέθηκαν να διδάσκουν σε ΣΜΕΑΕ, σχολές του ΟΑΕΔ, εκκλησιαστικά λύκεια κλπ. Και τις από το παράθυρο και καταχρηστικές προσλήψεις σε όλα αυτά δεν τις προέβλεπε κανένας νόμος. Αν λοιπόν το Υπουργείο δεν μπορεί να ελέγξει το πως απέκτησε ο καθένας την προυπηρεσία του, ας βγάλει την προυπηρεσία από μοναδικό κριτήριο διορισμού όπου αυτή υπάρχει ως τέτοιο. Αρά ο δικός σου συλλογισμός ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΘΟΣ και αποδεικνύεις ότι ούτε καν κατάλαβες τι είπα. Τελεία και παύλα....
Green αφού δεν σε ενδιαφέρει η ειδική γιατί παθιάζεσαι τόσο πολύ για την ειδική ? σου κλέβουν των διορισμό οι συνάδελφοι της ειδικής να υποθέσω. Τους έχεις κατατάξει στα μαύρα κατάστιχα των αμαρτωλών συναδέλφων που έκαναν 4 με 10 ώρες ΠΔΣ ή τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς της σιβιτανίδειου του οαεδ των εκκλησιαστικών κλπ.Τώρα διάβασα την απάντηση σου στην tempelina και ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για εσένα. Peace
ΠαράθεσηΥ.Γ. για την ενημέρωση των υπόλοιπων που μας διαβάζουν σας πληροφορώ ότι ΑΣΕΠ ειδικής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Ο μόνιμος διορισμός στην ειδική αγωγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διοριζόμαστε ΜΟΝΟ στην ΓΕΝΙΚΗ μέσο ΑΣΕΠ, 40% ή όποια άλλη πόρτα οδηγεί στον διορισμό. Εφόσον κάποιος διοριστεί ΜΟΝΙΜΟΣ στην γενική μπορεί να μετατεθεί/αποσπαστεί σε δομές ειδικής αγωγής της ΙΔΙΑΣ βαθμίδας εκπαίδευσης που διορίστηκε, ΕΦΟΣΟΝ έχει τα απαραίτητα από τον ΝΟΜΟ προσόντα.Καμία σχέση δεν έχει αυτό με αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. Στην ειδική αγωγή έχουν μετατεθεί/αποσπαστεί σε ειδικά σχολεία εκπαιδευτικοί της γενικής αγωγής ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:19:53 pmΠαράθεσηΥ.Γ. για την ενημέρωση των υπόλοιπων που μας διαβάζουν σας πληροφορώ ότι ΑΣΕΠ ειδικής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρξει στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Ο μόνιμος διορισμός στην ειδική αγωγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διοριζόμαστε ΜΟΝΟ στην ΓΕΝΙΚΗ μέσο ΑΣΕΠ, 40% ή όποια άλλη πόρτα οδηγεί στον διορισμό. Εφόσον κάποιος διοριστεί ΜΟΝΙΜΟΣ στην γενική μπορεί να μετατεθεί/αποσπαστεί σε δομές ειδικής αγωγής της ΙΔΙΑΣ βαθμίδας εκπαίδευσης που διορίστηκε, ΕΦΟΣΟΝ έχει τα απαραίτητα από τον ΝΟΜΟ προσόντα.Καμία σχέση δεν έχει αυτό με αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. Στην ειδική αγωγή έχουν μετατεθεί/αποσπαστεί σε ειδικά σχολεία εκπαιδευτικοί της γενικής αγωγής ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ
Παράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 26, 2011, 09:24:06 pmGreen αφού δεν σε ενδιαφέρει η ειδική γιατί παθιάζεσαι τόσο πολύ για την ειδική ? σου κλέβουν των διορισμό οι συνάδελφοι της ειδικής να υποθέσω. Τους έχεις κατατάξει στα μαύρα κατάστιχα των αμαρτωλών συναδέλφων που έκαναν 4 με 10 ώρες ΠΔΣ ή τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς της σιβιτανίδειου του οαεδ των εκκλησιαστικών κλπ.Τώρα διάβασα την απάντηση σου στην tempelina και ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για εσένα. PeaceΓιατί στον πίνακα διορισμών της γενικής σκάνε πάνω από εμένα κάποιοι συνάδελφοι με προυπηρεσίες της ειδικής, για δύο από τους οποίους ξέρω πολύ καλά ότι ούτε καν το σεμινάριο δεν παρακολούθησαν, αλλά πήγαν στο τέλος μόνο να πάρουν το χαρτί. Όπως βεβαίως τα ίδια λέω και για αυτούς με τα 5 χρόνια προυπηρεσία στην Σιβιτανίδειο. Δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί άραγε αυτό; Ε, συγγνώμη, αλλά δεν είμαι τόσο υπεράνω...Πάντως χαίρομαι που αποκρυστάλλωσες την γνώμη σου για εμένα, γιατί εγώ το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό για εσένα. Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μας πει και εσύ πως διορίστηκες.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:29:21 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 26, 2011, 09:24:06 pmGreen αφού δεν σε ενδιαφέρει η ειδική γιατί παθιάζεσαι τόσο πολύ για την ειδική ? σου κλέβουν των διορισμό οι συνάδελφοι της ειδικής να υποθέσω. Τους έχεις κατατάξει στα μαύρα κατάστιχα των αμαρτωλών συναδέλφων που έκαναν 4 με 10 ώρες ΠΔΣ ή τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς της σιβιτανίδειου του οαεδ των εκκλησιαστικών κλπ.Τώρα διάβασα την απάντηση σου στην tempelina και ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για εσένα. PeaceΓιατί στον πίνακα διορισμών της γενικής σκάνε πάνω από εμένα κάποιοι συνάδελφοι με προυπηρεσίες της ειδικής, για δύο από τους οποίους ξέρω πολύ καλά ότι ούτε καν το σεμινάριο δεν παρακολούθησαν, αλλά πήγαν στο τέλος μόνο να πάρουν το χαρτί. Όπως βεβαίως τα ίδια λέω και για αυτούς με τα 5 χρόνια προυπηρεσία στην Σιβιτανίδειο. Δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί άραγε αυτό; Ε, συγγνώμη, αλλά δεν είμαι τόσο υπεράνω...Πάντως χαίρομαι που αποκρυστάλλωσες την γνώμη σου για εμένα, γιατί εγώ το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό για εσένα. Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μας πει και εσύ πως διορίστηκες.Στην ειδική πως δούλεψες δεν μας απαντάς. Γιατί μας είπες ότι δούλεψες και 4 χρόνια όχι αστεία. Ε και αυτη είναι σημαντική προυπηρεσία οπότε μη μας λες "ας μου την αφαιρέσουν". Εδω αναθεματίζεις καιρό τώρα όλη την ειδική αγωγή για τα δύο άτομα που είναι πάνω από εσένα και δεν το αξίζουν...δε σε νοιάζουν 4 χρόνια αναπλήρωσης?
Παράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 09:34:57 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:29:21 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 26, 2011, 09:24:06 pmGreen αφού δεν σε ενδιαφέρει η ειδική γιατί παθιάζεσαι τόσο πολύ για την ειδική ? σου κλέβουν των διορισμό οι συνάδελφοι της ειδικής να υποθέσω. Τους έχεις κατατάξει στα μαύρα κατάστιχα των αμαρτωλών συναδέλφων που έκαναν 4 με 10 ώρες ΠΔΣ ή τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς της σιβιτανίδειου του οαεδ των εκκλησιαστικών κλπ.Τώρα διάβασα την απάντηση σου στην tempelina και ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για εσένα. PeaceΓιατί στον πίνακα διορισμών της γενικής σκάνε πάνω από εμένα κάποιοι συνάδελφοι με προυπηρεσίες της ειδικής, για δύο από τους οποίους ξέρω πολύ καλά ότι ούτε καν το σεμινάριο δεν παρακολούθησαν, αλλά πήγαν στο τέλος μόνο να πάρουν το χαρτί. Όπως βεβαίως τα ίδια λέω και για αυτούς με τα 5 χρόνια προυπηρεσία στην Σιβιτανίδειο. Δεν θα έπρεπε να με ενοχλεί άραγε αυτό; Ε, συγγνώμη, αλλά δεν είμαι τόσο υπεράνω...Πάντως χαίρομαι που αποκρυστάλλωσες την γνώμη σου για εμένα, γιατί εγώ το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό για εσένα. Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μας πει και εσύ πως διορίστηκες.Στην ειδική πως δούλεψες δεν μας απαντάς. Γιατί μας είπες ότι δούλεψες και 4 χρόνια όχι αστεία. Ε και αυτη είναι σημαντική προυπηρεσία οπότε μη μας λες "ας μου την αφαιρέσουν". Εδω αναθεματίζεις καιρό τώρα όλη την ειδική αγωγή για τα δύο άτομα που είναι πάνω από εσένα και δεν το αξίζουν...δε σε νοιάζουν 4 χρόνια αναπλήρωσης? Θέλεις συνάδελφε να το πάμε επί προσωπικού; Ο καημός σου είναι εγώ πως δούλεψα ή να συζητήσουμε το θέμα των διορισμών στην ειδική και γενική. Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω. Ως ωρομίσθιος, εφόσον είχε εξαντληθεί ο πίνακας αυτών με προϋπηρεσία στην ειδική, γιατί είτε είχαν τοποθετηθεί είτε ήταν από μακριά και αρνούνταν, οπότε πήγαν στον πίνακα της γενικής αλλά κανείς πάνω από εμένα δεν δεχόταν να πάει και ως αναπληρωτής στην γενική αγωγή με διάθεση κάποιων ωρών στο ειδικό σχολείο της περιοχής για συμπλήρωση ωραρίου.
Δυο συνάδελφοι τοποθετήθηκαν σε ΣΜΕΑΕ ως πρωτοδιόριστοι και άλλοι δύο με απόσπαση από σχολεία της γενικής αγωγής, όλοι τους χωρίς κανένα προσόν της ειδικής. Και σε αναπληρώτρια της γενικής αγωγής τις είπαν να διαλέξει αν ήθελε να πάρει την κενή θέση σε Λύκειο, Γυμνάσιο ή σε ειδικό σχολείο της περιοχής. Γιατί σου κάνει εντύπωση, είναι κοινό μυστικό ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα.