0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει:πως γίνεται κάποιος που πέρσι δεν ήταν στoυς πίνακες ειδικής, αφού πήρε πτυχίο τέλη Ιουνίου του 2010, να εμφανίζεται φέτος με σεμινάριο και μεταπτυχιακό το 2011;
Παράθεση από: marias στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:57 amΕάν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει:πως γίνεται κάποιος που πέρσι δεν ήταν στoυς πίνακες ειδικής, αφού πήρε πτυχίο τέλη Ιουνίου του 2010, να εμφανίζεται φέτος με σεμινάριο και μεταπτυχιακό το 2011;το ίδιο αναρωτιέμαι κ εγώ....κ με πτυχίο του 2011 παρακαλώ...ακόμη χειρότερα...2ο πτυχίο φαντάζομαι μόνο....
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:51:37 amΠαράθεση από: marias στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:57 amΕάν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει:πως γίνεται κάποιος που πέρσι δεν ήταν στoυς πίνακες ειδικής, αφού πήρε πτυχίο τέλη Ιουνίου του 2010, να εμφανίζεται φέτος με σεμινάριο και μεταπτυχιακό το 2011;το ίδιο αναρωτιέμαι κ εγώ....κ με πτυχίο του 2011 παρακαλώ...ακόμη χειρότερα...2ο πτυχίο φαντάζομαι μόνο....πως γνωρίζεις ημερομηνια μεταπτυχιακου αφου δεν αναφέρεται στους πίνακες;
Παράθεση από: anka στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 10:55:28 amΠαράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:51:37 amΠαράθεση από: marias στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:57 amΕάν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει:πως γίνεται κάποιος που πέρσι δεν ήταν στoυς πίνακες ειδικής, αφού πήρε πτυχίο τέλη Ιουνίου του 2010, να εμφανίζεται φέτος με σεμινάριο και μεταπτυχιακό το 2011;το ίδιο αναρωτιέμαι κ εγώ....κ με πτυχίο του 2011 παρακαλώ...ακόμη χειρότερα...2ο πτυχίο φαντάζομαι μόνο....το σεμινάριο άντε το είχε κάνει ως φοιτητής και πιο φθηνά αλλά το μεταπτυχιακό? μάλλον μπήκε σε κάποιο ετήσιο εξωτερικού χωρίς το βασικό πτυχίο και το έδωσε μετά μόνο έτσι εξηγείται!πως γνωρίζεις ημερομηνια μεταπτυχιακου αφου δεν αναφέρεται στους πίνακες;Η ημερομηνία αφορά στην κτήση του βασικού πτυχίου και είναι του 2010
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:51:37 amΠαράθεση από: marias στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:51:57 amΕάν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει:πως γίνεται κάποιος που πέρσι δεν ήταν στoυς πίνακες ειδικής, αφού πήρε πτυχίο τέλη Ιουνίου του 2010, να εμφανίζεται φέτος με σεμινάριο και μεταπτυχιακό το 2011;το ίδιο αναρωτιέμαι κ εγώ....κ με πτυχίο του 2011 παρακαλώ...ακόμη χειρότερα...2ο πτυχίο φαντάζομαι μόνο....το σεμινάριο άντε το είχε κάνει ως φοιτητής και πιο φθηνά αλλά το μεταπτυχιακό? μάλλον μπήκε σε κάποιο ετήσιο εξωτερικού χωρίς το βασικό πτυχίο και το έδωσε μετά μόνο έτσι εξηγείται!πως γνωρίζεις ημερομηνια μεταπτυχιακου αφου δεν αναφέρεται στους πίνακες;
να ξεραμε τωρα και ποσους ακριβως θα παρουν!!πχ απο τον πινακα ΠΕ02 νοηματικης που με ενδιαφερει..τι καλα που θα ηταν! θα ελεγα ..χαλαλι η μερα που εχασα χτες περιμενοντας την αναρτηση..
Παράθεση από: Ρηνιώ στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:26:37 amνα ξεραμε τωρα και ποσους ακριβως θα παρουν!!πχ απο τον πινακα ΠΕ02 νοηματικης που με ενδιαφερει..τι καλα που θα ηταν! θα ελεγα ..χαλαλι η μερα που εχασα χτες περιμενοντας την αναρτηση.. σε αυτούς τους πίνακες και να ξέρεις αριθμό δεν μπορείς να υπολογίσεις γιατί τα άτομα βρίσκονται και στους πίνακες εαε. δηλαδή ας πούμε 70 αναπληρωτες εαε όπυ 2 με νοηματική!μπορεί να πάρει και το νουμερο 69 του πίνακα νοηματικής αφου οι προηγουμενοι 68 θα είχαν αποροφήθεί από τον άλλο πίνακα!
Τόσα πολλά μεταπτυχιακά από πού ήρθαν βρε παιδιά; Στους φιλολόγους χαμός, αλλά και στους μαθηματικούς και στους πληροφορικούς δεν πάνε πίσω..
Παράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:34:05 amΠαράθεση από: Ρηνιώ στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:26:37 amνα ξεραμε τωρα και ποσους ακριβως θα παρουν!!πχ απο τον πινακα ΠΕ02 νοηματικης που με ενδιαφερει..τι καλα που θα ηταν! θα ελεγα ..χαλαλι η μερα που εχασα χτες περιμενοντας την αναρτηση.. σε αυτούς τους πίνακες και να ξέρεις αριθμό δεν μπορείς να υπολογίσεις γιατί τα άτομα βρίσκονται και στους πίνακες εαε. δηλαδή ας πούμε 70 αναπληρωτες εαε όπυ 2 με νοηματική!μπορεί να πάρει και το νουμερο 69 του πίνακα νοηματικής αφου οι προηγουμενοι 68 θα είχαν αποροφήθεί από τον άλλο πίνακα!αυτο μαλλον μου δινει καποιες ελπιδες..γιατι ειμαι προς τη μεση του πινακα νοηματικης..σωστα;δεδομενου οτι περυσι πηραν 30+, όπως έμαθα..
και πολύ παιδαγωγική επάρκεια... μα από που την πήραν ρε παιδιά αφού στην ασπαίτε κάθε χρόνο μπαίνουν ελάχιστοι??? στους πληροφορικούς νομίζω έγινε το μεγαλύτερο μπάχαλο!
ioanna θα τον καλέσουν στη γενική. εφόσον δεν τον έχει καλέσει η ειδική νωρίτερα ώστε να τον διαγράψουν αυτομάτως από τους πίνακες της γενικής και είναι η σειρά του να κληθεί από τη γενική, θα τον καλέσει η γενική. και το αντίστροφο. δε χάνει!