0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τις τοποθετήσεις όσοι είναι στην πρώτη φάση υπάρχει περίπτωση να είναι στην πρώτη τους επιλογή η μπορεί και να σε αλλάξουν μέρος ακόμη και αν υπάρχουν κενά στον τόπο σου;
Εγω ανεφερα, πως πρεπει να γινει δικαιη μοριοδοτηση των προσοντων στον πινακα της ειδικης αγωγης. Δεν ειπα να μπουν τα σεμιναρια πανω απο τα μεταπτυχιακα, οπως εσυ λαθος καταλαβες. Να μοριοδοτουνται ολα στον πινακα. Μορια για μεταπτυχιακα , μορια για σεμιναρια, για προυπηρεσιες και οποια αλλα προσοντα υπαρχουν σχετικα με την ειδικη αγωγη. Να διαμορφωθει ενας πιο δικαιος πινακας αναπληρωτων ειδικης αγωγης , ωστε να μπορουν μελλοντικα να γινονται και μονιμοποιησεις απο αυτον στα ΣΜΕΑΕ.
Μάγκες δεν έχει νόημα,επι της ουσίας, να προτείνει ο καθένας απο έναν δικό του τρόπο μοριοδότησης. Και δεν έχει νόημα γιατί το Υπουργείο θα κάνει αυτό που θέλει να κάνει. Έτσι γκρινιάζαμε μια ολόκληρη χρονιά πρόπερσι για το κριτήριο της ημερομηνίας λήψης πτυχίου που είχε μπει στην ΠΔΣ και όλοι λέγαμε πόσο άδικο είναι για τους νέους και και και .......και τελικά το Υπουργείο όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με το θέμα αλλά κατήργησε και το πρόγραμμα. Οπότε προσωπική μου άποψη είναι, οτι πολλά απο αυτά που γράφετε και προτείνετε είναι απλώς για λαική κατανάλωση...
Παράθεση από: Λεων στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 12:01:45 pm Καλημερα συναδελφοι, ειμαι ΠΕ02.50 με ετησιο σεμιναριο ειδικης αγωγης και προυπηρεσια. Αρκετα χρονια εργαστηκα ως ωρομισθιος και αναπληρωτης σε ΣΜΕΑΕ σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Ηλικιακα πλησιαζω τα 40. Δυστυχως ομως για μια ακομα φορα φετος παρατηρησαμε στον φετινο πινακα μια αδικια να επαναλαμβανεται. Ατομα που απεκτησαν μεταπτυχιακα και δεν εχουν ουτε μια ωρα προυπηρεσιας στην ειδικη αγωγη μας παρεκαμψαν και τωρα προηγουναι. Το αποτελεσμα θα ειναι οι περισσοτεροι απο εμας με προυπηρεσιες και εμπειρια στον τομεα αυτο να βρεθουμε εκτος προσληψεων. Πρεπει να αλλαξει αυτο καποια στιγμη. Να γινεται απο εδω και περα μοριοδοτηση των προσοντων στον πινακα της ειδικης αγωγης . Οσοι συμφωνουν με αυτο , μπορουμε να συντονιστουμε και να το απαιτησουμε, ωστε να παψει πλεον αυτη η αδικια των παρακαμψεων με τα μεταπτυχιακα <ανσανσερ>. Συμφωνω κι εγω συναδελφε..Παρολο που εχω μεταπτυχιακο το θεωρω αδικια να προηγουμαστε αν δεν εχουμε προυπηρεσια..Αυτη η τακτικη πρεπει να αλλαξει..Εγιναν πολλα φετος στους πινακες με μεταπτυχιακα ανατολικου μπλοκ..και ποσα εχουν να γινουν τα επομενα χρονια...
Καλημερα συναδελφοι, ειμαι ΠΕ02.50 με ετησιο σεμιναριο ειδικης αγωγης και προυπηρεσια. Αρκετα χρονια εργαστηκα ως ωρομισθιος και αναπληρωτης σε ΣΜΕΑΕ σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Ηλικιακα πλησιαζω τα 40. Δυστυχως ομως για μια ακομα φορα φετος παρατηρησαμε στον φετινο πινακα μια αδικια να επαναλαμβανεται. Ατομα που απεκτησαν μεταπτυχιακα και δεν εχουν ουτε μια ωρα προυπηρεσιας στην ειδικη αγωγη μας παρεκαμψαν και τωρα προηγουναι. Το αποτελεσμα θα ειναι οι περισσοτεροι απο εμας με προυπηρεσιες και εμπειρια στον τομεα αυτο να βρεθουμε εκτος προσληψεων. Πρεπει να αλλαξει αυτο καποια στιγμη. Να γινεται απο εδω και περα μοριοδοτηση των προσοντων στον πινακα της ειδικης αγωγης . Οσοι συμφωνουν με αυτο , μπορουμε να συντονιστουμε και να το απαιτησουμε, ωστε να παψει πλεον αυτη η αδικια των παρακαμψεων με τα μεταπτυχιακα <ανσανσερ>.
Παράθεση από: demi44 στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:50:13 pmΈχοντας περάσει επιτυχώς από ΑΣΕΠ, έχοντας προυπηρεσία στην γενική και στην ειδική αγωγή, έχοντας κάνει σεμινάριο και τώρα μεταπτυχιακό...μπορώ να έχω μια εικόνα από πολλά μετερίζια πλέον...και η εικόνα αυτή δεν μου αρέσει καθόλου και θεωρώ τον "καβγά" περί προσόντων απλά αφελή για να μην πω ηλίθιο!! ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: πρώτα ο ΑΣΕΠ και σε γενική και σε ειδική και όλα τα υπόλοιπα προσόντα να έπονται. Ξέρω ότι η άποψη μου θα προκαλέσει οργή σε πολλούς εδώ μέσα, αλλά ειδικά στην ειδική η κατάσταση είναι πλέον αδιέξοδη.
Έχοντας περάσει επιτυχώς από ΑΣΕΠ, έχοντας προυπηρεσία στην γενική και στην ειδική αγωγή, έχοντας κάνει σεμινάριο και τώρα μεταπτυχιακό...μπορώ να έχω μια εικόνα από πολλά μετερίζια πλέον...και η εικόνα αυτή δεν μου αρέσει καθόλου και θεωρώ τον "καβγά" περί προσόντων απλά αφελή για να μην πω ηλίθιο!!