0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:09:16 pmΠαράθεση από: othios στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:37:48 pmΓια το θέμα των "διπλο-εγγραφών" σε πίνακες ειδικής-γενικής θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο έτσι ώστε να γίνουν πρώτα οι τοποθετήσεις της ειδικής.Πιστεύω πως είναι η μόνη λύση... ΣΥμφωνώ, είναι το πιο δίκαιο για έναν συνάδελφο που είναι στους πίνακες της γενικής και δεν έχει τα προσόντα να πάει στην ειδική. Γιατί δηλαδή να του παίρνει την θέση ένας που είναι και στο πίνακα της ειδικής και μάλιστα έχιε πιο πολλά μόρια ειδικής!!!!! Για να είναι στον πίνακα ειδικής σημαίνει ότι θέλει πιο πολύ την ειδική. Πρέπι το αργότερο Δευτέρα να ανακοινωθούν οι ειδικής ΔευτεροβάθμιαςΣυνάδελφε, δεν διάβασες την παράθεσή μου στην προηγούμενη αναφορά σου? Εγώ προσωπικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα κινηθώ ακόμα και νομικά. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ την αίτηση μου γιατί δεν μου αφησαν άλλα περιθώρια απο το υπουργείο. Οσοι δηλαδή το έκαναν αυτό και δεν περίμεναν να δουν που θα τους καλέσουν πρώτα στη γενική είναι κορόιδα? Πέραν τούτου, βάσει νόμου, όσοι κλήθηκαν χθες από γενική έχουν ήδη διαγραφεί απο την ειδική.
Παράθεση από: othios στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:37:48 pmΓια το θέμα των "διπλο-εγγραφών" σε πίνακες ειδικής-γενικής θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο έτσι ώστε να γίνουν πρώτα οι τοποθετήσεις της ειδικής.Πιστεύω πως είναι η μόνη λύση... ΣΥμφωνώ, είναι το πιο δίκαιο για έναν συνάδελφο που είναι στους πίνακες της γενικής και δεν έχει τα προσόντα να πάει στην ειδική. Γιατί δηλαδή να του παίρνει την θέση ένας που είναι και στο πίνακα της ειδικής και μάλιστα έχιε πιο πολλά μόρια ειδικής!!!!! Για να είναι στον πίνακα ειδικής σημαίνει ότι θέλει πιο πολύ την ειδική. Πρέπι το αργότερο Δευτέρα να ανακοινωθούν οι ειδικής Δευτεροβάθμιας
Για το θέμα των "διπλο-εγγραφών" σε πίνακες ειδικής-γενικής θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο έτσι ώστε να γίνουν πρώτα οι τοποθετήσεις της ειδικής.Πιστεύω πως είναι η μόνη λύση...
γνωρίζετε ρε παιδιά πόσοι φιλόλογοι διαγραφήκαν από τον πίνακα ειδικήςτώρα με την α φάση γενικής;
Νομίζω ότι στους νηπιαγωγούς ο πίνακας είχε φτάσει μέχρι τη θέση 360.
Παράθεση από: bpetros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 08:39:00 pmγνωρίζετε ρε παιδιά πόσοι φιλόλογοι διαγραφήκαν από τον πίνακα ειδικήςτώρα με την α φάση γενικής;Με βάση το "σύστημα" που έτρεξε έβγαλε 8 άτομα στον πίνακα Α και 19 στον
Παράθεση από: geokom στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:27:34 pmΠαράθεση από: bpetros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 08:39:00 pmγνωρίζετε ρε παιδιά πόσοι φιλόλογοι διαγραφήκαν από τον πίνακα ειδικήςτώρα με την α φάση γενικής;Με βάση το "σύστημα" που έτρεξε έβγαλε 8 άτομα στον πίνακα Α και 19 στον
Σήμερα μου είπαν από το υπουργείο ότι τη Δευτέρα με Τρίτη θα βγει η πρώτη φάση και σε λίγες μέρες η πρώτη φάση μέσω ΕΣΠΑ
Καλημέρα σας!!!μόλις πήρα ένα τηλ. στο υπουργείο...έτσι για το φοβο μη μας κάνουν κανένα ξαφνικό.....από Δευτέρα μου είπε η καλή κυρία....μακάρι να μην τη φάμε όλη την εβδομάδα όμως!!καλά κουράγια!!
Παράθεση από: evi.p στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:28:25 amΚαλημέρα σας!!!μόλις πήρα ένα τηλ. στο υπουργείο...έτσι για το φοβο μη μας κάνουν κανένα ξαφνικό.....από Δευτέρα μου είπε η καλή κυρία....μακάρι να μην τη φάμε όλη την εβδομάδα όμως!!καλά κουράγια!!από Δευτέρα η α' φαση και οι πίνακες μαζί;;σε ποιο νούμερο κάλεσες;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:31:27 amΠαράθεση από: evi.p στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 09:28:25 amΚαλημέρα σας!!!μόλις πήρα ένα τηλ. στο υπουργείο...έτσι για το φοβο μη μας κάνουν κανένα ξαφνικό.....από Δευτέρα μου είπε η καλή κυρία....μακάρι να μην τη φάμε όλη την εβδομάδα όμως!!καλά κουράγια!!από Δευτέρα η α' φαση και οι πίνακες μαζί;;σε ποιο νούμερο κάλεσες;για α' φάση τη ρώτησα.. δεν μου διευκρίνησε τόποτα για πίνακες..φαντάζομαι θα βγουν μαζί.στο 190 κάλεσα