0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: brad στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:11:23 pmΈγινε ανανέωση των πινάκων όλων των ειδικοτήτων γενικής αγωγής.[/quoteΠώς όλων των ειδικοτήτων?? Στους φιλολογους γενικης π.χ. δεν αλλαξε κατι. Υπάρχουν ακόμα και άτομα που προσλήφθηκαν στην α φάση!αν δεν κάνω λάθος, η ανανέωση αφορά στις υπόλοιπες ειδικότητες (πλην ΠΕ01, 02, 03, 04)
Έγινε ανανέωση των πινάκων όλων των ειδικοτήτων γενικής αγωγής.[/quoteΠώς όλων των ειδικοτήτων?? Στους φιλολογους γενικης π.χ. δεν αλλαξε κατι. Υπάρχουν ακόμα και άτομα που προσλήφθηκαν στην α φάση!
Παράθεση από: brad στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:11:23 pmΈγινε ανανέωση των πινάκων όλων των ειδικοτήτων γενικής αγωγής.[/quoteΠώς όλων των ειδικοτήτων?? Στους φιλολογους γενικης π.χ. δεν αλλαξε κατι. Υπάρχουν ακόμα και άτομα που προσλήφθηκαν στην α φάση!δεν βγαίνουν αυτοί που προσλήφθηκαν στις φάσεις. η ανανέωση είναι τυπική πλέον και ίσως με πολύτεκνους και τρίτεκνους να έχει σχέση και τίποτα άλλο. μην περιμένετε αλλαγές!
Πώς όλων των ειδικοτήτων?? Στους φιλολογους γενικης π.χ. δεν αλλαξε κατι. Υπάρχουν ακόμα και άτομα που προσλήφθηκαν στην α φάση!
Οι πίνακες της
Εγω έπεσα 3 θέσεις. Ειμαι ΠΕ60.50...
Μου δημιουργήθηκε μια απορία..Η απόφαση που λέει ότι φέτος θα προσλάβουν από τον πίνακα γενικής παιδείας αναπληρωτές για τα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης,δεν ενόχλησε κανέναν συνάδελφο της ειδικής Α/θμιας;;
Στην γενική αγωγή έγινε σήμερα ανανέωση των πινάκων και ας μην το γράφουν από κάτω.