0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:34:22 pmΠαράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:31:59 pmΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:29:21 pmέλα συνάδελφοι αφού δεν μας λένε αριθμό να αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε;; πόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί θα ναι σήμερα στην παράλληλη;;; εγώ ποντάρω στο 400 δάσκαλοι και 150 νηπιαγωγοί!!!!!!!!!!!!! 100 νηπιαγωγοι και 500 δασκαλοι... ελα ρε Ειρήνα..βάλε ακόμα 50 στους νηπιαγωγούς να μαι και γω μέσα!!! μην τα θέλετε όλα δικά σας!!!! Ειρήνη σορρυ!!!
Παράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:31:59 pmΠαράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:29:21 pmέλα συνάδελφοι αφού δεν μας λένε αριθμό να αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε;; πόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί θα ναι σήμερα στην παράλληλη;;; εγώ ποντάρω στο 400 δάσκαλοι και 150 νηπιαγωγοί!!!!!!!!!!!!! 100 νηπιαγωγοι και 500 δασκαλοι... ελα ρε Ειρήνα..βάλε ακόμα 50 στους νηπιαγωγούς να μαι και γω μέσα!!! μην τα θέλετε όλα δικά σας!!!!
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:29:21 pmέλα συνάδελφοι αφού δεν μας λένε αριθμό να αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε;; πόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί θα ναι σήμερα στην παράλληλη;;; εγώ ποντάρω στο 400 δάσκαλοι και 150 νηπιαγωγοί!!!!!!!!!!!!! 100 νηπιαγωγοι και 500 δασκαλοι...
έλα συνάδελφοι αφού δεν μας λένε αριθμό να αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε;; πόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί θα ναι σήμερα στην παράλληλη;;; εγώ ποντάρω στο 400 δάσκαλοι και 150 νηπιαγωγοί!!!!!!!!!!!!!
Κατά τη γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας που υπήρχε κάποτε:" -Mπορώ να έχω 600 δασκάλους και 200 νηπιαγωγούς για παράλληλη;;;; -.....Όχι!"
πέρσι η ά φάση της παράλληλης είχε πάρει 288 δασκάλους και 50 νηπιαγωγούς και μου το πήγες στο 500;; τόσους πήρε όλη τη χρονιά!!!! μ αρέσεις συνάδελφε που είπε 159!!! ακρίβεια όχι αστεία!!!! μηπως να τους πάρουμε τηλ εκεί πάνω να τους πούμε οτι εμείς τόσους θέλουμε εσείς ποσους λέτε να τα βρούμε στη μεση....
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:39:18 pmπέρσι η ά φάση της παράλληλης είχε πάρει 288 δασκάλους και 50 νηπιαγωγούς και μου το πήγες στο 500;; τόσους πήρε όλη τη χρονιά!!!! μ αρέσεις συνάδελφε που είπε 159!!! ακρίβεια όχι αστεία!!!! μηπως να τους πάρουμε τηλ εκεί πάνω να τους πούμε οτι εμείς τόσους θέλουμε εσείς ποσους λέτε να τα βρούμε στη μεση....φετος,μαλλον,θα παρει περισσοτερους με το εσπα και δεν θα παρει τοσους αναπληρωτες...ΥΓ.χθες,καποιος ειπε οτι α φαση εσπα περυσι πηραν 600 δασκαλους...
Να ρωτήσω κάτι? πείτε με ανίδεη, αλλά πρωτάρα Το ΕΣΠΑ για παράλληλη παίρνει από τον πίνακα άτομα? ή ξεχωριστά έχετε κάνει τα χαρτιά σας? Ήταν ένα κουτάκι που συμπληρώναμε τότε στην αίτηση?Αυτό το κουτάκι όμως το συμπληρώνουν όλοι? και της γενικής? ή προτιμούν εμάς της ειδικής?
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΡΟΣΛΑΜ