0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgaa στις Αυγούστου 07, 2011, 06:55:38 pmναι δουλεψα για πρωτη φορα, κοντα στο 1300 ειμαι στον πινακα αναπληρωτων και πιστευω οτι ειμαι οριακα. .βεβαια δηλωσα παντου κ εκει πονταρω περισσοτερο. τελος παντων , ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας!καλες διακοπες προς το παρον και τα λεμε απο σεπτεμβρη με πιο πολλα δεδομενα στα χερια μας.olgaa το πιο πιθανό είναι να κληθείς με την πρώτη κιόλας φάση αναπληρωτών.Πέρυσι στην πρωτη φάση πήραν 1300 άτομα και φέτος τα κενά θα είναι πολύ περισσοτερα.
ναι δουλεψα για πρωτη φορα, κοντα στο 1300 ειμαι στον πινακα αναπληρωτων και πιστευω οτι ειμαι οριακα. .βεβαια δηλωσα παντου κ εκει πονταρω περισσοτερο. τελος παντων , ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας!καλες διακοπες προς το παρον και τα λεμε απο σεπτεμβρη με πιο πολλα δεδομενα στα χερια μας.
Κανένα νέο απο τον Καψαλάκη σχετικά με τους διορισμους έχουμε? Υπάρχει κανένας που να μπορεί να δει το φεις του? Μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί έγκυρος στις πληροφορίες του. Αν γίνουν αρκετοί διορισμοί θα αλλαξει και η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών.
αχ βρε Demetroula και stefania29 οταν διαβάζω σε καθημερινή βάση αυτά που γράφετε στο forum παίρνω τα πάνω μου να είστε καλά
Συγνώμη αλλά γράψτε λάθος έβλεπα τους περσινούς πίνακες ξέρω είμαι τραγική!Και εγώ έχω ανέβει 40 θέσεις καλό ακούγεται αλλά είμαι αρκετά μακριά από τα προγνωστικά Καλή τύχη εύχομαι σε όλους και όλες της συναδέλφους