0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Georgianna θα σου έλεγα κράτα μικρό καλάθι. Είσαι στο μεταίχμιο στο τσακ που λένε. Μπορεί να μην σε καλέσουν, μπορεί όμως και να σε καλέσουν. Πάντως εάν σε καλέσουν (προσωπική μου γνώμη βέβαια) θα είναι για πολύ λίγους μήνες προς το τέλος της χρονιάς.
Καλημέρα σε όλους! Είμαι επιτυχούσα και διοριστέα νηπιαγωγός του τελευταίου ασεπ και φέτος για ακόμη μια φορά έμεινα αδιόριστη!!!!!αδιανόητο και απαράδεκτο!!! Μήπως έχει ακούσει κανείς πόσους αναπληρωτές νηπιαγωγούς θα πάρει φέτος?Αγχώνομαι , μήπως δεν δουλέψω ούτε σαν αναπληρώτρια φέτος!!!Είμαι περίπου στη θέση 1586 στον ενιαίο πινάκα μετά και τους φετινούς διορισμούς !!! Αν γνωρίζει κάποιος, ας με βοηθήσει!!!!!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Παράθεση από: vasouli στις Αυγούστου 26, 2011, 01:41:45 pmΑς σκεφτόμαστε θετικά, οτι θα πάρει δηλαδή ή τα ίδια ή ακόμη καλύτερα περισσότερα..τι να πω με την αύξηση που παρουσιάζεται στις πιστώσεις για τον γενικό αριθμό των αναπληρωτών, πάλι ριγμένοι θα 'μαστε οι νηπιαγωγοί;
Ας σκεφτόμαστε θετικά, οτι θα πάρει δηλαδή ή τα ίδια ή ακόμη καλύτερα περισσότερα..τι να πω με την αύξηση που παρουσιάζεται στις πιστώσεις για τον γενικό αριθμό των αναπληρωτών, πάλι ριγμένοι θα 'μαστε οι νηπιαγωγοί;
Κ εγώ μαζί με εσένα στα καρβουνα είμαι Δήμητρα. Η θέση μου είναι 2042 πριν τους διορισμούς...κ δεν ξέρω τι θα γίνει....κ η καήμενη η κόρη μου φετινό νήπιο..είναι μεσα στην αγώνια κ όλο ρατάει που θα πάω εγω σχολείο τελικά? Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ είμαι δασκάλα και με ρωτάει και μένα η μικρή μου πού θα πάει φέτος δευτέρα δημοτικού κι αν θα είναι με τις φίλες της...
Κορίτσια συγνώμη που πιάνω χώρο στο δικό σας forum, είμαι δασκάλα, αλλά μήπως θέλετε και ξέρετε να κάνετε μία πρόβλεψη και για μένα που είμαι στο 1853 στον μηδενικής? Επίσης να σας πω οτι στον ενιαίο αναπληρωτών δασκάλων υπάρχουν 2.300 άτομα...Εγώ λέτε να περιμένω κάτι ή όχι?Ευχαριστώ ...