0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει πει τίποτα νεότερο ο Καψαλάκης για την ημερομηνία καλέσματος της Α΄ φάσης αναπληρωτών; Πήγα σήμερα έβγαλα ακτινογραφία θώρακος και μου έκλεισαν ραντεβού 8 Σεπτέμβρη για παθολόγο και 13 Σεπτέμβρη για ψυχίατρο. Αγχώνομαι μήπως δεν προλάβω τον ψυχίατρο γι αυτό ρωτάω για τη φάση.
Καψαλάκης:Νομός Ηρακλείου Υπεράριθμοι: 10, Λειτουργικά - Οργανικά κενά: 146
Καλησπέρα!!ρώτησα σήμερα τον Καψαλάκη πόσους αναπληρωτές πιστεύει ότι θα καλέσει από τους νηπιαγωγούς!!!μου απάντησε πως θα δουλέψουν λογικά οι περσινοί και πως γενικά για το δικό μας κλάδο, είναι αισιόδοξος.Προφανώς θέλει να πεί ότι ίσως πάρει και περισσότερους.
Επί της ευκαιρίας να ρωτήσω κ' κάτι, οι της ειδικής έχουν αφαιρεθεί από το πίνακα των αναπληρωτών κι αν όχι πόσους πρέπει να υπολογίζουμε οτι θα αφαιρεθούν περίπου;
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:00:54 pmΕπί της ευκαιρίας να ρωτήσω κ' κάτι, οι της ειδικής έχουν αφαιρεθεί από το πίνακα των αναπληρωτών κι αν όχι πόσους πρέπει να υπολογίζουμε οτι θα αφαιρεθούν περίπου;Θα βγούν απο τον πίνακα της γενικής όταν τους καλέσει να δουλέψουν στην ειδική. Νομίζω γύρω στους 300 καλεί στην ειδική...αλλά δεν είμαι βέβαιη ίσως και παραπάνω ίσως και λιγότερους (πριν το ΕΣΠΑ έπαιρνε 150 αν θυμάμαι καλά)
Σ'ευχαριστώ!Μπορώ με κάποιο τρόπο να υπολογίσω πόσοι είναι μπροστά μου στο πίνακα;
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:33:12 pmΣ'ευχαριστώ!Μπορώ με κάποιο τρόπο να υπολογίσω πόσοι είναι μπροστά μου στο πίνακα;Φοβάμαι πως όχι...Εκτός αν παραβάλλεις τους δύο πίνακες τσεκάρωντας τα ονόματα που βρίσκονται πριν απο σένα Πάντως τον αριθμό που πήρε πέρσι μπορείς να τον βρείς αν ψάξεις όλες τις φάσεις της ειδικής και αθροίσεις πόσοι ήταν όλοι. Σε γενικές γραμμές το 99% είναι και στον πίνακα της γενικής (εκτός απο τους ΠΕ61 που είναι ελάχιστοι)
εγω εψαξα να δω ποσοι τησ ειδικησ φευγουν .Μεχρι τα 21 μορια που ειμαι γω φευγουν 80 ατομα.επισησ ρωτησα τον καψαλακη αν εχω ελπιδεσ με σειρα 2045 και μου ειπε οτι αν και ειμαι οριακα πιστευει οτι θα δουλεψω .αλλα το προβλημα ρε παιδια ειναι οι 70 τριτεκνοι που θα μπουν μπροστα μου