0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!μηπως μπορει να μου πει κανεις ποσα ειναι τα κενα στη πιερια;με θεση 520 περιπου εχω καμια πιθανοτητα;ευχαριστω
Καλησπέρα. Εγώ επικοινώνησα με το υπουργείο πριν από κανά μισάωρο. Η μια κυρία μου είπε πως η φάση αναμένεται αύριο και όταν τη ρώτησα για αριθμό και πιο συγκεκριμένα "Εγώ έχω σειρά κοντά στο 1010. Φεύγω με την πρώτη φάση;" Απάντηση: "Καλά κάτσε εκεί που είσαι". Δε μου άρεσε τόσο η απάντηση όσο και το ύφος και παίρνω τηλέφωνο αλλού, όπου μου εξήγησε η κοπέλα πως δε γνωρίζουν από προηγούμενες μέρες πότα θα βγει η φάση παρά μόνο την ίδια. Για αριθμό ούτε να το συζητήσει. Εγώ τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω; Πότε θα βγει; Θα φύγω απο την α' φάση ή να προγραμματίσω τα πράγματα αλλιώς;Νομίζω - είμαι σίγουρη για την ακρίβεια - ότι πολλοί από εσάς με νιώθετε...
Παίζει και το σενάριο μικρής φάσης ,λόγω Τρόικας, και μετα τις 16-17 πότε θα φύγει δεν ξέρω να γίνει η μεγάλη , για να φαίνεται πως δεν απασχολούν πολλούς στο δημόσιο. Και εμείς που είμαστε μπροστά στον πίνακα αγωνιούμε να μην βρεθούμε στις τελευταίες μας επιλογές αν γίνει κάτι τέτοιο.AXXXX αυτό το είχα πάθει εγώ προπερσι και εριξα μαύρο δάκρυ!!! Είστε τυχερες όσες μπορείτε να ξεκινησετε με αυτοκίνητο εγώ που είμαι από Δωδεκανησα και ελπίζω να παώ Κυκλαδες πρέπει να παω μέσω Αθηνών είτε με καραβι είτε αεροπλάνο και από κει παλι καραβια. Απελπιστική ειναι η κατάσταση!