0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με μηδενική προϋπηρεσία, επιτυχούσα στον ασεπ θα έπρεπε να έχω μηδέν μόρια απο τον ασεπ 2006? ή να κοιτάξω να προσθέσουν τα μόρια?
γεια σας!να κανω μια ερωτηση;απεκτησα προυπηρεσια μολις περισι (ως ωρομισθια) αλλα οπως κοιταξα τους πινακες που βγηκαν, δεν με βρηκα πουθενα, ουτε στους εχοντες προυπηρεσια ουτε στους μηδενικης!!μηπως πρεπει να περασω μια βολτα απο β/θμια αυριο??
β) Στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών 2006 υπήρχαν τέσσερις 30μηνίτες. Φέτος, οι τρεις πρώτοι από αυτούς βρίσκονται και πάλι στην κορυφή του Πίνακα.Πώς εξηγείται αυτό; Για κάποιο λόγο δεν διορίστηκαν πέρυσι (γίνεται;) ή έχει γίνει λάθος;
Καλησπέρα και από εμένα.Είμαι σχεδόν σίγουρη πως όσοι έχουν μόρια από ασεπ μπαίνουν αυτόματα στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών,έχοντες ή όχι προυπηρεσία.Όσοι έχουν προυπηρεσία μόνο από τελευταίο ασεπ δεν έχουν μπει ακόμα στο σύστημα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε.
Να σαι καλά mat!Τι εννοείς να έχουμε το νου μας?Οι πίνακες θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα,οπότε και θα έχουν σταματήσει οι ενστάσεις?
Δε ξέρω αν φταίει ο υπολογιστής μου ή ο πίνακας, αλλά κάποια από τα ονόματα που έψαξα δεν τα έβρισκε η αναζήτηση του Internet Explorer παρόλο που μετά είδα ότι υπήρχαν. Για κοιτάξτε το λίγο εσείς που δε βρίσκετε το όνομα σας στον πίνακα, αν ψάξατε μέσω της αναζήτησης, μήπωε τυχόν είστε και δεν το είδατε.