0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Jen στις Ιουλίου 13, 2011, 01:23:10 pmΑν κ έχω κάνει πολλές φορές αίτηση να ρωτήσω : Μόνο αίτηση για τους παλιούς, έτσι; Ούτε απόδειξη αφμ, ούτε ταυτότητα, ε;Ακριβώς, εκτός αν ανήκεις σε ειδική κατηγορία (τρίτεκνος, πολύτεκνος, 67% αναπηρία)
Αν κ έχω κάνει πολλές φορές αίτηση να ρωτήσω : Μόνο αίτηση για τους παλιούς, έτσι; Ούτε απόδειξη αφμ, ούτε ταυτότητα, ε;
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2011, 01:25:38 pmΠαράθεση από: Jen στις Ιουλίου 13, 2011, 01:23:10 pmΑν κ έχω κάνει πολλές φορές αίτηση να ρωτήσω : Μόνο αίτηση για τους παλιούς, έτσι; Ούτε απόδειξη αφμ, ούτε ταυτότητα, ε;Ακριβώς, εκτός αν ανήκεις σε ειδική κατηγορία (τρίτεκνος, πολύτεκνος, 67% αναπηρία)Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου ταυτότητα , κάποιοι τη ζητάνε, κάποιοι όχι αλλά θα πρότεινα να την έχεις μαζί με την αίτηση.
για τη φετινή προυπηρεσία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά σχολεία που έκλεισαν, η οποία προσμετράται κανονικά στον πίνακα αναπληρωτών. Αν, πράγματι, ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για καταστρατήγηση του νόμου! Πάλι έχουμε 2 μέτρα - 2 σταθμά! Ή θα πρέπει ΚΑΙ η φετινή προυπηρεσία να ισχύσει για ΟΛΟΥΣ ή για ΚΑΝΕΝΑΝ! Θα ήθελα την άποψή σας. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα συνάλδεφοι. Είμαι χημικός και σήμερα πήγα στην