0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 18, 2011, 08:01:55 pmΜετά την μέτρηση της προϋπηρεσιας στην ειδική αγωγή,νομίζω δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει.Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.Αν τελικά γίνει αυτό (προσμετρηθεί η προϋπηρεσία για το 24μηνο) που είναι το κακό;Με βάση το νομικό πλαίσιο της μεταβατικής περιόδου δεν αναφέρεται ότι το 24μηνο, ως ρύθμιση, μετατρέπεται σε κλειστή για όσο διάστημα ακόμη ισχύει(δηλαδή για την μεταβατική περίοδο). Το αναλύσαμε αρκετά σε προηγούμενα μηνύματα. Αν έχεις αντίθετη άποψη αρκεί να την αναλύσεις και να ακούσεις και τον αντίλογο.Σε τι συνεισφέρουν ατάκες του τύπου : «οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι»; Για σένα ποιο είναι το περιεχόμενο του όρου «μεταβατική»;Μια μπλόφα του υπουργείου για να περάσει ένα νόμο χωρίς αντιδράσεις;Και τι θα γίνει αν αλλάξει η κυβέρνηση; να θυμίσω ότι η
Μετά την μέτρηση της προϋπηρεσιας στην ειδική αγωγή,νομίζω δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει.Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 18, 2011, 05:37:20 pmσας παραθέτω μια απάντηση του μέλους kinegiros σε άλλο θέμα,δεν ξέρω αν σας διαφωτίζει καθόλου στο θέμα της προϋπηρεσίας. Άλλωστε δεν επηρεάζει σε κάτι τους πίνακες της γενικής.."1. υπολογίζεται η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στην ειδική πέρσι σε αντίθεση με την γενική με αιτιολογία ότι είναι τυπικό προσόν για να είσαι εκπαιδευτικός ε.α.ε. ενώ στην γενική είναι προσόν κατάταξης. Ως εκ τούτου ορθά δεν προσμετράτε το δυσπρόσιτο καθότι τα διπλά μόρια είναι για την κατάταξη στον πίνακα και όχι για είσοδο στον πίνακα."συμφωνώ ότι αν έχεις 12 μήνες σε ΕΑΕ σχολεία μπορείς να μπεις στους πίνακες όμως οι περσινοι πως δούλεψαν παράνομα όχι βέβαια...άρα για ποιο λόγο να τους προσμετρηθεί η φετινή...και ο φίλος ο kinegiros λέει οτι η προϋπηρεσια στην ειδικ΄γ αγωγή είναι προσον για ένταξη....ενά σε εμάς είναι για κατάταξη....γιατι στην ειδική αγωγή δεν είναι η προϋπηρεσία και προσον κατάταξης!!!!!!!!!!!!!? αν είναι δυνατόν..έχει δημιουργηθεί τρύπα στο νόμο...
σας παραθέτω μια απάντηση του μέλους kinegiros σε άλλο θέμα,δεν ξέρω αν σας διαφωτίζει καθόλου στο θέμα της προϋπηρεσίας. Άλλωστε δεν επηρεάζει σε κάτι τους πίνακες της γενικής.."1. υπολογίζεται η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στην ειδική πέρσι σε αντίθεση με την γενική με αιτιολογία ότι είναι τυπικό προσόν για να είσαι εκπαιδευτικός ε.α.ε. ενώ στην γενική είναι προσόν κατάταξης. Ως εκ τούτου ορθά δεν προσμετράτε το δυσπρόσιτο καθότι τα διπλά μόρια είναι για την κατάταξη στον πίνακα και όχι για είσοδο στον πίνακα."
Όταν ο Αλεβίζος (Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής της Κ.Υ. του ΥΠΔ
Τελικά να μην μετρηθεί καμία προϋπηρεσία σε κανέναν άλλο πίνακα,μέχρι να ξεκαθαρισει το υπουργείο τις προθέσεις του.Να ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία (δεν μπορεί κάποιοι να είναι τυχεροί και κάποιοι όχι).
δεν κατάλαβα τι σχέση έχει η γενική με την ειδική? Η προσμέτρηση της προυπηρεσίας αναμενόταν, γιατί ξαφνιαστήκατε? και δεν καταλαβα τον πανικό? Ενοχλούνται μόνο όσοι παίζανε σε διπλό ταμπλώ, για την πλειοψηφία είναι αδιάφορο αν προσμετρηθεί ή όχι! Συνέλθετε μερικοί!Εγώ τρομάζω πραγματικά με αυτά που γράφουν κάποιοι συνάδελφοι με μίσος παρά με την Διαμάντω!!!
Παράθεση από: sixtir στις Ιουλίου 19, 2011, 12:12:21 amδεν κατάλαβα τι σχέση έχει η γενική με την ειδική? Η προσμέτρηση της προυπηρεσίας αναμενόταν, γιατί ξαφνιαστήκατε? και δεν καταλαβα τον πανικό? Ενοχλούνται μόνο όσοι παίζανε σε διπλό ταμπλώ, για την πλειοψηφία είναι αδιάφορο αν προσμετρηθεί ή όχι! Συνέλθετε μερικοί!Εγώ τρομάζω πραγματικά με αυτά που γράφουν κάποιοι συνάδελφοι με μίσος παρά με την Διαμάντω!!!Θεωρείται αναμενόμενο να λέει κάποιος/α από δω και στο εξής ό,τι δούλεψες δούλεψες, τώρα τέλος η προυπηρεσία, τέλος ο διορισμός (ενώ οι περισσότεροι διοριζόμασταν πέρυσι ή φέτος), δεν με ενδιαφέρουν οι προγραμματισμοί που κάνατε τόσα χρόνια, καμιά περίοδος χάριτος, όλοι ΑΣΕΠ.Και τώρα φτου κι απ΄την αρχή!!! Ολα τόσο αναμενόμενα!!!
Πως αναμενόταν η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας στην ειδική αγωγή?Μηπως υπήρχε κάποια εγκύκλιος/νόμος και δεν το γνωρίζουμε?
Παράθεση από: joap στις Ιουλίου 18, 2011, 09:44:43 pmΠαράθεση από: irenead στις Ιουλίου 18, 2011, 08:01:55 pmΜετά την μέτρηση της προϋπηρεσιας στην ειδική αγωγή,νομίζω δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει.Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.Αν τελικά γίνει αυτό (προσμετρηθεί η προϋπηρεσία για το 24μηνο) που είναι το κακό;Με βάση το νομικό πλαίσιο της μεταβατικής περιόδου δεν αναφέρεται ότι το 24μηνο, ως ρύθμιση, μετατρέπεται σε κλειστή για όσο διάστημα ακόμη ισχύει(δηλαδή για την μεταβατική περίοδο). Το αναλύσαμε αρκετά σε προηγούμενα μηνύματα. Αν έχεις αντίθετη άποψη αρκεί να την αναλύσεις και να ακούσεις και τον αντίλογο.Σε τι συνεισφέρουν ατάκες του τύπου : «οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι»; Για σένα ποιο είναι το περιεχόμενο του όρου «μεταβατική»;Μια μπλόφα του υπουργείου για να περάσει ένα νόμο χωρίς αντιδράσεις;Και τι θα γίνει αν αλλάξει η κυβέρνηση; να θυμίσω ότι η