0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
SOSΜόλις τηλεφώνησα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι όντως έγινε αυτό(προσμέτρηση ορισμένων φετινών προϋπηρεσιών) κι ότι έγινε λάθος του συστήματος, ότι έβγαλαν ανακοίνωση επί τούτου(δεν την είδα κάπου, θα την ψάξω) κι ότι παρολαυτά, θα γίνει διόρθωση μια κι έξω στον ενιαίο αναπληρωτών που θα βγεί τις επόμενες ημέρες, ότι δηλαδή θα δούμε μόνο μέχρι τα περσινά μας μόρια....Άντε, όσοι με βρίσατε ότι σπέρνω πανικό, ελάτε και ζητήστε μια συγγνώμη...Δε βλάπτει.....
Αν διαβάσετε το νο ο της ειδικής αγωγής θα δείτε ότι η προϋπηρεσία είναι τυπικό προσόν αλλα πως εξαιρεθηκαν δεν ερμηνεύεται!! Έβγαλε και το www.paideia-ergasia.gr ανακοίνωση για το σκεπτικό της εξαιρεσης και καλεί το υπουργείο να δώσει απαντήσεις και να προσμετρησει προϋπηρεσία φετινη όλων..Άντε να δούμε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στην προσμέτρηση προϋπηρεσίας.Αλλά δεν κατανοώ κάποιον που δεν δούλεψε ενώ τον κάλεσαν..με τέτοια κρίση και ανεργία.
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:04:18 amΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου στην προσμέτρηση προϋπηρεσίας.Αλλά δεν κατανοώ κάποιον που δεν δούλεψε ενώ τον κάλεσαν..με τέτοια κρίση και ανεργία.Συμφωνώ να εφαρμόζονται οι νόμοι και όχι να γίνεται ότι θέλουμε/συμφέρει εμάς. Το αν είναι δίκαιος ή άδικος ο νόμος είναι άλλο θέμα. Από τη στιγμή που εφαρμόστηκε, δε το βρίσκω σωστό να αλλάξει αναδρομικά. Από τη στιγμή που κάναμε αίτηση αναπληρωτών φέτος και δεν άλλαξε ο νόμος, δεν είναι δίκαιο, ούτε η φετινή να μετρήσει. Δεν γίνεται το υποργείο να παίζει μαζί μας.
Μετά την μέτρηση της προϋπηρεσιας στην ειδική αγωγή,νομίζω δεν ξέρουμε τι άλλο μας περιμένει.Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
σας παραθέτω μια απάντηση του μέλους kinegiros σε άλλο θέμα,δεν ξέρω αν σας διαφωτίζει καθόλου στο θέμα της προϋπηρεσίας. Άλλωστε δεν επηρεάζει σε κάτι τους πίνακες της γενικής.."1. υπολογίζεται η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στην ειδική πέρσι σε αντίθεση με την γενική με αιτιολογία ότι είναι τυπικό προσόν για να είσαι εκπαιδευτικός ε.α.ε. ενώ στην γενική είναι προσόν κατάταξης. Ως εκ τούτου ορθά δεν προσμετράτε το δυσπρόσιτο καθότι τα διπλά μόρια είναι για την κατάταξη στον πίνακα και όχι για είσοδο στον πίνακα."