*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 10, 2011, 11:03:47 am »
Tελικά όλο τα ίδια.........Φαίνεται ότι, είναι αδύνατον μερικοί να καταλάβουν τα αυτονόητα.Τσεκάρετε ότι κουτάκι θέλετε,προϋπηρεσία δεν πρόκειται να μετρήσει.Εξάλλου είτε "μπήτε" στον πίνακα είτε όχι, το 24μηνο δεν κατοχυρώνει δικαίωμα διορισμού,πάει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:50:54 »

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 10, 2011, 11:20:26 am »
Δε φταίνε μόνο οι συνάδελφοι που προβληματίζονται. Κυρίως φταίνε όλοι αυτοί που εν μια νυκτί ανατρέπουν συνεχώς με αλλαγές και πρόχειρους σχεδιασμούς τα δεδομένα. Ζούμε σε μια χώρα που τα πάντα είναι ρευστά και πράγματα, που τα θεωρούσαμε σίγουρα, ανασκευάζονται ξαφνικά. Ποιος θα μου το έλεγε ότι πέρυσι θα έβλεπα να ξεχειλώνει ο πίνακας του 24μηνου και να φτάνει στο 23,5.

Ωστόσο, κι εγώ θεωρώ ότι είναι ανώφελο να συζητάμε για το αν θα τσεκάρουμε το κουτάκι ή όχι γιατί τα έως τώρα δεδομένα λένε ότι οι πίνακες είναι κλειδωμένοι. Αν αυτό ανατραπεί δεν νομίζω ότι θα χάσουμε το δικαίωμα να ενταχθούμε στο 24μηνο λόγω μη τσεκαρίσματος του κουτιού. Θα υπάρξει σίγουρα κάποια άλλη ρύθμιση, αλλά γενικά θεωρώ απίθανο ν' αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Να διευκρινίσω ότι είμαι κι εγώ σ' αυτή την κατηγορία, αλλά δε θα σπεύσω να διορθώσω την αίτησή μου, για τους λόγους που προανέφερα.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 10, 2011, 04:58:23 pm »
Kατά αρχήν δε θα σας αφήσει το σύστημα να τσεκάρετε κανένα κουτάκι,όσο αφορά το 24μήνο,είπαμε έχουν κλειδώσει.Αν το υπουρ. ξεκλειδώσει τον πίνακα του 24μηνου θα πρέπει να ξεκλειδώσει και τους υπόλοιπους.Επίσης όσοι δεν δούλεψαν φέτος γιατί είχαν κάνει αιτήσεις με το σκεπτικό ότι δεν θα μετρήσει η προϋπηρεσία θα διαμαρτυρηθούν και θα έχουν και δίκιο.
Κ εμένα στη δθμια μου είπαν να το τσεκαρω..θα αποφασίσει το υπουργείο...τώρα επειδη βλέπω πολλούς να φωνάζουν ότι δεν πρέπει να μπουν κ οι φετινοί στο 24 μηνο...γιατί διαμαρτύρονται? τόσο κακό είναι?

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:08:16 pm »
Στο νομο 3848 άρθρο 9 παρΑγραφο 2. Λέει ότι οι προσωρινοι πίνακες αναπληρωτών παύουν να τροφοδοτούνται με νέα προϋπηρεσία. Δεν λέει πουθενά ότι παύουν να τροφοδοτούνται οι πίνακες του 24μηνου...διαβάστε το νομο όσες φορές θέλετε. Το υπουργείο ξέχασε να το συμπεριλάβει κ εκεί πάτησαν κάποιοι συνάδελφοι κ έκαναν προσφυγή κατα του υπουργείου..το υπουργείο παρέπεμψε το θέμα στο νομικό συμβούλιο...κανονικά επιτρέπεται κ φέτος η ένταξη στο 24 μηνο χωρίς να σημαίνει ότι ΌΣΟΙ μπουν θα διοριστουν..

Ο νομος το τονίζω δεν προβλέπει πάγωμα του 24μηνου...απο λαθος βέβαια του υπουργείου...γί αυτο λέει βάλτε το κ θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:50:54 »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:12:55 pm »
Tσεκάρισέ το και μετά έλα να μας πεις αν θα μπεις ή όχι.Το αν θα μπει κάποιος στο 24μηνο δεν είναι θέμα καλού ή κακού,είναι θέμα νομιμότητας, από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ότι θέλει.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:14:08 pm »
Προσωπικά είχα ρωτήσει το υπουργείο.μέτρα η φετινή προϋπηρεσία κ η απάντηση ήταν όχι....κ τους λέω για το 24 μηνο θα μετρήσει κ μου λένε αρχικά...όχι δεν καταλαβαίνετε!...κ τους λέω που το γράφει? το μόνο που γράφει είναι ότι οι προσωρινοι πίνακες αναπληρωτών δεν τροφοδοτούνται...άρθρο 9 παρ. 2... Για το 24 μηνο τους λέω..δεν γράφει ..οτι δεν τροφοδοτείται....κ μου λένε έχετε δίκιο θα το κοιτάξουμε....

Τώρα αν θα μπουν κ οι φετινοί οι όχι...κανονικά πρέπει να μπουν

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:16:00 pm »
Το 24μηνο είναι υποσύνολο του 40% και κανονικα δεν πρέπει να προστεθεί καμία προϋπηρεσία τουλάχιστον για φέτος.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:16:33 pm »
Tσεκάρισέ το και μετά έλα να μας πεις αν θα μπεις ή όχι.Το αν θα μπει κάποιος στο 24μηνο δεν είναι θέμα καλού ή κακού,είναι θέμα νομιμότητας, από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ότι θέλει.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:18:15 pm »
Το 24μηνο είναι υποσύνολο του 40% και κανονικα δεν πρέπει να προστεθεί καμία προϋπηρεσία τουλάχιστον για φέτος.
Το υπουργειοομως έκανε μα...μα..κια κ για αυτο απευθύνθηκε στο νομικό συμβούλιο..αλλιώς θα απαντούσε όχι....υπ

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:21:09 pm »
Irenead διάβασε το νομο κ πες μου αν το διευκρινίζει ο νομος για το 24 μηνο ή όχι.....με δικηγόρο που μίλησα μου είπε ότι δεν προβλέπει κάτι για το 24μηνο..

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:25:30 pm »
Δεν πρόκειται να βασιστούμε στον κάθε ασχετο υπάλληλο του υπουργείου που ενδεχομένως δεν ξέρει τι θα πει 24μηνο και τις προϋποθεσεις που τίθενται για ένταξη σε αυτόν.Το 24μηνο είναι υποσύνολο του 40% και αν προστεθεί προϋπηρεσία θα πρέπει να αλλάξουν και οι υπόλοιποι πίνακες.Αλήθεια πόσο εφικτό είναι αυτό?Δεν μπορούμε να καταλάβουμε επιτέλους τα αυτονόητα?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 10, 2011, 05:27:20 pm από irenead »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:28:30 pm »
χωρίς να θέλω να ανάψω φωτιά, κατά τη γνώμη μου μία είναι η περίπτωση να γνωμοδοτήσει θετικά το ΝΣΚ: να θέλει το υπουργείο παιδείας να επεκτείνει την μεταβατική περίοδο (αυτό το θέλει) χωρίς όμως να κάνει ασεπ και χωρίς να χρειάζεται να προκηρύξει θέσεις, οπότε θα πρέπει να βρει διοριστέους για κάποιες ειδικότητες (πχ δασκάλους) .
Διυλίζουμε τον κώνωπα.

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:30:40 pm »
ΕΣΥ τον διαβασες το νομο? γιατί το υπουργείο κατέφυγε στο νομικό συμβούλιο...αν ήταν ξεκάθαρο κ αυτονόητο όπως λες...γιατί να απαντησει να το δηλώσουν κ οι φετινοί? κ θα δούμε? η κα πουλιά που είναι η αρμόδια δεν ξέρει....μήπως τελικά τα αυτονόητα...δεν είναι αυτονόητα?   

Κ να σου παραθέσω τι είχε γράψει μέλος τον Σεπτέμβριο του 2010 που είχε διαπιστώσει το προβλημα
http://www.pde.gr/index.php?topic=20561.msg357333#msg357333

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 10, 2011, 05:32:47 pm »
Συνάδελφοι νομίζω ότι συζητάμε ένα θέμα που δεν υπάρχει.Μπορούμε να καταλαβουμε όλοι τι θα γίνει, αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο.Θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται όλοι αυτοί που θίγονται και θα έχουν και δίκιο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)