0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να είσαι καλά δροσιστική mohito!!!!ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...........ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
Παράθεση από: Beth στις Ιουλίου 10, 2011, 09:44:31 pmαφού ο νόμος είναι σαφής με ποιό νόμο το 23,5 είναι στο 24μηνο? μήπως για μια ακόμα φορά το υπουργείο μας δείχνει οτι κάνει οτι θέλει?ήταν μια απόφαση που πήρε υπηρεσία του υπ.παιδείας συνεκτιμώντας τις αιτήσεις εκπαιδευτικών που απευθύνθηκαν στο υπ.παιδείας ζητώντας να ενταχθούν στο 24μηνο ενώ υπολείπονταν κάτι ημέρες (λιγότερες από 15) και το νόμο 3848, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης κι αφού δεν προέκυπτε αδικία σε βάρος κανενός εκπαιδευτικού. Τούτα υπογράφει η κ.Πούλια σε επιστολή-απάντηση σε συνάδελφο που ζήτησε να μάθει πώς έγινε η ένταξη όσων είχαν 23,5 μήνες.
αφού ο νόμος είναι σαφής με ποιό νόμο το 23,5 είναι στο 24μηνο? μήπως για μια ακόμα φορά το υπουργείο μας δείχνει οτι κάνει οτι θέλει?
επανέλαβα λοιπόν την ερώτησή μου ως εξής (περιμένετε λίγο να αρθρώσω το λόγο μου)
Σήμερα κατέθεσα και εγώ την αίτηση μου και βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν είδα το σύνολο μορίων έως 30-6-2010.Περίμενα γύρω στα 19 μόρια και είδα 28.467. Απόρησα και μετά από αναστάτωση στο γραφείο, αφού τους εξηγούσα ότι φέτος συμπλήρωσα 24μηνο +, το υπουργείο τους απάντησε ότι διπλασιάστηκε το δυσπρόσιτο που υπηρέτησα πέρσι. Ομολογώ δεν το περίμενα, γιατί πίστευα μέχρι τώρα πως σε αυτή τη στήλη αναγράφεται η πραγματική προϋπηρεσία. Να ελπίζω άραγε σε διορισμό φέτος; Για την ιστορία , το κουτάκι με το 24/μηνο το τσέκαρα. Με τα μόρια" φούσκα" αφήνουμε πίσω μας κάποιους , που προηγούνταν και ελπίζουμε με το 40%;