*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 133040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:37:58 pm »
το σύστημα θα μας καταχωρίσει στον πίνακα 24μηνου και θα βγεί ειδική εγκύκλιος διορισμού για όλους εμάς......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:04:56 »

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:38:34 pm »
Να είσαι καλά δροσιστική mohito!!!!ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...........ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

λοιπον?

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:38:45 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dθέλω να σας προλάβω με τις απορίες....συνεχίζω

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:39:00 pm »
αφού ο νόμος είναι σαφής με ποιό νόμο το 23,5 είναι στο 24μηνο? μήπως για μια ακόμα φορά το υπουργείο μας δείχνει οτι κάνει οτι θέλει?

ήταν μια απόφαση που πήρε υπηρεσία του υπ.παιδείας συνεκτιμώντας τις αιτήσεις εκπαιδευτικών που απευθύνθηκαν στο υπ.παιδείας ζητώντας να ενταχθούν στο 24μηνο ενώ υπολείπονταν κάτι ημέρες (λιγότερες από 15) και το νόμο 3848, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης κι αφού δεν προέκυπτε αδικία σε βάρος κανενός εκπαιδευτικού.
Τούτα υπογράφει η κ.Πούλια σε επιστολή-απάντηση σε συνάδελφο που ζήτησε να μάθει πώς έγινε η ένταξη όσων είχαν 23,5 μήνες.

αφού δεν προέκυπτε αδικία σε βάρος κανενός εκπαιδευτικού

μάλλον και η αδικία είναι σχετική έννοια ή τελοσπάντων έτσι την καταλαβαίνει και την διαχειρίζεται το υπουργείο γιατί κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως είναι άδικο γι αυτούς που έχουν 23,49 να μη μπαίνουν στο πίνακα που κατα τα άλλα λέγεται του 24μηνου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:04:56 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:39:53 pm »
επανέλαβα λοιπόν την ερώτησή μου ως εξής (περιμένετε λίγο να αρθρώσω το λόγο μου)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:41:42 pm »
επανέλαβα λοιπόν την ερώτησή μου ως εξής (περιμένετε λίγο να αρθρώσω το λόγο μου)

με την ησυχια σου...εδω ειμαστε, δεν παμε πουθενα!  ;D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:44:52 pm »
Φέτος που συμπληρώνω 24μηνο και πλέον, αλλά δεν τσέκαρα το κουτάκι, θα χάσω διορισμό, ή δε θα μπορώ να κάνω χαρτιά διορισμού όταν βγεί εγκύκλιος για τους 24μηνίτες φέτος σε περίπτωση θετικής γνωμοδότησης;;;;;;;;

Όχι, μου απάντησε, θα βγεί η σχετική εγκύκλιος και θα κάνετε κανονικά τα χαρτιά σας.....

Το σύστημα θα σας βάλει αυτόματα μέσα στους πίνακες, αν είναι θετική η γνωμοδότηση, είτε τσεκάρατε είτε όχι το κουτάκι.Μην ανησυχείτε.

Επομένως παιδιά, εφόσον δεν το τσέκαρα, δεν ανησυχώ, απλά θα περιμένουμε εναγωνίως κάθε ανακοίνωση του υπουργείου κάθε μέρα στην ιστοσελίδα του και στο αλφαβητα και ελπίζω να τη βάλουν έγκαιρα κι εδώ οι διαχειριστές....

Ρώτησα αν θα υπάρξει παράταση στις αιτήσεις και μου είπε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση....Ας είναι καλά η κυρία......

Αυτά είχα να πώ......

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:47:13 pm »
Άρα "Ελπίζετε και περιμένετε"(Κόμης Μοντεχρήστος-Αλ.Δουμάς)....Σας αφήνω, πάω να φάω ήσυχα τη μακαρονάδα μου :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος mokrina

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:58:43 pm »
Στο 2103442311 απανταει υπαλληλος που ειναι διοικητικος οχι καποιος αποσπασμενος εκπαιδευτικος, ο οποιος, οι πληροφοριες λενε,  οτι γνωριζει αρκετα καλα τα νομικα. Αρα καποιο φως πρεπει να υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 11, 2011, 01:59:01 pm »
Ευχαριστούμε αντιγόνη, καλή χώνεψη!!

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:03:57 pm »
Ρε παιδιά μιας και παιρνετε τηλ , δεν τον ρωτατε αν υπαρχει ελπιδα να προσλαβουν και κανενα χριστιανο-η απο αυτον τον πινακα;Γιατι αν ειναι να μπουμε ολοι και να κοιτιομαστε τοτε κλαψτα χαραλαμπε.Παντως σημερα η φιλτατη Χριστοφ στη νετ απαντησε πως θα γινει ασεπ αν υπαρξει η οικονομικη δυνατοτητα και πως της ειδικης αγωγης ειναι στο Ρεπα  για υπογραφη η εγκυκλιος.

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:35:16 pm »
Σήμερα κατέθεσα και εγώ την αίτηση μου και βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν είδα το σύνολο μορίων έως 30-6-2010.
Περίμενα γύρω στα 19 μόρια και είδα 28.467. Απόρησα και μετά από αναστάτωση στο γραφείο, αφού τους εξηγούσα ότι φέτος συμπλήρωσα 24μηνο +, το υπουργείο τους απάντησε ότι διπλασιάστηκε το δυσπρόσιτο που υπηρέτησα πέρσι. Ομολογώ δεν το περίμενα, γιατί πίστευα μέχρι τώρα πως σε αυτή τη στήλη αναγράφεται η πραγματική προϋπηρεσία. Να ελπίζω άραγε σε διορισμό φέτος; Για την ιστορία , το κουτάκι με το 24/μηνο το τσέκαρα. Με τα μόρια" φούσκα" αφήνουμε πίσω μας κάποιους , που προηγούνταν και ελπίζουμε με το 40%; 
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:40:39 pm »
Σήμερα κατέθεσα και εγώ την αίτηση μου και βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν είδα το σύνολο μορίων έως 30-6-2010.
Περίμενα γύρω στα 19 μόρια και είδα 28.467. Απόρησα και μετά από αναστάτωση στο γραφείο, αφού τους εξηγούσα ότι φέτος συμπλήρωσα 24μηνο +, το υπουργείο τους απάντησε ότι διπλασιάστηκε το δυσπρόσιτο που υπηρέτησα πέρσι. Ομολογώ δεν το περίμενα, γιατί πίστευα μέχρι τώρα πως σε αυτή τη στήλη αναγράφεται η πραγματική προϋπηρεσία. Να ελπίζω άραγε σε διορισμό φέτος; Για την ιστορία , το κουτάκι με το 24/μηνο το τσέκαρα. Με τα μόρια" φούσκα" αφήνουμε πίσω μας κάποιους , που προηγούνταν και ελπίζουμε με το 40%;
Μετράνε τώρα διπλά λόγω δυσπρόσιτου,όμως στον πίνακα θα αφαιρεθούν και θα είναι όπως πέρυσι.Το ρώτησα και αυτό μου απάντησαν.

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:45:15 pm »
Και τι θέλουν και τα διπλασιάζουν τότε; Σε δουλειά να βρίσκονται; Ποιός ο λόγος να τα βάζεις ,χωρίς να μετράνε στην παρούσα φάση, και μετά να τα βγάζεις! Τί άλλο θα δούμε....
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182862
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144