0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως, λεω εγω τωρα, το οτι ο πινακας του 24μηνου και ο ενιαιος διορισμων προκυπτουν και οι δυο απο τον πινακα των αναπληρωτων το κανει αυτονοητο το οτι επειδη κλειδωσε ο ενας, κλειδωνουν και οι αλλοι δυο? απο τη στιγμη που δεν θα προσμετρηθει καμια προυπηρεσια στον πινακα των αναπληρωτων πως θ'αλλαξει ο ενας απο τους αλλους δυο?ετσι δεν ειναι η το πολυ ντεκαπαζ μου τα εκαψε τα εγκεφαλικα κυτταρα?γιατι εμενα αυτο μου φαινεται ξεκαθαρο, χωρις ασαφειες και ανακριβειες.
Παράθεση από: infinity_kos στις Ιουλίου 12, 2011, 05:37:34 pmΠαράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 12, 2011, 05:31:54 pm2. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.Η παραγραφος 2 δεν αναφερεται στο 24μηνο αλλα στους ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
Παράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 12, 2011, 05:31:54 pm2. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.Η παραγραφος 2 δεν αναφερεται στο 24μηνο αλλα στους ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
2. Οι ενιαίοι πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3.Η παραγραφος 2 δεν αναφερεται στο 24μηνο αλλα στους ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
Συνάδελφε δεν κάνω υποθέσεις. Το ξέρω γιατί είμαι 24μηνο και ΑΣΕΠ και ξέρω τι αγώνας έγινε για να μην πεταχτεί εντελώς απέξω το 24μηνο. Ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας οφείλεται στους γυμναστές. Ηθελαν νέο νόμο και άμεση εφαρμογή του, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ 24ΜΗΝΟ. Τους μπλόκαρε η κρίση για το νέο ΑΣΕΠ.
Η παρ 2 λεει οτι παυουν να ισχυουν οταν γινει ο επομενος ΑΣΕΠ, ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ. Συνεπως δεν υπαρχει προβλημα για τους 200 που θα περιμενουν διορισμο απο το πινακα του 24μηνου. Θα λειτουργει και αυτος, ετσι και αλλιως οσοι θα ειναι μεσα σε αυτον θα εχουν περασει μεσα απο τις διαδικασιες του ΑΣΕΠ, εδω θα λειτουργει ο πινακας του 30μηνου μεχρι το 2015 οπου θα θπαρχουν ατομα χωρις ΑΣΕΠ.
Καλησπερα και καλο κουραγιο σε ολους οσους δεν εχουν κανει αιτηση ακομη! Μια ερωτηση μονο... επειδη φετος μενω Αθηνα και δε ξερω καλα τα "κατατοπια"... αιτηση μπορω να κανω σε δευτεροβαθμια η πρωτοβαθμια εκπαιδευση? πρεπει να ψαξω να βρω που ανηκω!
Παράθεση από: evi_poly στις Ιουλίου 12, 2011, 06:06:22 pmΚαλησπερα και καλο κουραγιο σε ολους οσους δεν εχουν κανει αιτηση ακομη! Μια ερωτηση μονο... επειδη φετος μενω Αθηνα και δε ξερω καλα τα "κατατοπια"... αιτηση μπορω να κανω σε δευτεροβαθμια η πρωτοβαθμια εκπαιδευση? πρεπει να ψαξω να βρω που ανηκω!Είσαι σε λάθος τόπικ.......