0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρώτησα κατι και απάντηση δεν πήρα. Μαυρίζεις σημεία του μυνήματος μου επιλεκτικά, ενώ ειναι απάντηση σε ενα αρκετά προσβλητικό μήνυμα. Παρακολουθώ τις θέσεις σου στο φορουμ γενικά και σε βρίσκω αρκετά ενήμερο γι΄αυτό και σε ρώτησα.Πραγματικά ρώτησα και συγνώμη για την αντιπαράθεση.
Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι συμπληρώθηκαν 25 σελίδες του topic σε λιγότερες από 4 ημέρες... Το γεγονός ότι το υπουργείο αναμένει τη γνωμοδότηση μην πέρνοντας ακόμη θέση, πυροδοτεί τον αριθμό των μυνημάτων. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι την εγκύκλιο των διορισμών ή μέχρι τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (όποιο συμβεί πρώτο) τα μυνήματα για το θέμα θα συνεχίσουν σε καταιγιστικούς ρυθμούς. Όσο για τις απόψεις μου , τις έγραψα χθές το βράδυ , αλλά βρίσκονται ήδη 11-12 σελίδες μακρυά...
Παράθεση από: MALIANA στις Ιουλίου 12, 2011, 06:28:01 pmΤο πρόβλημα είναι ότι διαβάζουμε (αν διαβάζουμε) εγκυκλίους και νόμους με το συναίσθημα μας και όχι με τη λογική ή αναπαράγουμε όσα έχουμε ακούσει από εδώ και από εκεί, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουμε ακόμα και τα στοιχειώδη. Ένα απλό παράδειγμα είναι ο χαμός στις δευτεροβάθμιες, καθώς πολλοί κάνουν λάθη στην αίτηση, αφού ποτέ δε διάβασαν την εγκύκλιο!!!Ως εκπρόσωπος του υπουργείου μπορεί να εισαι καλύτερη από 24μηνίτης. Προσωπικά που βάλλεσαι αν προσμετρηθεί η προυπηρεσία; Αν έχεις τρέξει και ξεσπιτωθεί Θα ξέρεις τι σημαίνει αγώνας για την προυπηρεσία. Γιατί δεν θέλεις νέους 24μηνίτες και εκφράζεσαι ως αυθεντία.Σιγά μην είμαι και η Χριστοφιλοπούλου η ίδια!!!! Νομίζω εξήγησα πως θα επηρεάσει η καινούρια προσμέτρηση τους παλιούς 24μηνιτες σε προηγούμενο μνμ. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Με τη λογική μόνο αν το σκεφτούμε γίνεται εύκολα αντιληπτό. Ας χαλαρώσουμε λίγο με τους αγώνες και τα μεγαλα λόγια. Όσα λέω δεν εκφράζουν μόνο εμένα αλλά όλους τους 24μηνιτες των οποίων η σειρά θα αλλάξει με την καινούρια προϋπηρεσία. Νομίζω όσα γράφω είναι πολύ σαφή για να χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι διαβάζουμε (αν διαβάζουμε) εγκυκλίους και νόμους με το συναίσθημα μας και όχι με τη λογική ή αναπαράγουμε όσα έχουμε ακούσει από εδώ και από εκεί, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουμε ακόμα και τα στοιχειώδη. Ένα απλό παράδειγμα είναι ο χαμός στις δευτεροβάθμιες, καθώς πολλοί κάνουν λάθη στην αίτηση, αφού ποτέ δε διάβασαν την εγκύκλιο!!!