0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να μας διωξουν φευγουμε εμεις? οοοοοοοοοοοοοχι ειδες βρε Πανο τι εκανες? στεναχωρησες τον αριστο και θα παει να διοριστει! δεν επρεπε!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 12:58:00 amκαι να μας διωξουν φευγουμε εμεις? οοοοοοοοοοοοοχι ειδες βρε Πανο τι εκανες? στεναχωρησες τον αριστο και θα παει να διοριστει! δεν επρεπε!!!... γιατί και ΑΣΕΠ έχω και προϋπηρεσία ..., έχω εκπληρώσει και τας στρατιωτικάς μου υποχρεώσεις ...
Παιδιά, καλή σταδιοδρομία σε όλους και πάλι... Πίνω την μπυρίτσα μου και πάω για ύπνο... Να είστε καλά!
Παρακαλούμε να μείνετε εντός θέματος.Ευχαριστούμε πολύ!
Παράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 23, 2011, 02:55:44 pmΠαρακαλούμε να μείνετε εντός θέματος.Ευχαριστούμε πολύ!Πόσο ποιο εντός να μείνουμε;Παλαίσαμε ν' απαλείψουμε την αδιανόητη, μέχρι προσφάτως, σπίλωση κατά μελών τούτου του περιωνύμου φόρουμ, περί "ομάδος χαβαλέ".Το επιτύχαμε, αν το επιτύχαμε, μετά πλείστης μετριοπάθειας και αδιαφιλονίκητης ευπρέπειας ...Ίσως, οι νουθεσίες θα πρέπει να διοχετευτούν προς τον κατάπτυστον σπιλωτήν μας!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 23, 2011, 04:12:53 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 23, 2011, 02:55:44 pmΠαρακαλούμε να μείνετε εντός θέματος.Ευχαριστούμε πολύ!Πόσο ποιο εντός να μείνουμε;Παλαίσαμε ν' απαλείψουμε την αδιανόητη, μέχρι προσφάτως, σπίλωση κατά μελών τούτου του περιωνύμου φόρουμ, περί "ομάδος χαβαλέ".Το επιτύχαμε, αν το επιτύχαμε, μετά πλείστης μετριοπάθειας και αδιαφιλονίκητης ευπρέπειας ...Ίσως, οι νουθεσίες θα πρέπει να διοχετευτούν προς τον κατάπτυστον σπιλωτήν μας!αχ , ασπονδε, φιρι φιρι το πας... τα θελει ο απαυτος σου με φαινεται!και γιατι δε γραφεις σε απλα ελληνικα τις τελευταιες σου προτασεις?κατι σαν " δε μας χ.... , ρε Νταλαρα?"