0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά όλα τα άλλα ,αλλά αυτό το "τραγικό" μην το χρησιμοποιείς kozzi να χαρείς,παραπέμπει αλλού Εγώ πάντως χθες βράδυ που έμεινα μέσα μια χαρά πέρασα μαζί σας, και να φανταστείς ότι δεν ανήκω καν στην κατηγορία του 24μηνου..
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 05:58:04 pmυπηρξαν δηλαδη ατομα εδω μεσα που εκαναν παραπονα? τι να πω τοτε...μαλλον το γελιο βλαπτει!το κακο ειναι οτι υπηρξαν, ανεφεραν τους χαβαλεδες και -επιπλεον- περιμενουν να ενημερωθουν τωρα απο ενα φορουμ για θεματα που ΘΑ τρεξουν σε 2 μηνες...ή και σε 2 χρονια ....τραγικο...
υπηρξαν δηλαδη ατομα εδω μεσα που εκαναν παραπονα? τι να πω τοτε...μαλλον το γελιο βλαπτει!
Θα με πληρώσει ο ΟΑΕΔ,εσύ ό,τι έχεις ευχαρίστηση από Σεπτέμβρη (ήταν η ατάκα της εθνικής μας πορνοσταρ την εποχή που ήταν καθημερινά στα ΜΜΕ)
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:02:23 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 05:58:04 pmυπηρξαν δηλαδη ατομα εδω μεσα που εκαναν παραπονα? τι να πω τοτε...μαλλον το γελιο βλαπτει!το κακο ειναι οτι υπηρξαν, ανεφεραν τους χαβαλεδες και -επιπλεον- περιμενουν να ενημερωθουν τωρα απο ενα φορουμ για θεματα που ΘΑ τρεξουν σε 2 μηνες...ή και σε 2 χρονια ....τραγικο...δηλαδη για να καταλαβω...ενοχλουμε εμεις, επειδη κανουμε "χαβαλε", αλλα το να ποσταρονται μηνυματα 2 μηνες πριν την εγκυκλιο που προφητευουν μηδενικους διορισμους και μας βαζουν στο τριπακι να κλαιμε τη μοιρα μας απο τωρα δεν ενοχλουν!οχι τιποτα αλλο, ειμαι και λιγο μπουμπουνας και τα παιρνω αργα...
ειμαι ενταξει δηλαδη? αν δεν μπεις ποτε δε σε πιανει ο κανονας?ετοιμαζω βρε kozzi αλλα εχω ξεμεινει απο σκοινια και δεν εχω που ν'απλωσω την μπουγαδα...μηπως σου βρισκεται καμια απλωστρα προχειρη να μου δανεισεις?
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:25:51 pmειμαι ενταξει δηλαδη? αν δεν μπεις ποτε δε σε πιανει ο κανονας?ετοιμαζω βρε kozzi αλλα εχω ξεμεινει απο σκοινια και δεν εχω που ν'απλωσω την μπουγαδα...μηπως σου βρισκεται καμια απλωστρα προχειρη να μου δανεισεις?τι με περασες βρε?? εγω ειμαι αντρας εγω ! τι δουλεια εχω με απλωστρες!!!...αν θελεις ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ , εχω μια !
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:28:02 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:25:51 pmειμαι ενταξει δηλαδη? αν δεν μπεις ποτε δε σε πιανει ο κανονας?ετοιμαζω βρε kozzi αλλα εχω ξεμεινει απο σκοινια και δεν εχω που ν'απλωσω την μπουγαδα...μηπως σου βρισκεται καμια απλωστρα προχειρη να μου δανεισεις?τι με περασες βρε?? εγω ειμαι αντρας εγω ! τι δουλεια εχω με απλωστρες!!!...αν θελεις ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ , εχω μια !οι αντρες δε φορατε ρουχα δηλαδη? με φυλλα συκιας κυκλοφορειτε?τι να την κανω την ξαπλωστρα? εχω και γω αλλα δεν μπορεις ν'απλωσεις ρουχα εκει.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:30:37 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:28:02 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 06:25:51 pmειμαι ενταξει δηλαδη? αν δεν μπεις ποτε δε σε πιανει ο κανονας?ετοιμαζω βρε kozzi αλλα εχω ξεμεινει απο σκοινια και δεν εχω που ν'απλωσω την μπουγαδα...μηπως σου βρισκεται καμια απλωστρα προχειρη να μου δανεισεις?τι με περασες βρε?? εγω ειμαι αντρας εγω ! τι δουλεια εχω με απλωστρες!!!...αν θελεις ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ , εχω μια !οι αντρες δε φορατε ρουχα δηλαδη? με φυλλα συκιας κυκλοφορειτε?τι να την κανω την ξαπλωστρα? εχω και γω αλλα δεν μπορεις ν'απλωσεις ρουχα εκει.ωωωω...ναι, απλωνω τα φυλλα μου στο καγκελο και το πρωι ειναι ετοιμα!!
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 22, 2011, 11:49:37 amΗ τακτική της Υπουργού από την στιγμή που έγινε Υπουργός ήταν ο εξευτελισμός του εκπαιδευτικού.Μη τσιμπάτε στην τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Δεν έχει σημασία ποιός είναι πιο αδικημένος νομκά ή ηθικά ή οτιδήποτε άλλο.Ξεκάθαροι κανόνες είναι το μόνο που θα έπρεπε να ζητάμε. Μη τσιμπάτε στους νταβατζήδες-πολιτικούς των ελπίδων μας.Ο καθένας έχει μια προσωπική ιστορία και έχει δίκιο. Και εγώ είμαι γραμμένος στην επετηρίδα (προ Αρσένη και ΑΣΕΠ). Πρέπει να ζητήσω την επαναφορά της; Αυτό που λείπει είναι ένα ξεκάθαρο διαχρονικό πλάισιο διορισμών χωρίς καινούργια παραθυράκια κάθε χρόνο.Και επιτέλους ξεκάθαρες κουβέντες. Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει 22 Ιουλίου και να μην είναι επισήμως γνωστός ο αριθμός (κατά προσέγγιση) διορισμών. Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε τηλεφωνικά για την εξέλιξη κάποιου αιτήματος-ερωτήματος στο ΝΣΚ από το Υπουργείο;Πολύ ζέστη φέτος Δίκαιο έχεις Στέλιο, αλλά απευθύνεσαι σε ιδανικό κόσμο…Το «διαίρει και βασίλευε» προκύπτει από τα διαφορετικά δεδομένα, άρα και συμφέροντα που έχει ο κάθε αδιόριστος. Όλοι αισθάνονται αδικημένοι και μυθοποιούν τον όποιο προσωπικό αγώνα τους. Το ξεκάθαρο πλαίσιο στους διορισμούς δεν υπάρχει, αλλά και δεν πρόκειται να υπάρξει, γιατί η αντιπολίτευση πότε δεν συναίνεσε στον 3848. Οι αδιόριστοι με τα όποια συνδικαλιστικά όργανά τους ή την ΟΛΜΕ δεν πρόκειται να προτείνουν κάτι που θα εκφράζει την πλειοψηφία των αδιόριστων.
Η τακτική της Υπουργού από την στιγμή που έγινε Υπουργός ήταν ο εξευτελισμός του εκπαιδευτικού.Μη τσιμπάτε στην τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Δεν έχει σημασία ποιός είναι πιο αδικημένος νομκά ή ηθικά ή οτιδήποτε άλλο.Ξεκάθαροι κανόνες είναι το μόνο που θα έπρεπε να ζητάμε. Μη τσιμπάτε στους νταβατζήδες-πολιτικούς των ελπίδων μας.Ο καθένας έχει μια προσωπική ιστορία και έχει δίκιο. Και εγώ είμαι γραμμένος στην επετηρίδα (προ Αρσένη και ΑΣΕΠ). Πρέπει να ζητήσω την επαναφορά της; Αυτό που λείπει είναι ένα ξεκάθαρο διαχρονικό πλάισιο διορισμών χωρίς καινούργια παραθυράκια κάθε χρόνο.Και επιτέλους ξεκάθαρες κουβέντες. Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει 22 Ιουλίου και να μην είναι επισήμως γνωστός ο αριθμός (κατά προσέγγιση) διορισμών. Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε τηλεφωνικά για την εξέλιξη κάποιου αιτήματος-ερωτήματος στο ΝΣΚ από το Υπουργείο;Πολύ ζέστη φέτος