0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεκάθαροι κανόνες είναι το μόνο που θα έπρεπε να ζητάμε. Μη τσιμπάτε στους νταβατζήδες-πολιτικούς των ελπίδων μας.Ο καθένας έχει μια προσωπική ιστορία και έχει δίκιο. Και εγώ είμαι γραμμένος στην επετηρίδα (προ Αρσένη και ΑΣΕΠ). Πρέπει να ζητήσω την επαναφορά της; Αυτό που λείπει είναι ένα ξεκάθαρο διαχρονικό πλάισιο διορισμών χωρίς καινούργια παραθυράκια κάθε χρόνο.
Καλημέρα στον Karxarias 29Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.
εδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική εμενα μου λες! φευγουμε τη Δευτερα κι εχει παρει φωτια ο απαυτος μου! λες να το'χει χασει τοσο πολυ? να του ενσωματωσουμε κανα gps τοτε...
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:53:45 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική εμενα μου λες! φευγουμε τη Δευτερα κι εχει παρει φωτια ο απαυτος μου! λες να το'χει χασει τοσο πολυ? να του ενσωματωσουμε κανα gps τοτε.....καλη ιδεα...κι ακομα καλυτερη να το ενσωματωσετε σε ενα DAIHATSU 4X4 και να μου το στειλετε, θα σας βρω γρηγορα και σιγουρα!!!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική βρε, και παλι καλα ν α λες αν ειμαι στην ηπειρωτικη ελλαδα....τι γινεται αν βρεθω να περιφερομαι στη ...Χαλκη ??
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2011, 12:03:27 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:53:45 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική εμενα μου λες! φευγουμε τη Δευτερα κι εχει παρει φωτια ο απαυτος μου! λες να το'χει χασει τοσο πολυ? να του ενσωματωσουμε κανα gps τοτε.....καλη ιδεα...κι ακομα καλυτερη να το ενσωματωσετε σε ενα DAIHATSU 4X4 και να μου το στειλετε, θα σας βρω γρηγορα και σιγουρα!!!μωρε...που μου θες και DAIHATSU! αν ειναι ετσι να κανω και γω οτι χανομαι!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:51:23 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική βρε, και παλι καλα ν α λες αν ειμαι στην ηπειρωτικη ελλαδα....τι γινεται αν βρεθω να περιφερομαι στη ...Χαλκη ?? ΣΩΣΤΟ!!! Χμμμ, σε κανένα Χαλκούτσι, ίσως, να μοιράσουμε τη διαφορά;Ποιο gps, Γιώτα μου, αυτό είναι διαστημική τεχνολογία, θα μπερδευτεί και θα το χαλάσει. Να του δώσουμε καλύτερα καρτελάκια που να γράφουν: τώρα στρίβεις δεξιά, τώρα σταματάς για νερό, τώρα ξεκινάς, κλπ. και να του τα βάλουμε με τη σειρά, γιατί αλλιώς θα βρεθεί στην Ισπανία.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 24, 2011, 12:07:18 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2011, 12:03:27 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:53:45 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 23, 2011, 11:48:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 23, 2011, 01:00:39 pmεδω πρεπει να σε διορθωσω νομιζω...3 ημασταν, η τεταρτη ελειπε, μαλλον κυνηγουσε στ'ανοιχτα του ωκεανου!Στον ωκεανό των ρημαδιασμένων οικιακών! Τον ατελείωτο έχουν, το κέρατό μου. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΥΓ. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός χαβαλές! Αρνούμαι, όμως, να κονταροχτυπηθώ με το σεπτό γέροντα για μια θέση στον ήλιο... είναι σα να κλέβεις εκκλησία. Γιατί θα κανονίσουμε τη μονομαχία πχ στη Χαλκίδα και αυτός, λόγω ξεκουτιάσματος, ή θα ξεχάσει να έρθει ή θα πάει στη... Χαλκιδική εμενα μου λες! φευγουμε τη Δευτερα κι εχει παρει φωτια ο απαυτος μου! λες να το'χει χασει τοσο πολυ? να του ενσωματωσουμε κανα gps τοτε.....καλη ιδεα...κι ακομα καλυτερη να το ενσωματωσετε σε ενα DAIHATSU 4X4 και να μου το στειλετε, θα σας βρω γρηγορα και σιγουρα!!!μωρε...που μου θες και DAIHATSU! αν ειναι ετσι να κανω και γω οτι χανομαι!!!υπαινισσεσαι δλδ οτι υποκρινομαι την ξεκουτιαση μου και δε με εκαμψε το γηρας??