0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Επειδή θα κάνω φέτος πρώτη φορά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!Δεν έχω δώσει ποτέ ΑΣΕΠ, και ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητες, αλλά θα την κάνω τη δήλωση. Έχω κάποιες απορίες και όποιος μπορεί και ξέρει ας απαντήσει:Πρώτον, εμείς οι νηπιαγωγοί μπορούμε στην αίτηση να δηλώσουμε αν θέλουμε και για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου ή ωρομίσθιοι? Και τί συνεπάγεται αυτό?Δεύτερον, μπορεί κάποιος να μου πεί αναλυτικά ποιές περιοχές εμπεριέχονται στις εξής περιοχές:Αθήνας Α,
Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Και κάτι άλλο άσχετο τώρα: Γνωρίζει κανείς πόσος είναι περίπου ο μισθός των αναπληρωτών (νηπιαγωγών)?
Παράθεση από: kiki_sach στις Ιουλίου 10, 2011, 01:01:22 pmΕυχαριστώ πολύ και τους 2! Και κάτι άλλο άσχετο τώρα: Γνωρίζει κανείς πόσος είναι περίπου ο μισθός των αναπληρωτών (νηπιαγωγών)?Με ΜΚ=18, χωρίς μεταπτυχιακό, παιδιά κτλ είναι περίπου 1100 καθαρά (με μία μικρή απόκλιση).
Επισης αν εισαι της γενικης ΠΕ60 και επειδη εχεις συμπληρωσει το κουτακι σε καλεσουν ως αναπληρωτη σε ΣΜΕΑΕ εφοσον εξαντληθουν οι πινακες ειδικης ή στο προγραμμα εξειδικευμενης εκπαιδευτικης υποστηριξης (ΕΣΠΑ), τα μορια που μαζευεις μετρουν μονο στην ειδικη αγωγη ή και στην γενικη? (δλδ θα τα παρεις τα μορια στους πινακες των ΠΕ60 ή στους πινακες των ΠΕ60.5?)
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 10, 2011, 06:09:50 pmΠαράθεση από: kiki_sach στις Ιουλίου 10, 2011, 01:01:22 pmΕυχαριστώ πολύ και τους 2! Και κάτι άλλο άσχετο τώρα: Γνωρίζει κανείς πόσος είναι περίπου ο μισθός των αναπληρωτών (νηπιαγωγών)?Με ΜΚ=18, χωρίς μεταπτυχιακό, παιδιά κτλ είναι περίπου 1100 καθαρά (με μία μικρή απόκλιση).Νομίζω ότι ο μισθός των αναπληρωτών είναι γύρω στα 1300, εκτός κι αν μειώθηκες λόγω των περικοπών.