0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria123 στις Ιουλίου 12, 2011, 11:06:25 amΚαλημερα, σχετικα με την δηλωση ωρομισθιοι, έστω οτι βάζω στην περιφερειακή διέυθυνση στην οποία επιθυμώ να προσληφθώ :Θεσσαλονικη , στις περιοχές τι βάζουμε?Ευχαριστώ..Η περιφερειακή διεύθυνση στην οποία ανήκει η Θεσσαλονίκη είναι η Κ.Μακεδονία.Άρα βάζεις Κ.Μακεδονίας.Μετά όσους νομούς θέλεις που ανήκουν στην Κ.Μακεδονία:Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία,Σερρών,Χαλικιδική κτλ.
Καλημερα, σχετικα με την δηλωση ωρομισθιοι, έστω οτι βάζω στην περιφερειακή διέυθυνση στην οποία επιθυμώ να προσληφθώ :Θεσσαλονικη , στις περιοχές τι βάζουμε?Ευχαριστώ..
ουπς...με προλαβες καλο μου mohitto
Την αίτησή μου την έχω κάνει ήδη από την πρώτη μέρα και δεν έχω βάλει μειωμένου ωραρίου γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων πάω για 4η χρονιά αναπληρώτρια. Όπως έχω ξαναγράψει στους νηπιαγωγούς δεν παίρνουν μειωμένου και προσωπική μου άποψη είναι πως ούτε φέτος θα κάνουν κάτι τέτοιο. Τώρα γιατί το υπουργείο δεν το γράφει ως εξαίρεση ότι δεν θα πάρουν μειωμένου δασκάλους και νηπιαγωγούς, αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό που σου έγραψα παραπάνω το λέει μέσα η εγκύκλιος νομίζω στη σελ 10-11. (δίνει ως παράδειγμα βέβαια αίτηση δευτεροβάθμιας) Να προσθέσω επίσης ότι μπορεί κάποιος να δηλώσει και ως εξής τις περιοχές π.χ 1 Α΄Άθήνας 2. Α΄Αθήνας μειωμένου ωραρίου 3 Κυκλάδες 4 Αχαϊα μειωμένου ωραρίου κλπ. Ότι θέλει μπορεί να κάνει ο καθένας όσον αφορά την συμπλήρωση των περιοχών, αρκεί να συμπληρώσει ΕΩΣ 30 περιοχές. Μπορεί αν θέλει κάποιος να συμπληρώσει μόνο ΑΚΩ ή μόνο ΑΜΩ ή και τα δύο με όποια σειρά θέλει και όπως τον βολεύει τον καθένα. Και βέβαια αν κάποιος θέλει συμπληρώνει ή δεν συμπληρώνει αν δεν θέλει, και τα κουτάκια ότι αποδέχεται σε όλη την Ελλάδα είτε ως ΑΚΩ είτε ως ΑΜΩ.
Παράθεση από: vickym στις Ιουλίου 11, 2011, 05:11:38 pmΑν κάποιος δουλέψει σε ΣΜΕΑΕ τα μόριά του περνάνε στον πίνακα της Ειδικής Αγωγής και όχι της γενικής.Ναι αλλα αν δουλεψεις επειδη εξαντληθηκαν οι πινακες και εισαι ΠΕ60 γενικης? Τα μορια σε εσενα θα περασουν στον πινακα της γενικης? (αλλωστε δεν εχεις τα προσοντα για ΠΕ60.5). Τι γινεται τοτε?
Αν κάποιος δουλέψει σε ΣΜΕΑΕ τα μόριά του περνάνε στον πίνακα της Ειδικής Αγωγής και όχι της γενικής.
αχ βρε κορίτσια με όσα γραφέτε με απελπίσατε και εγώ που δήλωσα περιοχές με μειωμένο ωράριο?καλά να πάθω??
Παιδιά παραθέτω πάλι την αρχική μου ερώτηση, γιατί τελικά τα λινκ που μου στείλατε δεν τα είχαν αναλυτικά:Μπορεί κάποιος να μου πεί αναλυτικά ποιές περιοχές εμπεριέχονται στις εξής περιοχές:Αθήνας Α,