0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν είσαι πρώτος, λογικά παίρνεις και τις 15. εξάλλου από πέρυσι ισχύει μια τακτική πρόσληψης, όσο γίνεται λιγότερων.επίσης, πώς ξέρεις ότι είσαι πρώτος; σήμερα πέρασα από ΕΠΑΣ και δεν είδα πίνακες.
Καλή εβδομάδα,Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν η κατανομή των ωρών διδασκαλίας είναι αποκλειστικά προνόμιο του διευθυντή των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ ή υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία??? Αν π.χ., για μια ειδικότητα είναι 15 ώρες στο αντικείμενο μου πως αυτές θα κατανεμηθούν?? Είμαι πρώτος στον πίνακα προτεραιότητας ωρομισθίων βάσει μορίων.Ευχαριστώ
Επισης, ξερει κανεις αν θα αποσπαστουν μονιμοι εκπαιδευτικοι στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ...για τα ΣΔΕ βγηκε προκηρυξη για τους μονιμους....για τις ΕΠΑΣ δεν εχω δει κατι...Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και ελπιζω καλη τυχη στις αιτησεις σας
Γνωρίζει κανείς την εγκύκλιο ή έστω τη λογική με την οποία δίνονται οι ώρες;π.χ. από λίστες με ΠΕ19 (ΑΕΙ) και ΠΕ20 (ΤΕΙ) που αναλαμβάνουν την ίδια ειδικότητα.επίσης, πότε γίνεται πρόσληψη από τον πίνακα ΤΕ (όχι ΤΕΙ) που έπεται των πινάκων ΠΕ;