0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:11:09 amΜη μαλώνετε βραδιάτικα. Είστε εκπαιδευτικοί με διαφορετική προσωπικότητα και άλλη φιλοσοφία/στάση ζωής.Τι χαλάτε τις καρδιές σας; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε...Αν θες εξήγησέ μου alexlion γιατί είπες ότι θα φύγει γρήγορα από τη θέση της πριν τελειώσει η σχολική χρονιά.Εσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμα?Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:11:09 amΜη μαλώνετε βραδιάτικα. Είστε εκπαιδευτικοί με διαφορετική προσωπικότητα και άλλη φιλοσοφία/στάση ζωής.Τι χαλάτε τις καρδιές σας; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε...Αν θες εξήγησέ μου alexlion γιατί είπες ότι θα φύγει γρήγορα από τη θέση της πριν τελειώσει η σχολική χρονιά.Εσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμα?
Μη μαλώνετε βραδιάτικα. Είστε εκπαιδευτικοί με διαφορετική προσωπικότητα και άλλη φιλοσοφία/στάση ζωής.Τι χαλάτε τις καρδιές σας; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε...Αν θες εξήγησέ μου alexlion γιατί είπες ότι θα φύγει γρήγορα από τη θέση της πριν τελειώσει η σχολική χρονιά.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:11:09 amΜη μαλώνετε βραδιάτικα. Είστε εκπαιδευτικοί με διαφορετική προσωπικότητα και άλλη φιλοσοφία/στάση ζωής.Τι χαλάτε τις καρδιές σας; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε...Αν θες εξήγησέ μου alexlion γιατί είπες ότι θα φύγει γρήγορα από τη θέση της πριν τελειώσει η σχολική χρονιά.Εσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμα?Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:48:58 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:11:09 amΜη μαλώνετε βραδιάτικα. Είστε εκπαιδευτικοί με διαφορετική προσωπικότητα και άλλη φιλοσοφία/στάση ζωής.Τι χαλάτε τις καρδιές σας; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εδώ θα είμαστε να τα βλέπουμε...Αν θες εξήγησέ μου alexlion γιατί είπες ότι θα φύγει γρήγορα από τη θέση της πριν τελειώσει η σχολική χρονιά.Εσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμα?Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...Ότι εσύ πιστεύεις ότι ο επόμενος υπουργός Παιδείας θα αλλάξει έναν νόμο που είναι βούτυρο στο ψωμί του για να μην κάνει διορισμούς και θα φέρει ένα άλλον με τον οποίο θα διορίζει μαζικά;
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΕσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμαΔεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΕσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμαΔεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...
Εσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμα
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:48:58 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΕσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμαΔεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...Μα αυτός είναι ο στόχος της να εφαρμόσει το νόμο της πριν αποχωρήσει από το υπουργείο.Δεν ξέρω αν έχει νόημα η απεργία στον ΟΑΕΔ...Τόσα χρόνια δεν έχω δει κανέναν να απεργεί εκεί. Τα μαθήματα γινόταν κανονικά πάντα ακόμα κι όταν δε γινόταν στο υπουργείο παιδείας και οι άλλοι απορούσαν για αυτό.Εσύ έχεις προσληφθεί φέτος σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ; Θα απεργήσεις;
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:56:50 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:48:58 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΕσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμαΔεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...Μα αυτός είναι ο στόχος της να εφαρμόσει το νόμο της πριν αποχωρήσει από το υπουργείο.Δεν ξέρω αν έχει νόημα η απεργία στον ΟΑΕΔ...Τόσα χρόνια δεν έχω δει κανέναν να απεργεί εκεί. Τα μαθήματα γινόταν κανονικά πάντα ακόμα κι όταν δε γινόταν στο υπουργείο παιδείας και οι άλλοι απορούσαν για αυτό.Εσύ έχεις προσληφθεί φέτος σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ; Θα απεργήσεις;Έχω προσληφθεί και βασικά θα απεργήσει όλο το σχολείο,όπως θα απεργήσουν και τα περισσότερα σχολεία σε όλη την Ελλάδα.Καληνύχτα!
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:00:19 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:56:50 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:48:58 amΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:43:41 amΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 19, 2011, 12:41:20 amΕσύ Lasid με όλα αυτά που γίνονται (πανελλαδικές απεργίες,καταλήψεις κλπ)λές να αντέξουν για πολύ ακόμαΔεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Πολλά ακούγονται, αλλά δε βλέπω να κουνιέται φύλλο. Πιστεύεις ότι αν ήταν να φύγει από το υπουργείο δε θα φρόντιζε να διασφαλίσει ότι θα εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος της;Απλά όπως το διατύπωσες φαινόταν σαν να ήξερες κάτι παραπάνω, σαν να είχες πληροφόρηση από κάπου...Ε όχι και δεν κουνιέται φύλλο!Αλήθεια εσύ απεργείς ή όχι?Τώρα αν με ρώτας για το αν θα εφαρμόσει τον νόμο 3848 θα το κρίνουμε με τις εξελίξεις του υπουργείου...Μα αυτός είναι ο στόχος της να εφαρμόσει το νόμο της πριν αποχωρήσει από το υπουργείο.Δεν ξέρω αν έχει νόημα η απεργία στον ΟΑΕΔ...Τόσα χρόνια δεν έχω δει κανέναν να απεργεί εκεί. Τα μαθήματα γινόταν κανονικά πάντα ακόμα κι όταν δε γινόταν στο υπουργείο παιδείας και οι άλλοι απορούσαν για αυτό.Εσύ έχεις προσληφθεί φέτος σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ; Θα απεργήσεις;Έχω προσληφθεί και βασικά θα απεργήσει όλο το σχολείο,όπως θα απεργήσουν και τα περισσότερα σχολεία σε όλη την Ελλάδα.Καληνύχτα!Στη δική μας ΕΠΑΣ δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Ήδη δυο μόνιμοι της δικής μου ειδικότητας δήλωσαν ότι δεν απεργούν και θα πάνε αύριο τους μαθητές εκπαιδευτική εκδρομή... Καληνύχτα!
o lasid μας εχει βοηθησει ολους στο θεμα των επας και γενικα σε ζητηματα του οαεδ!!!!
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 19, 2011, 01:03:18 amΣτη δική μας ΕΠΑΣ δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Ήδη δυο μόνιμοι της δικής μου ειδικότητας δήλωσαν ότι δεν απεργούν και θα πάνε αύριο τους μαθητές εκπαιδευτική εκδρομή... Καληνύχτα!Χαιρόμαστε για την ιδεολογία σας (προδοσία σας) και τους μηχανισμούς που χρησιμοποιείτε -συγκεκριμένα πηγαίνωντας εκδρομή το σχολείο για να καλύψετε τους εαυτούς σας.Ωραία διδάγματα δίνετε στους μαθητές που αντί να αγωνίζεστε και να διεκδικείτε κάθεστε στη θεσούλα σας και πληρώνεστε!!!!!ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ!!!!!!!!!Μόνο το δικό σας είναι ανοιχτό???
Στη δική μας ΕΠΑΣ δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Ήδη δυο μόνιμοι της δικής μου ειδικότητας δήλωσαν ότι δεν απεργούν και θα πάνε αύριο τους μαθητές εκπαιδευτική εκδρομή... Καληνύχτα!