0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι όταν φεύγει ένας βιολόγος από μια περιοχή, σημαίνει ότι δεν αφήνει πίσω του κενά, ενώ εκεί που πάει καλύπτει 1. Έτσι έλεγαν ότι θα το κάνουν. οπότε από εκεί που φύγαν δεν θα υπάρχουν κενά ενώ εκεί που πήγαν μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Δεν ξέρω όμως αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αυτά κρατούνται μυστικά.Και πάλι βέβαια αυτά είναι οργανικά κενά.
Σημασία είχε τι μαθήματα έκανε , π.χ. αν έκανε Χημεία (Γυμνάσιο) οι ώρες που μένουν...ακάλυπτες (με την προϋπόθεση ότι δεν καλύπτονται από άλλον ΠΕ04 που δε συμπληρώνει ωράριο) αφορούν Χημικό. Το ίδιο ισχύει και για Φυσικό που έκανε
Αν έχεις όρεξη να ψάξεις μπες στη ΔΔΕ που σε ενδιαφέρει και στις τοποθετήσεις-βελτιώσεις φαίνεται από που προέρχεται ο καθένας (όπως ήδη έχω πει).
Παράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 14, 2011, 11:35:15 amΣημασία είχε τι μαθήματα έκανε , π.χ. αν έκανε Χημεία (Γυμνάσιο) οι ώρες που μένουν...ακάλυπτες (με την προϋπόθεση ότι δεν καλύπτονται από άλλον ΠΕ04 που δε συμπληρώνει ωράριο) αφορούν Χημικό. Το ίδιο ισχύει και για Φυσικό που έκανε
Αυτές οι στάσεις και οι αντιλήψεις αυτού του είδους εκπαιδευτικών είναι που καταδίκασαν και υποβάθμισαν σε μεγάλο βαθμό την παιδεία στη χώρα μας. Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει εκπαιδευτικός της αντίστοιχης ειδικότητας και να μην αναλαμβάνει τη διδασκαλία του μαθήματός του, επειδή έχουν βολευτεί οι παλιοί ή επειδή ο διευθυντής είναι στην κοσμάρα του.