0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως έχω ξαναγράψει συγχαιρω τις διευθυνσεις η τα πυσδε που δημοσιεύουν τα λειτουργικά κενά τους, ενώ κατηγορώ αυτούς που τα κρύβουν, ως διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους, που πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο. Η δημοσιοποίηση μπορεί να επιτρέψει ένα πρώτο έλεγχο.
Η Γ Αθηνας εβγαλε ολα αυτα τα κενα,σωστα? Υπαρχει περιπτωση αυτα τα κενα να ειναι για αναπληρωτες? Φανταζομαι οχι γιατι ειδικα η Γ Αθηνας δε μας συνηθιζει να δινει θεσεις σε αναπληρωτες (ειδικα ΠΕ04.01). Δεν εχει και καλα ατομα να τοποθατησει πρωτα που ειναι μινιμοι (διαθεση αποσπασμενοι κλπ). Το λεω γιατι αν ειναι για αναπληρωτες μιλαμε για ενα ικανο αριθμο αναπληρωτων για τη Γ Αθηνας, πραγμα που δεν το πολυ νομιζω να ισχυει. Οποιος ξερει ας πει ρε παιδια.
συζητωντας με 2 διευθυντες μου ειπαν οτι στο τελος της χρονιας τους ζηταει το πυσδε τα κενα με βαση το αν υπαρχει καθηγητης να διδαξει!!! κ του λεω γεωγραφια υπαρχει 20 ωρες κ μου λεει οχι ειναι 4 ωρες το κενο γιατι το κανει η ταδε......καταλαβατε?
Παράθεση από: nick1981 στις Αυγούστου 31, 2012, 01:07:37 pmσυζητωντας με 2 διευθυντες μου ειπαν οτι στο τελος της χρονιας τους ζηταει το πυσδε τα κενα με βαση το αν υπαρχει καθηγητης να διδαξει!!! κ του λεω γεωγραφια υπαρχει 20 ωρες κ μου λεει οχι ειναι 4 ωρες το κενο γιατι το κανει η ταδε......καταλαβατε?Δε μιλαμε για τετοια περιπτωση - μιλαμε για σχολεια οπου οι μονιμοι με οργανικη ΕΧΟΥΝ καλυψει το ωραριο τους και ακομη περισσευουν 21 και 24 ωρες για να τοποθετηθει κι αλλος καθηγητης. Στη Γ' Αθηνας συνταξιοδοτηθηκαν φετος 4