*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 244132 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 25, 2012, 03:30:00 pm »
Οι πίνακες Α

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:15:35 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 29, 2012, 09:25:22 pm »
Όπως έχω ξαναγράψει συγχαιρω τις διευθυνσεις η τα πυσδε που δημοσιεύουν τα λειτουργικά κενά τους, ενώ κατηγορώ αυτούς που τα κρύβουν, ως διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους, που πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο. Η δημοσιοποίηση μπορεί να επιτρέψει ένα πρώτο έλεγχο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2012, 09:32:17 pm από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 29, 2012, 11:56:33 pm »
Όπως έχω ξαναγράψει συγχαιρω τις διευθυνσεις η τα πυσδε που δημοσιεύουν τα λειτουργικά κενά τους, ενώ κατηγορώ αυτούς που τα κρύβουν, ως διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους, που πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο. Η δημοσιοποίηση μπορεί να επιτρέψει ένα πρώτο έλεγχο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2012, 11:58:15 pm από utenar »

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:50:12 am »
Η Γ Αθηνας εβγαλε ολα αυτα τα κενα,σωστα? Υπαρχει περιπτωση αυτα τα κενα να ειναι για αναπληρωτες? Φανταζομαι οχι γιατι ειδικα η Γ Αθηνας δε μας συνηθιζει να δινει θεσεις σε αναπληρωτες (ειδικα ΠΕ04.01). Δεν εχει και καλα ατομα να τοποθατησει πρωτα που ειναι μινιμοι (διαθεση αποσπασμενοι κλπ). Το λεω γιατι αν ειναι για αναπληρωτες μιλαμε για ενα ικανο αριθμο αναπληρωτων για τη Γ Αθηνας, πραγμα που δεν το πολυ νομιζω να ισχυει. Οποιος ξερει ας πει ρε παιδια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:15:35 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 30, 2012, 12:58:50 am »
Η Γ Αθηνας εβγαλε ολα αυτα τα κενα,σωστα? Υπαρχει περιπτωση αυτα τα κενα να ειναι για αναπληρωτες? Φανταζομαι οχι γιατι ειδικα η Γ Αθηνας δε μας συνηθιζει να δινει θεσεις σε αναπληρωτες (ειδικα ΠΕ04.01). Δεν εχει και καλα ατομα να τοποθατησει πρωτα που ειναι μινιμοι (διαθεση αποσπασμενοι κλπ). Το λεω γιατι αν ειναι για αναπληρωτες μιλαμε για ενα ικανο αριθμο αναπληρωτων για τη Γ Αθηνας, πραγμα που δεν το πολυ νομιζω να ισχυει. Οποιος ξερει ας πει ρε παιδια.
Δεν έχω καμιά επαφή με Αθήνα, αλλά είτε είναι είτε δεν είναι για αναπληρωτές (Που από ότι καταλαβαίνω είναι για μόνιμους), φαίνονται τα κενά να δίνονται παράτυπα. Ισως να υπάρχει κάποια εξήγηση αλλά καλύτερα να μας έλεγε κάποιος που ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 30, 2012, 02:06:02 am »

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 30, 2012, 11:11:31 am »
Νομίζω ότι αυτό που ισχύει είναι ότι το κενό δινεται στην ίδια ειδκότητα με αυτόν που συνταξιοδοτήθηκε , ανεξαρτητα των μαθημάτων που αυτός έκανε. Υπάρχει διάταξη γι αυτό νομίζω. Ποσόστωση δεν υπάρχει. Αλλά και αυτό που λέω δεν έχει λογική πλέον, κάποτε ο κλάδος ήταν ενιαίος και τώρα έχει διασπαστεί. Τα κενά θα πρέπει να δίνονται με βάση τις ώρες Α΄Ανάθεσης. Από την ΠΕ

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 30, 2012, 08:11:33 pm »
GILDA, ποσοστωση δεν υπαρχει - τα κενα βγαινουν βασει ωρων Α'αναθεσης και τα συγκεκριμενα ειναι ξεκαθαρα κενα
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 30, 2012, 08:13:43 pm από utenar »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 31, 2012, 12:51:41 pm »
Μεταφερω τι εμαθα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το συγκεκριμενο ΠΥΣΔΕ.

Ηταν οπως τα ειχα πει: τα συγκεκριμενα κενα αλλαξαν σε Χημικων επειδη δεν εχουν κανενα

Αποσυνδεδεμένος nick1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 31, 2012, 01:07:37 pm »
τα κενα δεν βγαινουν με βαση Α αναθεση!!! αλλα με το αν υπαρχει καθηγητης οποιασδηποτε ειδικοτητας να το διδαξει!!!

εγω ειμαι γεωλογος κ ως γνωστιον αυτοι της οικιακης παιρνουν γεωγραφιες που εχουν (απο που κ ως που

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 31, 2012, 04:46:11 pm »
συζητωντας με 2 διευθυντες μου ειπαν οτι στο τελος της χρονιας τους ζηταει το πυσδε τα κενα με βαση το αν υπαρχει καθηγητης να διδαξει!!! κ του λεω γεωγραφια υπαρχει 20 ωρες κ μου λεει οχι ειναι 4 ωρες το κενο γιατι το κανει η ταδε......
καταλαβατε????

Δε μιλαμε για τετοια περιπτωση - μιλαμε για σχολεια οπου οι μονιμοι με οργανικη ΕΧΟΥΝ καλυψει το ωραριο τους και ακομη περισσευουν 21 και 24 ωρες για να τοποθετηθει κι αλλος καθηγητης. Στη Γ' Αθηνας συνταξιοδοτηθηκαν φετος 4

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:24:10 pm »
συζητωντας με 2 διευθυντες μου ειπαν οτι στο τελος της χρονιας τους ζηταει το πυσδε τα κενα με βαση το αν υπαρχει καθηγητης να διδαξει!!! κ του λεω γεωγραφια υπαρχει 20 ωρες κ μου λεει οχι ειναι 4 ωρες το κενο γιατι το κανει η ταδε......
καταλαβατε????

Δε μιλαμε για τετοια περιπτωση - μιλαμε για σχολεια οπου οι μονιμοι με οργανικη ΕΧΟΥΝ καλυψει το ωραριο τους και ακομη περισσευουν 21 και 24 ωρες για να τοποθετηθει κι αλλος καθηγητης. Στη Γ' Αθηνας συνταξιοδοτηθηκαν φετος 4
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2012, 11:42:39 pm από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:16:36 am »
Πρόβλεψη για Α΄φάση: Πάνω από 100 (γύρω στους 120;, ίσως και παραπάνω). Όχι , δεν έχω καμμία πληροφόρηση εκ των έσω , είναι απλά πρόβλεψη. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα κενά που καλύπτουμε ως κλάδος μάλλον πάγια παρά προσωρινά είναι, άρα δεν εμφανίζονται στην πορεία , αλλά συνήθως από την αρχή (κατευθύνσεις, πανελλάδικώς εξεταζόμενα). Γι αυτό και στις δύο πρώτες φάσεις ο αριθμός μας πλησιάζει αυτόν των φυσικών , ενώ στο τέλος καταλήγουν οι φυσικοί  να είναι διπλάσιοι! (142 φυσικοί και 112 βιολόγοι στην Α΄φάση πέρυσι και 339  με 176 στο σύνολο αντίστοιχα). Στις δύο πρώτες φάσεις πέρυσι πήραν 112+35=147 από τους 176 στο σύνολο!
Αναπληρωτές βιολόγοι Α΄φάση: 2010: 100
                                                   2011: 112
                                                   2012:   ;

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:29:45 pm »
Να και το φετινό αλεξίπτωτο από τα ιδιωτικά στο Νο 8 του πίνακα των αναπληρωτών! Μετά τη  χθεσινή ανανέωση παρακαλώ, πριν νομίζω δεν υπήρχε! Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που είχε αποθηκεύσει τον αρχικό πίνακα , εγώ είχα δει μόνο ότι ήμουν στην ίδια θέση με τον περσινό , και από τη σύγκριση που έκανα μετά  την αλλαγή που προέκυψε χθες, η διαφορά με τον περσινό είναι το Νο 8! Και φυσικά με τα μόρια προϋπηρεσίας της μέχρι το 2012 φαντάζομαι,όπως όλοι οι ιδιωτικοί!
Μόλις είδα ότι είναι ΙΔΑΧ , και εκεί δεν υπήρχε νομίζω!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:43:25 pm από vasbio »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144