0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη βρε
μόνο και μόνο τα <κενά> των γεωλόγων να δει κάποιος , καταλαβαίνει....για τους φυσικούς , ναι υπάρχει ένα πλεόνασμα υπαρκτό και το ξέρω. στους χημικούς είναι περίπου ίσα βάρκα ίσα πανιά(σχεδόν στο μηδέν το πλεόνασμα) και στους βιολόγους πράγματι υπάρχει ελλειμα , μικρότερο όμως από αυτό που είδα. με ειλικρίνεια έτσι τα ξέρω. τώρα ποιος έχει δίκιο; δεν είναι σωστό καν να μπούμε σε τέτοια διαδικασία, δεν έχει νόημα. παραθέτουμε απόψεις και ακούσματα και ο καθένας αγοράζει.
Παράθεση από: thrileontas στις Ιουλίου 05, 2013, 10:29:31 pmμόνο και μόνο τα <κενά> των γεωλόγων να δει κάποιος , καταλαβαίνει....για τους φυσικούς , ναι υπάρχει ένα πλεόνασμα υπαρκτό και το ξέρω. στους χημικούς είναι περίπου ίσα βάρκα ίσα πανιά(σχεδόν στο μηδέν το πλεόνασμα) και στους βιολόγους πράγματι υπάρχει ελλειμα , μικρότερο όμως από αυτό που είδα. με ειλικρίνεια έτσι τα ξέρω. τώρα ποιος έχει δίκιο; δεν είναι σωστό καν να μπούμε σε τέτοια διαδικασία, δεν έχει νόημα. παραθέτουμε απόψεις και ακούσματα και ο καθένας αγοράζει.Και εγω αυτο γνωριζω...οτι με την αυξηση ωραριου οι χημικοι ηρθαν στα ισα τους και λιγο ....παραπανω!Δυστυχως!!!!!!!!!!
Τι εννοείς;Εγώ απο δολοπλοκιες δεν γνωρίζω άπλα έμαθα οτι και ο θριλεοντας
αποκλείεται να μην κατάλαβες ότι αναφέρεται η Άνοιξη αλλά και εγώ για όλες τις ειδικότητες και έχοντας υπόψην το +2 στο ωράριο. ρε συ κατάλαβέ το ότι το πρόβλημα πλέον είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ για το επάγγελμά μας και όχι μεμονωμένο και εντοπισμένο. αδράνεια , στασιμότητα , καμία ρύθμιση για τίποτα, περίεργοι που εισηγούνται διάφορα σε βάρος ΟΛΩΝ μας. οκ την αγαπάμε την βιολογία και τους βιολόγους αναμφισβήτητα και χρήσιμοι είναι. ε και;
ναι ρε σεις . περίεργοι που βολεμένοι οι ίδιοι , σου πουλάνε φούμαρα για εξορθολογισμούς , σου αραδιάζουν νούμερα ψυχρά , σου την λένε που κάποτε πίστεψες το σύστημα που υπήρχε και παράτησες τις δουλειές σου για να υπηρετήσεις το δημόσιο σχολείο, σου τονίζουν την αναγκαιότητα να βοηθήσουμε όλοι μας την υπόδουλη πατρίδα μας. τι λέτε ρε; πίσω από τι λαλακίες και τα νούμερα που λέτε , βρίσκονται άνθρωποι και οικογένειες και παιδιά που τα κοιτάς το βράδυ με απόγνωση. άνθρωποι που τους ξεγελάσατε να σας υπηρετήσουν και τώρα ετοιμάζεστε να τους κάνετε τι; συγνώμη , αλλά απόψε είμαι σε ένταση. χαιρετώ.
Παράθεση από: thrileontas στις Ιουλίου 05, 2013, 11:03:47 pmναι ρε σεις . περίεργοι που βολεμένοι οι ίδιοι , σου πουλάνε φούμαρα για εξορθολογισμούς , σου αραδιάζουν νούμερα ψυχρά , σου την λένε που κάποτε πίστεψες το σύστημα που υπήρχε και παράτησες τις δουλειές σου για να υπηρετήσεις το δημόσιο σχολείο, σου τονίζουν την αναγκαιότητα να βοηθήσουμε όλοι μας την υπόδουλη πατρίδα μας. τι λέτε ρε; πίσω από τι λαλακίες και τα νούμερα που λέτε , βρίσκονται άνθρωποι και οικογένειες και παιδιά που τα κοιτάς το βράδυ με απόγνωση. άνθρωποι που τους ξεγελάσατε να σας υπηρετήσουν και τώρα ετοιμάζεστε να τους κάνετε τι; συγνώμη , αλλά απόψε είμαι σε ένταση. χαιρετώ.Συμφωνώ και επαυξάνω! Τα λέει όλα και κρύβει μόνο αλήθειες!