0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε όλοι είμαστε στην ίδια μοίρα!!
Συνάδελφε θα το δεις ότι ούτε και οι περισσότεροι χημικοί θα δουλέψουν του χρόνου!Και εξάλλου καλό θα είναι να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μέσα σε έναν κλάδο όπου λέγεται κλάδος των φυσικών επιστημών!!
Και απο τις προσληψεις που εγιναν στους ΠΕ04 μεσω ΕΣΠΑ προς το τελος της φετινης χρονιας, καμια δεν ηταν
Στο γυμνασιο οι μονιμοι ολοι θα τα κανουν ολα (δεν ξερω για ΛΥΚΕΙΟ) ,για να μη κρινονται υπεραριθμοι....δηλαδη τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ν'απολυθουν ή να απολυονται με το νεο ωραριο 23 ωρων, οι ''πλεοναζοντες'' ΜΟΝΙΜΟΙ φυσικοι ή και ακομα χημικοι;
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 06, 2013, 09:45:09 amΣτο γυμνασιο οι μονιμοι ολοι θα τα κανουν ολα (δεν ξερω για ΛΥΚΕΙΟ) ,για να μη κρινονται υπεραριθμοι....δηλαδη τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ν'απολυθουν ή να απολυονται με το νεο ωραριο 23 ωρων, οι ''πλεοναζοντες'' ΜΟΝΙΜΟΙ φυσικοι ή και ακομα χημικοι;Σκέψου πώς θα αισθάνεται ο αναπληρωτής βιολόγος και γεωλόγος, που ξέρουν ότι δεν θα δουλέψουν σε ΕΣΠΑ, και που ξέρουν ότι υπάρχουν πάνω από 300 κενά στις ειδικότητές τους, αλλά αυτοί δεν έχουν δουλειά, ενώ ο φίλος τους ο φυσικός, θα προσληφθεί και θα δουλεύει ως αναπληρωτής (με πλεονάσματα φυσικών στην εκπαίδευση). δεν είναι παράλογο;Γιατί να μη δουλεύουν οι φυσικοί που περισσεύουν στην ενισχυτική, για να συμπληρώνουν ωράριο, όπως παλιά;
ακουστε τη δικη μου εμπειρια μετα απο συζητηση μου με εναν αιρετο που περσι ημασταν στο ιδιο σχολειοεγω φετος ημουν δυτικη αττικη..ειμαι γεωλογος..βγηκαν τα 'θεωρητικα' κενα-πλέονασματα με βαση την α' αναθεση κ προεκυψαν 15 κενα βιολογου κ 10 γεωλογου....φυσικοι πλεοναζαν κοντα στους 50 φυσικους κ καμια 20 χημικοι!!!! την προηγουμενη βδομαδα πηγε αυτος κ αλλοι αιρετοι στο πυσδε να βγαλουν τα πραγματικα κενα κ τα εβγαλαν με βαση τη β αναθεση!!!!!!!!!!!!! τελικα κενα βιολογου κ γεωλογου ισως βγουν απο 1......κ αυτο παιζεται κ οι φυσικοι κ χημικοι που πλεοναζουν ειναι λιγοτεροι!!!!ΔΛΔ μου λεει στα πλεονασματα ο κλαδος ειναι ενωμενος κ στα κενα χωριζεται σνα ειδικοτητα!!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο!!!! οπου μας βολευει ολοι μαζι!!! οι φυσικοι ειναι κρατος!!το παλεψαν κ το καταφεραν!!το ιδιο μου ειπε οτι θα συμβει σε ολη την ελλαδα..περαστικα μαςακριβως ,συμφωνουν οι πληροφοριες μας!!!!σορυ, για το εντος....
Παράθεση από: nick1981 στις Ιουλίου 06, 2013, 10:35:54 amακουστε τη δικη μου εμπειρια μετα απο συζητηση μου με εναν αιρετο που περσι ημασταν στο ιδιο σχολειοεγω φετος ημουν δυτικη αττικη..ειμαι γεωλογος..βγηκαν τα 'θεωρητικα' κενα-πλέονασματα με βαση την α' αναθεση κ προεκυψαν 15 κενα βιολογου κ 10 γεωλογου....φυσικοι πλεοναζαν κοντα στους 50 φυσικους κ καμια 20 χημικοι!!!! την προηγουμενη βδομαδα πηγε αυτος κ αλλοι αιρετοι στο πυσδε να βγαλουν τα πραγματικα κενα κ τα εβγαλαν με βαση τη β αναθεση!!!!!!!!!!!!! τελικα κενα βιολογου κ γεωλογου ισως βγουν απο 1......κ αυτο παιζεται κ οι φυσικοι κ χημικοι που πλεοναζουν ειναι λιγοτεροι!!!!ΔΛΔ μου λεει στα πλεονασματα ο κλαδος ειναι ενωμενος κ στα κενα χωριζεται σνα ειδικοτητα!!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο!!!! οπου μας βολευει ολοι μαζι!!! οι φυσικοι ειναι κρατος!!το παλεψαν κ το καταφεραν!!το ιδιο μου ειπε οτι θα συμβει σε ολη την ελλαδα..περαστικα μαςb]ακριβως ,συμφωνουν οι πληροφοριες μας!!!![/b] διαγραφη please
ακουστε τη δικη μου εμπειρια μετα απο συζητηση μου με εναν αιρετο που περσι ημασταν στο ιδιο σχολειοεγω φετος ημουν δυτικη αττικη..ειμαι γεωλογος..βγηκαν τα 'θεωρητικα' κενα-πλέονασματα με βαση την α' αναθεση κ προεκυψαν 15 κενα βιολογου κ 10 γεωλογου....φυσικοι πλεοναζαν κοντα στους 50 φυσικους κ καμια 20 χημικοι!!!! την προηγουμενη βδομαδα πηγε αυτος κ αλλοι αιρετοι στο πυσδε να βγαλουν τα πραγματικα κενα κ τα εβγαλαν με βαση τη β αναθεση!!!!!!!!!!!!! τελικα κενα βιολογου κ γεωλογου ισως βγουν απο 1......κ αυτο παιζεται κ οι φυσικοι κ χημικοι που πλεοναζουν ειναι λιγοτεροι!!!!ΔΛΔ μου λεει στα πλεονασματα ο κλαδος ειναι ενωμενος κ στα κενα χωριζεται σνα ειδικοτητα!!!!!!!!!!τα πηρα στο κρανιο!!!! οπου μας βολευει ολοι μαζι!!! οι φυσικοι ειναι κρατος!!το παλεψαν κ το καταφεραν!!το ιδιο μου ειπε οτι θα συμβει σε ολη την ελλαδα..περαστικα μας