0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
SantaZ, τίποτε δεν είναι νόμιμο. Νομιμοποιούνται όλα για να εφαρμοστεί το μνημόνιο...gvasilis, έχουμε πόλεμο και ο εχθρός μας είναι κοινός. Εν καιρώ ειρήνης θα έπρεπε να λυθούν τέτοια προβλήματα μεταξύ ειδικοτήτων. Εδώ μας εξαφανίζουν έναν-έναν. Διαμαρτύρεσαι για την σειρά με την οποία μας εξαφανίζουν; Νέες περικοπές του χρόνου στους αναπληρωτές:http://ipaideia.gr/i-meleti-ton-perikopon-gia-to-dimosio-kai-tin-ekpaideusi.510d8e248c9ccce78b1d1eb08c4eb3c6.htmlΊσως βέβαια ο πίνακας να αναφέρεται στο ημερολογιακό έτος αλλά του χρόνου οι προσλήψεις δεν θα ναι τουλάχιστον περισσότερες...ALITHINOS, θα πάνε κάτι παιδάκια τρέχοντας για να πάρουν μόρια για τα ΙΕΚ. Και δεν πάνε αυτά, θα πάνε άλλα παιδάκια!
Διάβαζα τωρα στο facebook για τη συνάντηση της Δοε με τον υπόυργο. Τι ανακοινώθηκε: οι υπόλοιπες πιστώσεις πανε στην ειδική αγωγη σε περιοχες που δεν καλυπτονται απο Εσπα.Δεν θα παρει αλλους αναπληρωτες. Δεν ξερω αν αφορα αυτο μονο την Αβαθμια παντως τα πραγματα ειναι εξαιρετικά δυσοίωνα. Σημερα μου λύθηκε και η απορία γιατι άλλαξε το ωρολογιο προγραμμα στο γυμνασιο και μπήκε μια ωρα φυσικής. Τελικα αυτο δεν εγινε ουτε για τους φυσικους ουτε για τις οργανικες των βιολογων αλλα για τους μαθηματικούς για να καλύπτουν το 21 η 23 εφοσον ειχαν ζυγες ωρες μαθημάτων.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τις δηλώσουν τις ωρες και ας φοβούνται . Περσι στο σχολειο που ημουν ειχα σαν εργασια γραμματεια. καθε 15 ημερες συμπληρωναμε στο συστημα ώρες, τμηματα κ.λπ με ευθυνη του Διευθυντή...τωρα αν παιρνουν τις ωρες οι φυσικοι αυτό ειναι άλλο...παντα γινονταν ...και γιατι πηρε μονο 15 φυσικούς; την
Έχουν δηλώσει ήδη υπερωρίες 1-2ώρες πάρα πολύ συνάδελφοι,για να μην υπάρξει θέμα με νέους που μπορούν να διεκδικήσουν τις ώρες βιολογίας. Δεν έχω κανένα θέμα με τους Φυσικούς ή τους Χημικούς που συμπληρώνουν ώρες και οι
Σ'αυτο που ημουν εγω (Κυκλάδες-με πολλα παιδια) εχει 3 φυσικούς και εχει 1 κενο χημικο-βιολογου.Οταν ειπα σε αιρετο "ο νομος λεει ότι πρεπει σε καθε σχολειο να υπάρχει χημικος/βιολογος"...ξερετε τι μου απαντησε; και τι πρεπει να γινει να διωξουμε τους φυσικους για παρουμε χημικό ή βιολογο;
Παράθεση από: dora22 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 03:51:00 pmΣ'αυτο που ημουν εγω (Κυκλάδες-με πολλα παιδια) εχει 3 φυσικούς και εχει 1 κενο χημικο-βιολογου.Οταν ειπα σε αιρετο "ο νομος λεει ότι πρεπει σε καθε σχολειο να υπάρχει χημικος/βιολογος"...ξερετε τι μου απαντησε; και τι πρεπει να γινει να διωξουμε τους φυσικους για παρουμε χημικό ή βιολογο; Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να τους πανε στα άλλα σχολεια των Κυκλαδων οπου μολις πηραν 5 αναπληρωτες Φυσικους και να παρουν τους αναπληρωτες
Να δω ποιος θα διορθώσει πανελλήνιες φέτος βιολογία που 6 χρόνια τώρα μας τηλ και ξανά και ξανά για να τελειώσουμε όλα τα πακέτα