*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 244197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #364 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:17:38 pm »
SantaZ, τίποτε δεν είναι νόμιμο. Νομιμοποιούνται όλα για να εφαρμοστεί το μνημόνιο...

gvasilis, έχουμε πόλεμο και ο εχθρός μας είναι κοινός. Εν καιρώ ειρήνης θα έπρεπε να λυθούν τέτοια προβλήματα μεταξύ ειδικοτήτων. Εδώ μας εξαφανίζουν έναν-έναν. Διαμαρτύρεσαι για την σειρά με την οποία μας εξαφανίζουν;

Νέες περικοπές του χρόνου στους αναπληρωτές:
http://ipaideia.gr/i-meleti-ton-perikopon-gia-to-dimosio-kai-tin-ekpaideusi.510d8e248c9ccce78b1d1eb08c4eb3c6.html
Ίσως βέβαια ο πίνακας να αναφέρεται στο ημερολογιακό έτος αλλά του χρόνου οι προσλήψεις δεν θα ναι τουλάχιστον περισσότερες...

ALITHINOS, θα πάνε κάτι παιδάκια τρέχοντας για να πάρουν μόρια για τα ΙΕΚ. Και δεν πάνε αυτά, θα πάνε άλλα παιδάκια!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:19:19 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:58 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #365 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:22:51 pm »
SantaZ, τίποτε δεν είναι νόμιμο. Νομιμοποιούνται όλα για να εφαρμοστεί το μνημόνιο...

gvasilis, έχουμε πόλεμο και ο εχθρός μας είναι κοινός. Εν καιρώ ειρήνης θα έπρεπε να λυθούν τέτοια προβλήματα μεταξύ ειδικοτήτων. Εδώ μας εξαφανίζουν έναν-έναν. Διαμαρτύρεσαι για την σειρά με την οποία μας εξαφανίζουν;

Νέες περικοπές του χρόνου στους αναπληρωτές:
http://ipaideia.gr/i-meleti-ton-perikopon-gia-to-dimosio-kai-tin-ekpaideusi.510d8e248c9ccce78b1d1eb08c4eb3c6.html
Ίσως βέβαια ο πίνακας να αναφέρεται στο ημερολογιακό έτος αλλά του χρόνου οι προσλήψεις δεν θα ναι τουλάχιστον περισσότερες...

ALITHINOS, θα πάνε κάτι παιδάκια τρέχοντας για να πάρουν μόρια για τα ΙΕΚ. Και δεν πάνε αυτά, θα πάνε άλλα παιδάκια!
ΔΕν φταίει το μνημόνιο για αυτό που έγινε στους βιολόγους.
Απλώς βοήθησε να παραγίνει τα επόμενα χρόνια.
(Μην μου πειτε ότι το στηρίζω τώρα και από πάνω)

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #366 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 06:27:25 pm »
Όχι βέβαια! Για ποιο λόγο να σε κατηγορήσω ως μνημονιακό από τι στιγμή που διεκδικείς δίκαια για τον κλάδο σου προσλήψεις και διορισμούς με τόσα κενά που υπάρχουν;

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #367 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:02:38 pm »
Διάβαζα τωρα στο facebook για τη συνάντηση της Δοε με τον υπόυργο. Τι ανακοινώθηκε: οι υπόλοιπες πιστώσεις πανε στην ειδική αγωγη σε περιοχες που δεν καλυπτονται απο Εσπα.Δεν θα παρει αλλους αναπληρωτες. Δεν ξερω αν αφορα αυτο μονο την Αβαθμια παντως τα πραγματα ειναι εξαιρετικά δυσοίωνα. Σημερα μου λύθηκε και η απορία γιατι άλλαξε το ωρολογιο προγραμμα στο γυμνασιο και μπήκε μια ωρα φυσικής. Τελικα αυτο δεν εγινε ουτε για τους φυσικους ουτε για τις οργανικες των βιολογων αλλα για τους μαθηματικούς για να καλύπτουν το 21 η 23 εφοσον ειχαν ζυγες ωρες μαθημάτων.
Στο με μπερδεψες με τη μια ωρα της φυσικης. Τι εννοεις με τους μαθηματικους? Αν μπορεις εξηγησε το. Το 21 ας πουμε το καταλαβαινω 21= 4*5+1 το 23 πως θα βγει? Εκτος αν εννοεις κατι αλλο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:58 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #368 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:15:21 am »
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει η δυνατότητα να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.
Σκεφτόμουν να πήγαινα στις γύρω μου διευθύνσεις ΔΔΕ, στους προϊσταμένους και να τους παρουσίαζα το σύνολο των συγκεκριμένων κλαδικών προβλημάτων μας. Μόνος μου δεν έχω ούτε το θάρρος ούτε και το κύρος για να παρουσιάσω τους προβληματισμούς μου, ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν μέρος του προβλήματος. Θα προτιμούσα να ήμουν μέλος/ αντιπρόσωπος μιας ομάδας που τα μέλη της σε κάθε περιοχή θα έκαναν το ίδιο που θα έκανα και εγώ. Εδώ  στο φόρουμ είμαστε 10-15 αναπληρωτές βιολόγοι που πάνω κάτω βιώνουμε τα ίδια. Γνωρίζουμε την φύση του προβλήματος, αισθανόμαστε την ίδια αδικία.
Το πρόβλημα το αντιλαμβάνομαι ως εξής:
 Το μάθημα της βιολογίας διδάσκεται στην Ελλάδα λιγότερο από ότι στον πολιτισμένο κόσμο.
 Δεν ξέρω από πότε (μάλλον από τότε που έσπασε ο ΠΕ04) το τμήμα διορισμών του υπουργείου , ή οι σύμβουλοι των υπουργών, ή μόνιμοι υπάλληλοι που εναλλάσσονται σε θέσεις του υπουργείου, έδιναν πλασματικά μικρα οργανικά κενά βιολόγων και γεωλόγων και φούσκωναν τα οργανικά κενά των φυσικών και των χημικών. Δεν γινόνταν επαρκείς διορισμοί βιολόγων και γεωλόγων ενώ γινόνταν πλεονασματικοί φυσικοχημικών.
 Το υπουργείο ισχυρίζεται ότι οι ΔΔΕ τους έλεγαν τα κενά. Οι δδε ότι το υπουργείο τους έστελνε ότι να ναι. Στην πρώτη περίπτωση, αλλά και λιγότερο στη δεύτερη, η ευθύνη είναι των προισταμένων. Οι διευθυντές των σχολείων, με τα ΠΥΣΔΕ και τους αιρετούς, και την συμμετοχή ή ανοχή των προισταμένων, τοποθέτησαν τους περίσσιους φυσικοχημικούς κυρίως σε γυμνάσια σε θέσεις βιολόγων. Οι βιολογίες μοιράστηκαν είτε με
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 01:59:06 am από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #369 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 11:23:33 am »
Καλημέρα σε όλους.Στο σχολείο που ήμουν πέρυσι- Λύκειο- και ενώ υπήρχαν 12 ώρες βιολογίας με ενημέρωσε φίλη μου συνάδελφος ότι με τη συνέλευση που έκαναν αποφάσισαν να μοιραστούν τις ώρες φυσικοί και χημικοί για να συμπληρώσουν το ωράριό τους-λογικό- και για τις υπόλοιπες δεν δήλωσαν καν ότι έχουν ανάγκη από βιολόγο- 6 ώρες- γιατί ''φοβούνται'' έτσι ακριβώς μου μεταφέρθηκε ότι αν έρθει βιολόγος θα διεκδικήσει τις ώρες αυτές και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κινδυνέψουν οι μόνιμοι..Από όσο γνωρίζω βέβαια κανείς δεν έχει τη διάθεση να διδάξει τα εν λόγω μαθήματα αλλά μετά και την αρχική εγκύκλιο που οι ΠΕ04 στερούνταν για το τρέχον σχ. έτος να αναλάβουν τα project και παρά την μετέπειτα ανάκλησή της φοβούνται να πάρουν ένα εξ αυτών!

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #370 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 02:10:55 pm »
Μολις ενημερωθηκα κι εγω απο συναδελφο του φορουμ οτι στη Χαλκιδικη εδωσαν τοποθετηση σε Φυσικους σε γυμνασια οπου υπαρχουν μονο ωρες βιολογιας και χημειας, αρα επρεπε να καλεσουν

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #371 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 03:51:00 pm »
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τις δηλώσουν τις ωρες και ας φοβούνται . Περσι στο σχολειο που ημουν ειχα σαν εργασια γραμματεια. καθε 15 ημερες συμπληρωναμε στο συστημα ώρες, τμηματα κ.λπ με ευθυνη του Διευθυντή...τωρα αν παιρνουν τις ωρες οι φυσικοι αυτό ειναι άλλο...παντα γινονταν ...
και γιατι πηρε μονο 15 φυσικούς; την

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #372 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 04:07:16 pm »
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τις δηλώσουν τις ωρες και ας φοβούνται . Περσι στο σχολειο που ημουν ειχα σαν εργασια γραμματεια. καθε 15 ημερες συμπληρωναμε στο συστημα ώρες, τμηματα κ.λπ με ευθυνη του Διευθυντή...τωρα αν παιρνουν τις ωρες οι φυσικοι αυτό ειναι άλλο...παντα γινονταν ...
και γιατι πηρε μονο 15 φυσικούς; την

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #373 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:10:59 pm »
Έχουν δηλώσει ήδη υπερωρίες 1-2ώρες  πάρα πολύ συνάδελφοι,για να μην υπάρξει θέμα με νέους που μπορούν να διεκδικήσουν τις ώρες βιολογίας. Δεν έχω κανένα θέμα με τους Φυσικούς ή τους Χημικούς που συμπληρώνουν ώρες και οι
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:12:51 pm από utenar »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #374 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:24:17 pm »
Σ'αυτο που ημουν εγω (Κυκλάδες-με πολλα παιδια)  εχει 3 φυσικούς και εχει 1 κενο χημικο-βιολογου.
Οταν ειπα σε αιρετο "ο νομος λεει ότι  πρεπει σε καθε σχολειο να υπάρχει χημικος/βιολογος"...ξερετε τι μου απαντησε; και τι πρεπει να γινει να διωξουμε τους φυσικους για παρουμε χημικό ή βιολογο;

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να τους πανε στα άλλα σχολεια των Κυκλαδων οπου μολις πηραν 5 αναπληρωτες Φυσικους και να παρουν τους αναπληρωτες

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #375 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2013, 06:04:07 pm »
Σ'αυτο που ημουν εγω (Κυκλάδες-με πολλα παιδια)  εχει 3 φυσικούς και εχει 1 κενο χημικο-βιολογου.
Οταν ειπα σε αιρετο "ο νομος λεει ότι  πρεπει σε καθε σχολειο να υπάρχει χημικος/βιολογος"...ξερετε τι μου απαντησε; και τι πρεπει να γινει να διωξουμε τους φυσικους για παρουμε χημικό ή βιολογο;

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να τους πανε στα άλλα σχολεια των Κυκλαδων οπου μολις πηραν 5 αναπληρωτες Φυσικους και να παρουν τους αναπληρωτες

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #376 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 01:49:54 am »
Να δω ποιος θα διορθώσει πανελλήνιες φέτος βιολογία που 6 χρόνια τώρα μας τηλ και ξανά και ξανά για να τελειώσουμε όλα τα πακέτα

Πηγαινουν οι αναπληρωτες Φυσικοχημικοι για διορθωση στις Πανελλαδικες, οπως πηγαινουμε εμεις; Πηγαινουν για εξεταση των φυσικως αδυνατων; Σε καποιες ΔΔΕ οι μονιμοι

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #377 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2013, 02:49:04 am »
Δυστυχώς δεν βλέπω τέτοιο πρόβλημα. Σας είπα ότι στην περιοχή μου 9 από τους 23 διορθωτές δεν είναι βιολόγοι. Ε και τι έγινε. Ένας γραφικός διαμαρτυρήθηκε σε ένα φόρουμ και του χρόνου εξαφανίστηκαν και οι αναπληρωτές βιολόγοι και θα αντικατασταθούν από αναπληρωτές φυσικούς. Τι θα αλλάξει φέτος;
Και θρησκευτικά αμα λάχει θα διορθώσουν οι φυσικοί με αυτά που ακούγονται για διαθεσιμότητα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)