0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πεσ μου utenar τι να κάνουμεΥπάρχει κάποιο παράπτωμα, έστω τεχνικό και μικρό για να κάνουμε καταγγελία.
Στο σχολειο μου εφυγε με αποσπαση βιολογος εστειλαν φυσικο με διαθεση απο διπλανο γυμνασιο πανε οι βιολογιες. δυστυχως ετσι παει...
μη λες τετοιους αριθμους με πιανει η καρδια μου!δυστυχως ειμαστε ο πιο αδικημενος κλαδος!
Παράθεση από: miltos74 στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 11:59:35 pmΣτο σχολειο μου εφυγε με αποσπαση βιολογος εστειλαν φυσικο με διαθεση απο διπλανο γυμνασιο πανε οι βιολογιες. δυστυχως ετσι παει...Αυτός που έφυγε με απόσπαση είναι χημικός...
"Ανακοινώνεται ότι οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04θ α γίνουν ενιαία για όλες τις ειδικότητες σύμφωνα με τον πίνακα μορίων. Οσοι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 επιθυμούν να τροποποιήσουν τις επιλογές τους μπορούν να προσέλθουν μέχρι την Παρασκευή 13/9/2013 και ώρα 12:00 στο ΠΥΣΔΕ
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 05:07:54 pm"Ανακοινώνεται ότι οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04θ α γίνουν ενιαία για όλες τις ειδικότητες σύμφωνα με τον πίνακα μορίων. Οσοι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 επιθυμούν να τροποποιήσουν τις επιλογές τους μπορούν να προσέλθουν μέχρι την Παρασκευή 13/9/2013 και ώρα 12:00 στο ΠΥΣΔΕ