0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν έχουν κάνει κανένα λάθος και δεν πάρουν άλλους συμπληρωματικά (και τα δύο έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, το ένα φέτος με τους δασκάλους - νηπιαγωγούς και το άλλο πρόπερσι με τους βιολόγους), οι άνθρωποι είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα είτε είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι , ή και τα δυο! Δεν μπορεί να βγαίνουν δηλώσεις Δντων ΔΔΕ στα media ότι υπάρχουν μόνο 3 κενά βιολόγων(Ημαθίας) ή προτροπή να αναλάβουν αποκλειστικά μαθήματα του κλάδου τους οι ΠΕ04.02 και ΠΕ04.04 λόγω μεγάλων ελλείψεων σε αυτούς (Κοζάνης) και να μην προσλαμβάνουν κανένα πανελλαδικά!
μου φαινεται αδιανοητο!ειναι απαραδεκτοι κ πρεπει ν απολυθουν!τους εχουμε εκει να μας κοροιδευουν!
κανεις λαθος φιλε μου φυσικε!!στη δυτικη αττικη τα κενα βγηκαν ενιαια!!!!επειδη ημουν 3 χρονια σε αυτη την περιοχη κ με τον προισταμενο του πυσδε εχουμε φιλικες σχεσεις τα 'ενιαια' αυτα κενα ηταν βιο κ γεω!! τον ιουνιο εβγαιναν πλεοναζοντες φυσικοι κ χημικοι κ τωρα μετα τις τοποθετησεις υπαρχουν κενα σε αυτους τωρα!!!παιδια παρ ολο που ηξερα τι θα συμβει εχω πολυ θυμο για τις συντεχνιες που παιζονται γι αυτο θα βγαλω χολη κ δεν πρεπει!!οποτε σταματαωαν κ γεωλογος, συγγνωμη ποτ γραφω σε θεμα βιολογων αλλα θελω να πω τον πονο μου καπου!! κ τις γεω οπως κ τις βιο οι φυσικοι τις βλεπουν σαν ξερολουκουμα
Ετσι μπορει τελικα αλλα κενα να στελνει η διευθυνση, αλλα να στελνει η περιφερεια και αλλα να εγκρινει το υπουργειο
Ερώτηση κρίσης: Ποιος θα κάνει τα δύο πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα (αφήνω την ανθρωπολογία της Α΄!-κουβέντα για τη