*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 244207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xrwmatini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #462 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:51:03 am »
μου φαινεται αδιανοητο!ειναι απαραδεκτοι κ πρεπει ν απολυθουν!τους εχουμε εκει να μας κοροιδευουν! >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:14 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #463 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:01:05 am »
Αν δεν έχουν κάνει κανένα λάθος και δεν πάρουν άλλους συμπληρωματικά (και τα δύο έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, το ένα φέτος με τους δασκάλους - νηπιαγωγούς και το άλλο πρόπερσι με τους βιολόγους), οι άνθρωποι είτε εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα είτε είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι , ή και τα δυο! Δεν μπορεί να βγαίνουν δηλώσεις Δντων ΔΔΕ στα media ότι υπάρχουν μόνο  3 κενά βιολόγων(Ημαθίας) ή προτροπή να αναλάβουν αποκλειστικά μαθήματα του κλάδου τους οι ΠΕ04.02 και ΠΕ04.04 λόγω μεγάλων ελλείψεων σε αυτούς (Κοζάνης) και να μην προσλαμβάνουν κανένα πανελλαδικά!
κοζάνη πήραν 1 Φ
Τηλ από Δευτέρα. Αλλά το ξέρουμε το παραμύθι
Φέτος δεν φοβούνται να μας πουν και ανεπαρκείς.

Αποσυνδεδεμένος zzz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #464 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:06:43 am »
μου φαινεται αδιανοητο!ειναι απαραδεκτοι κ πρεπει ν απολυθουν!τους εχουμε εκει να μας κοροιδευουν! >:(

εντάξει κουνηθήκατε λιγάκι και οι φιλήσυχοι! Συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε με τους καυγάδες, είχαμε καταλάβει για πού πήγαινε το πράγμα μερικοί  :( Τελικά αν δε μας πατήσει φορτηγό στο ελλάdα δε χαμπαριάζουμε...

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #465 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:10:08 am »
Και γω εικαζω διορθωτικους πινακες οποτε οσοι κληθηκαν αναπληρωτες μη βιαστουν να βγαλουν εισιτήρια, μεχρι το μεσημερι τουλαχιστον. Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες περιοχες αλλα στην περιοχη μου οπως ειχα αναφερει ξανα ειχαν προκυψει κενα φυσικων και χωρις παραβιασεις αναθεσεων. Οποιος εχει στοιχεια οτι τοποθετηθηκαν αναπληρωτες φυσικοι σε κενα χημικων η βιολογων υποθετω μπορει να κανει ενσταση γιατι ενω η αρση υπεραριθμιας γινεται ενιαια τα κενα δεν ειναι ενιαια.
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:14 »

Αποσυνδεδεμένος nick1981

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #466 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:20:16 am »
κανεις λαθος φιλε μου φυσικε!!
στη δυτικη αττικη τα κενα βγηκαν ενιαια!!!!επειδη ημουν 3 χρονια σε αυτη την περιοχη κ με τον προισταμενο του πυσδε εχουμε φιλικες σχεσεις τα 'ενιαια' αυτα κενα ηταν βιο κ γεω!! τον ιουνιο εβγαιναν πλεοναζοντες φυσικοι κ χημικοι κ τωρα μετα τις τοποθετησεις υπαρχουν κενα σε αυτους τωρα!!!
παιδια παρ ολο που ηξερα τι θα συμβει εχω πολυ θυμο για τις συντεχνιες που παιζονται γι αυτο θα βγαλω χολη κ δεν πρεπει!!οποτε σταματαω

αν κ γεωλογος, συγγνωμη ποτ γραφω σε θεμα βιολογων αλλα θελω να πω τον πονο μου καπου!! κ τις γεω οπως κ τις βιο οι φυσικοι τις βλεπουν σαν ξερολουκουμα

Αποσυνδεδεμένος xrwmatini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #467 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:22:42 am »
κανεις λαθος φιλε μου φυσικε!!
στη δυτικη αττικη τα κενα βγηκαν ενιαια!!!!επειδη ημουν 3 χρονια σε αυτη την περιοχη κ με τον προισταμενο του πυσδε εχουμε φιλικες σχεσεις τα 'ενιαια' αυτα κενα ηταν βιο κ γεω!! τον ιουνιο εβγαιναν πλεοναζοντες φυσικοι κ χημικοι κ τωρα μετα τις τοποθετησεις υπαρχουν κενα σε αυτους τωρα!!!
παιδια παρ ολο που ηξερα τι θα συμβει εχω πολυ θυμο για τις συντεχνιες που παιζονται γι αυτο θα βγαλω χολη κ δεν πρεπει!!οποτε σταματαω

αν κ γεωλογος, συγγνωμη ποτ γραφω σε θεμα βιολογων αλλα θελω να πω τον πονο μου καπου!! κ τις γεω οπως κ τις βιο οι φυσικοι τις βλεπουν σαν ξερολουκουμα
πες οτι θες,οι βιολογοι ειμαστε φιλοξενοι! ;)

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #468 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:32:14 am »
Η ενιαια αρση υπεραριθμιας δινει τη δυνατοτητα οποιοσδηποτε πε04 βγει υπεραριθμος σε σχολειο να τοποθετηθει σε κενο οποιουδηποτε πε04 λ0γω αρσης υπεραριθμιας και αυτο δεν ειναι παρανομο. Αν τωρα μετα τις μετακινησεις προκυψουν κενα ας πουμε σε ενα σχολειο 14ωρες χημειας βιολογιας και 9 ωρες φυσικης το λειτουργικο κενο το καθοριζει οπως κρινει καλυτερα ο διευθυντης εκπαιδευσης. Και επειδη ολα αυτα περνουν απο την εγκριση της  περιφερειας πριν φυγουν για το υπουργειο. Ετσι μπορει τελικα αλλα κενα να στελνει η διευθυνση, αλλα να στελνει η περιφερεια και αλλα να εγκρινει το υπουργειο
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:46:58 am από giokspy »
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #469 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:38:48 am »
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ναι ναι , οι βιολόγοι και οι γεωλόγοι ήταν άτυχοι
Οι δε βιολόγοι έπίσης, όχι και τόσο επαρκείς όσο οι άλλοι.
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν κάτι αλλο.
Οσα στοιχεία έγραψα ήταν λάθος, παρεξήγηση, ή και προπαγάνδα για να κλέψω τη δουλειά των φυσικών.
απλώς δεν ερμήνευσα σωστά την πολύπλοκη κατάσταση λόγω έλλειψης κριτικής σκέψης και δυσκολίας κατανόησης των αριθμών , επειδή είμαι βιολόγος και δεν έχω μάθει να σκέφτομαι με αυτό το τρόπο.
Επίσης επειδή είμαι παράλογος και λαϊκιστής.
Οι προσλήψεις αυτών των αναπληρωτών απέδειξαν ποια είναι τα πραγματικά κενά.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:41:14 am από gvasilis »

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #470 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:58:34 am »
Κρινοντας παντως απο περσυ εκτιμω οτι θα υπαρξει ειτε διορθωτικη ειτε συμπληρωματικη φαση με αναπληρωτες βιολογους.
Αν θυμαμαι καλα και περσυ πρωτα ειχαν βγει μονο φυσικη και μετα βιολογοι

Αποσυνδεδεμένος zzz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #471 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:05:58 pm »
Ετσι μπορει τελικα αλλα κενα να στελνει η διευθυνση, αλλα να στελνει η περιφερεια και αλλα να εγκρινει το υπουργειο

ok μας λές να ψάξουμε στο υπουργείο για τον ηθικό αυτουργό ;) Συμφωνώ, να ξέρετε ότι ο διάβολος έχει κοντά ποδάρια! Μια ερώτηση ο αντικαταστάτης του Σταθιά που αποφασίζει για τους αριθμούς των αναπληρωτών έχει όνομα και επώνυμο, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος γι' αυτόν;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:16:22 pm από mous »

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #472 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:11:27 pm »
Πρόπερσι.

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #473 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:19:42 pm »
Ερώτηση κρίσης: Ποιος θα κάνει τα δύο πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα (αφήνω την ανθρωπολογία της Α΄!-κουβέντα για τη

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #474 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:23:33 pm »
Ερώτηση κρίσης: Ποιος θα κάνει τα δύο πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα (αφήνω την ανθρωπολογία της Α΄!-κουβέντα για τη

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #475 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:27:09 pm »
Σε αυτά τα θέματα πρέπει να γίνει κάτι γιατί δε φταίνε τα παιδιά λόγω της ανικανότητας του υπουργείου!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)