0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαιρετώ εξ αποστάσεως πλέον. όμως ότι πέφτει σην αντίληψή μου και μπορεί να βοηθήσει συναδέλφους , θα αναφέρεται. το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα κενό χημικού εξ ολοκλήρου συναδέλφισσας με επαπειλούμενη. έτσι για να είμαστε οκ! άλλα κενά πεο4 ούτε για δείγμα στο μέρος που είμαι. όμως μιλώντας σε φίλους συναδέλφους άλλων περιοχών , τα πράγματα είναι χάλια. κάτι για κορινθίες με περίπου 10 κενά πεο4 , λακωνία με σίγουρο 1 χημικού , κλπ.θα ενημερώσω ότι άλλο.
Αγαπητοί συνάδελφοι, και αγαπητοί λοιποί πρώην συνάδελφοι, επικαιροποιώ τα κενά από 23/10/2013. Φυσικοί Χημικοί
Τα νεωτερα που εχω: Κυκλαδες εχουν κενά....με πηραν απο το περσινο σχολειο να δουνε αν θα παω...κενα σε γυμνασιο, λυκειο 4 ωρες και επαλ...δεν νοιαζονται να τους καλύψουν....κανουν πολλες υπερωριες ολοι. Μιλαμε για μεγαλο νησι...με πολλα παιδιαΕγω ειπα στον πρωην Δ/ντη όταν ζητατε φυσικο....φυσικο θα φερουν...εμενα θα φερουν; Μου απαντησε: εμεις ζηταμε ΠΕ04 δεν μας νοιαζει οτι στειλουν δεν ζηταμε φυσικό....Ο Δ/ντης ειναι φυσικός