0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν ήμουν Νο 49 στους πίνακες των βιολόγων δούλεψα ωρομίσθιος στο κανονικό πρόγραμμα από τον πίνακα, ενώ οι φυσικοί και οι χημικοί δούλευαν αναπληρωτές και μετά το Νο 100! Το σύνολο των μορίων που πήρα εκείνη τη χρονιά ήταν 3 και κάτι. Αυτό δεν ήταν ΠΔΣ και ήταν μετά από 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ. Έχω να συναγωνιστώ στους πίνακες μόνο βιολόγους, για τοποθετήσεις σε ένα μικρό αριθμό κενών βιολόγων , γιατί τα υπόλοιπα καταλαμβάνονται από φυσικοχημικούς, είτε μόνιμους , και αυτό μπορώ ίσως να το δεχθώ ως προσωρινή λύση αν προηγουμένως έχουν καλύψει τα δικά τους λειτουργικά κενά, είτε αναπληρωτές, και αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ γιατί...απλά έτσι είθισται! Και στους δασκάλους και της οικιακής οικονομίας προσλαμβάνονται από το μηδενικό πίνακα, είτε με πειράζει είτε όχι δε με αφορά γιατί πρόκειται για διαφορετικούς πίνακες!Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που γράφω τα ίδια, στο δικό σας topic ειδες ότι σβήστηκαν τα μηνύματά μου λόγω αναφοράς, εδώ δε θα γίνει αναφορά κανενός μηνύματος, τουλάχιστον από μένα, σταματάω εδώ...Ελπίζω να μη σβηστεί κι αυτό...
Και kerry εγω το 9-10 εκανα ωρομισθιος με 3 μορια. Τα λιγα μορια δεν σημαινουν πδς. Δεν φαινεται αυτό!
p75 ,από το ΄΄στα φόρα΄΄ που έγραψες , επιβεβαιώθηκες και συμφωνώ και στα δύο που έγραψες ( καφέ και το δίωρο στο γυμνάσιο).έχουμε και την ε.ε.χ. που κοιμάται σε όλα μας τα ζητήματα βλέπεις...
Από το να υπάρχουν αντεγκλήσεις, καλύτερα είναι να ανοίξει ένα τόπικ προς πίεση στο Υπουργείο, ώστε να δημιουργηθεί απογευματινό σχολείο. Μαλάκα Έλληνα η παραπαιδεία μόνο είναι περίπου 4 δις ευρώ. Τα πληρώνεις το ...κέρατό μου "μαύρα" Ε δώστε τα "λευκά" με τη μορφή χαρατσιού (σίγα, τόσα χαράτσια φάγαμε). Όλα φαύλος κύκλος είναι.
Να δημιουργηθεί απογευματινό σχολείο που να διορίζει το Υπ. Παιδείας, αλλά με οικονομική συμμετοχή των γονέων (γιατί το Δημόσιο δεν έχει πόρους). Αλλά και οι γονείς αν τους πεις να πληρώσουν σε κάτι τέτοιο θα αντιδράσουν γιατί θα έπρεπε το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία. Το να πληρώνουν όμως τα Ιδιωτικά φροντιστήρια επειδή είναι ιδιωτικά δεν υπάρχει πρόβλημα... Δεν θα βρεθεί άκρη με κάτι τέτοιο ellin81 αν και είναι πολύ ωραία ιδέα!
Όταν λοιπόν έφυγε αναπληρωτής με 2,2 μόρια και δεν είναι ένας, η φράση ότι
Οι βιολογοι ειναι γνωστο οτι πηγαιναν ωρομισθιοι γιατι δεν τους αφηναν και καμια βιολογία οι φ-χ που επρεπε να συμπληρώσουν. Τώρα ξερετε τα νουμερα.