0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με γυμνάσια και λύκεια για τις άλλες ειδικότητες αλλά για τους βιολόγους μου το είπαν..δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια κενά στα λύκεια και να στείλουμε σε γυμνάσια.όχι πως με ενδιέφερε αλλά συμβαίνουν καθημερινά τόσα λάθη στις τοποθετήσεις που ότι θέση και να έχεις στον πίνακα λόγω μορίων ή λόγω κοινωνικών κριτηρίων είναι αρκετες φορές θέμα τύχης που θα βρεθείς. Σε σχολείο που επίχε δώσει κενό βιολογίας και το δήλωσα όταν παρουσιάστηκα μου είπαν ότι δεν περίμεναν αναπληρωτή τόσο γρήγορα και πως θα το ΄δωσουν σε άλλο συνάδελφο άλλης ειδικότητας που τους εξυπηρετεί χρόνια. Συγνώμη αλλά δεν φταίει η διεύθυνση για όλα..στα σχολεία πολλοί λειτουργούν σα να είναι το σχολείο τσιφλίκι τους!για να μην αναφέρω τον τρόπο που με αντιμετώπισαν συνάδελφοι(νεότατη συνάδελφος)..πραγματικά η καθαρίστρια του σχολείου είχε μεγαλύτερη κοινωνική μόρφωση!
Γιατι την προηγουμενη μερα ειχε διαρρευσει ο αριθμός ολων των ειδικοτητων, που τελικά ηταν ίδιος ακριβως για ολους εκτος από τους γεωλογους που εγινε μηδεν την επόμενη μερα και θα δεις ποιων ειδικοτητων αυξήθηκε.
Σε σχολείο που επίχε δώσει κενό βιολογίας και το δήλωσα όταν παρουσιάστηκα μου είπαν ότι δεν περίμεναν αναπληρωτή τόσο γρήγορα και πως θα το ΄δωσουν σε άλλο συνάδελφο άλλης ειδικότητας που τους εξυπηρετεί χρόνια.
Οταν ολοκληρωθουν οι τοποθετήσεις θα ειναι χρησιμο οι συναδελφοι βιολογοι και οι γεωλογοι, να δουμε ΠΟΙΑ μαθηματα κάνουν οι αναπληρωτές που κληθηκαν. Άρα τι κενά κάλυψαν τελικά.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!!!με ολους αυτους που παιζουν πίσω από την πλατη μου με το αιμα και τον ιδρώτα τόσων χρόνων που έχυσα σαν αναπληρώτρια κλέβοντας τα κενά της ειδικότητας μου!!!!!!